Arama sonuçlarınız

1. M

Eğer dogru ise korkunç sonuçlar doğabilir (Spor manetler)

Merhaba, Youtube da uyesi oldugum kanalda boyle bir video yayinlandi. Aşağıda linkini veriyorum. Benim anladigim kadarıyla bi arkadas motoruna çindeki saticilardan spor manet (fren maneti ve debriyaj maneti sanırım) almis ve motoruna takmis daha sonra motorla yola cikmis biraz ilerledikten...
  2. M

Güvenli Sürüşde Neden Trafiğin Akış Hızından Hızlı Gidilmeli ?

Başlıkda da belirttiğim gibi neden trafiğin akış hızından (%10-%20) hızlı gitme öneriliyor. Bana çok da mantıklı gelmiyor. Trafiğin akış hızından 20 km hızlı gittiğimizi düşünelim. Bu demek oluyor ki önümdeki bütün araçları geçmem gerek peki nasıl geçeceğim. Sol şerit zaten dolu hatta bütün...
  3. M

Rodaj çilesi

Merhaba arkadaşlar bu rodaj denen illet neymiş 7 bini geçemiyorum maksimum hızım 80 km. bugün öğle arasında yaklaşık bi saat gezdim saçma sapan 60 km yaptım :) Evli çocukluyum öğle arasında bin bir eziyet milletin şaşkın bakışları arasında nabıyo la bu manyak :D giyinip kuşanıp bi buçuk saat...
  4. M

Günlük kullanım için rosso 2 taktırmalı mıyım yoksa ırc yeter mi?

Merhaba arkadaşlar olaya sadece güvenlik açısından bakıyorum yoksa ayı gibi viraj yapayım diye değil zaten yapamam daha acemiyim. Ama viraja girerken insan ister istemez tedirgin oluyor bu lastik bırakır mı saçma sapan kayar mı diye. Eski motorum Ninja 250 sl di onda dunlop vardı ve bana sıkıntı...
  5. M

Mt 25 abus 8077 ile uyumlu mu

Merhaba arkadaşlar, bu kilidin mt 25 ile uyumlu olup olmadigini sordum iki ayri dukkana bunlardan biri uyumludur dedi digeri uyumlu degildir dedi. Bu kilidi mt 25 de kullanan var mi uyumlu mu degil mi anlamadim.
  6. M

Öğle arası gazlaması

Merhaba, Ne yazık ki motora yalnızca hafta içi öğlen saatlerinde binebiliyorum. Memurum, evliyim ve bi oğlum var :) Benimle öğle arasında 2 2.5 saat motorla gezecek muhabbet edecek birileri var mı ? (Gazlamaktan kastım ayı gibi gitmek değil tadında sakin sakin :)) İyi günler dilerim. (Ankara)
  7. M

Tekerin yanaklarındaki zincir yağı nasıl çıkar?

Merhaba arkadaşlar, Motorumun arka tekerinin yanak kısmı zincir yağı (motul c2) oldu. Bunu nasıl çıkarabilirim elimde c1 zincir temizleyici var. Onunla çıkarsam lastiğe bir zararı olur mu ? Yada nasıl çıkarayım ne önerirsiniz. Teşekkürler
  8. M

Evliyiz çocuğumuz var memuruz ama motora binmeyek mi ?

Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi durumlar ortada. Oğlan 1 yaşında sabah anneme bırakıyorum akşam da gidip alıyorum arabayla, hafta sonları desem hanım bırakmıyor. Ben çocuğa tek mi bakacağım diyor haklı tabi oğlan 5 dk yerinde durmuyor ki! Anlayacağınız motora ben ne zaman...
  9. M

Yamaha Riding Academy Seviye 2 Eğitimi Görüşlerim

Merhaba arkadaşlar; Sizlere 18 Mart ta aldığım seviye 2 eğitiminden bahsetmek istiyorum. Ankara'dan Saat 04:30 gibi kendi aracımla yola çıktım. Yoldaki kar tipi yağmur soğuktan sonra 9 civarı YRA nın eğitim merkezindeydim. Eğitim merkezi oldukça büyük.Merkezde biri büyük, biri küçük olmak...
  10. M

Kışlık eldiven Yazlık Mont Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, Kışlık eldiven için knox zero 2 (479 TL)veya dainese rainlong d dry (480 TL)almayı düşünüyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi ? Yoksa aliexpress den 2016 New Netherlands REVIT Aquila H20 long style winter warm waterproof motorcycle...
  11. M

Sürüşte bacaklar az mı korunuyor?

Merhaba arkadaşlar motora binerken Esquadın korumalı pantalonunu kullanıyorum bu pantolonda dizlik korumaları ayrıca kalçanın yan kısımlarında korumalar mevcut. Ayağımda da racing çizmesi var. Benim sormak istediğim bir düşme esnasında pantalonun dizliğinde bulunan korumalar yeterince korur mu...
  12. M

kawasaki 250 sl 2015 model stop ediyor

Merhaba arkadaşlar benim sorunum motosikleti ısıtmak için rölantide 2 3 dakika çalıştırıyorum ve motor durduğu yerde stop ediyor sonra bir daha çalıştırıyorum ve motor ısınıyor. Motorun rölantide 1 veya iki kez çalışırken stop etmesi normal midir? Bu birinci sorum :) İkinci sorum da bugün 20 30...
  13. M

Yokuşta Kalkış Sorunu

Merhaba motora yeni başlayan biri olarak tecrübe ve bilgilerinizden faydalanmak isterim. Benim sorum şu yolda seyrediyosunuz ve ileride ışıklar var, ışıklarda duracağınız yer yokuş. Işıklara yaklaştınız ve blok vites düşürmeye başladınız blok vites düşürürken durdunuz ve bir baktınız ki...
  14. M

Herkese merhaba :)

Merhabalar ben Ankarada yaşıyorum yaşım 31, kilom 70 boyum da 1.70 m. Yıllardır motosiklete olan hasretim sonunda bitecek gibi gözüküyor. Bugün yarın motosikletimi alacağım. Ekipmanlarımı tamamladım. Osocanriders dan başlangıç eğitimi de almıştım. Eşimide ikna ettim sonunda :) Ehliyeti mi de...

Yeni mesajlar