- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi durumlar ortada. Oğlan 1 yaşında sabah anneme bırakıyorum akşam da gidip alıyorum arabayla, hafta sonları desem hanım bırakmıyor. Ben çocuğa tek mi bakacağım diyor haklı tabi oğlan 5 dk yerinde durmuyor ki! Anlayacağınız motora ben ne zaman bineceğim isyan ediyorum. xD
Neyse ben de ekipmanlarımı aldım çalıştığım yere getirdim. Bari öğle arasında motora binerim diye. Ara sıra çıkıyorum turluyorum saçma sapan. Şimdi sorum şu benimle öğle arasında gazlayacak (Ankarada)(akıllı uslu sürerim zaten km tecrübem ne ki 1600) hafiften viraj yapacağımız gezip tozacağımız arkadaş(lar) arıyorum. Benim gibi olanlar varsa yalnız değilsiniz xD
Kendinize iyi bakın.
Neyse ben de ekipmanlarımı aldım çalıştığım yere getirdim. Bari öğle arasında motora binerim diye. Ara sıra çıkıyorum turluyorum saçma sapan. Şimdi sorum şu benimle öğle arasında gazlayacak (Ankarada)(akıllı uslu sürerim zaten km tecrübem ne ki 1600) hafiften viraj yapacağımız gezip tozacağımız arkadaş(lar) arıyorum. Benim gibi olanlar varsa yalnız değilsiniz xD
Kendinize iyi bakın.