Arama sonuçlarınız

1. Crenox

4.000KM'lik Kıbrıs-İstanbul Turum İçin Bilgilerinize İhtiyacım Var

Merhabalar, aylardır forumda aktif değildim ancak bu konuda fikirlerinize danışmak istedim. Kıbrıs'tan feribot ile Taşucu'na geçip daha sonra belirlediğim bu rotada Akdeniz-Ege turu yapacağım. Geçen sene de İstanbul'dan benzer bir rotada Kıbrıs'a gelmiştim. İhtiyacım olan bilgi; bu rotada şu...
  2. Crenox

1700km Yol Yaptım Yanaklarımı Hissetmiyorum. Acil Taktik!

Iyi günler herkese, İstanbul'dan Kıbrıs'a gideceğim diye yola çıkmıştım 3 hafta önce. Sahilden geze geze 2500km'de varırım demiştim ama biraz fazla gezmişim şuan Bodrum'dayım ve 1700km'yi geçti yaptığım mesafe. Şu an ağrıdan yola çıkma isteğim gitti, daha hiç bir yere sapmadan 900km yolum var...
  3. Crenox

Eksiklerimi görmeme yardımcı olur musunuz?

Sevgiler saygılar, hiç bir prim amacım yok sadece bir kaç aydır video yapıyorum ve aktif olduğum tek forum burası olduğundan sizin fikirlerinizi sorup eksiklerimi görmek istedim. Yorumlarınızla beni aydınlatır mısınız, teşekkür ederim :rendeer: Not: Video motosiklet de içerdiğinden konuyu...
  4. Crenox

Çanakkale-İzmir-Didim-Bodrum-Antalya-Mersin Eşlik Edecek Babayiğit Var Mı?

Herkese selamlar saygılar 5 gün önce İstanbul'dan Kıbrıs'a gitmek için yola çıktım, şu an ilk durağım olan Çanakkale'de yazlıktayım. Amacım sahil kesiminden geze geze giderek yol üzerindeki arkadaşlarıma uğrayarak veya kamp kurarak, dinlenerek kalan 1500km yolumu bitirip Mersin-Taşucu'ndan...
  5. Crenox

İstanbul-Çanakkale Gezisi Yapmayı Düşünen?

Hepinize merhaba, geçen yaz bu forumdan tanıştığım 5-6 arkadaşla İstanbul-Çanakkale yapmıştık çok hoştu. Aradan 1 sene geçti yine forumdan arkadaşlarla yola çıkmak istiyorum. Şu an Kıbrıs'tayım pazar günü İstanbul'da olacağım, buradaki motosikletimi sattım İstanbul'dan pazartesi günü bir...
  6. Crenox

Kıbrıs'ta Okumayı Düşünen Arkadaşlar İçeri

Sınav dönemi geldiği için bir video çekip size Kıbrıs'ta üniversite muhabbeti çevireyim dedim, biraz da yaşamından bahsettim. Genç arkadaşların işine yarar umarım, iyi seyirler.
  7. Crenox

50 Liraya Sissy Bar Tarifi Veriyorum

Selam herkese bu sabah yaptirdim, belki benim gibi yaptirmak isteyen vardir faydali olur diye anlatayim dedim. Gerekenler: •Bir adet demirci •Bir tutam demir (Baska maddeler de olabilir) Islem yaklasik 2 saat suruyor; bukme, kesme, kaynak, boyama. Ben elin Kibris'inda 50 liraya yapacak usta...
  8. Crenox

KKTC'nin Derbi Maçı Nasıl Olur Merak Edenler İçeri (VLOG)

Biraz uğraşıp eğlenceli bir video yaptım, Kıbrıs'ta futbol derbisi atmosferini gösterdim, drone çekim yaptım, soyunma odalarına girdim vs... Kanal ve video hakkında işi ilerletebilmem için öneri verirseniz çok sevinirim ::sos:: ::kalbim:: Abone sayım az olmasına rağmen yarısı bu forumdan o...
  9. Crenox

Fiyatları Düşürmek İçin Artık Sesimizi Çıkarma Vakti Gelmedi Mi?

Yeni motosikletlerin fiyatlarını çok önceden aşağı yukarı biliyordum, son zamanlarda konulara göz atarken herkesin "artık yeter yav" dediğini ve bazılarının da bu kişilere "anca konuşuyorsunuz biraz icraat yapın" dediğini gördüm. Ya abiler daha geçen gün taksicilere ötv'yi kaldırıp bmw taksiler...
  10. Crenox

Çatıdan Atlayıp El&Ayak Kırma Hikayem (Vlog)

Taa ağustosun başında bu olay yaşandığı zaman konu açmıştım, belki hatırlayan olur. O olayı kanalımda anlatmak istedim, eğlenceli de oldu sanırım. Kanal için önerileriniz varsa seve seve dinlerim, iyi seyirler :flower: Video izlemeyi seven biri olarak forumda daha çok vlog görmek...
  11. Crenox

Felçli Kedinin Tedavisi İçin Acil Maddi Yardım Gerek Dostlar

Arkadaşlar selam, az önce kedi sahiplenmek isteyen arkadaşın konusunu görünce sürekli aktif olduğum MT'de neden yardım ilanı açmayayım dedim. Size olayı anlatmadan önce belirteyim, bu konularda çok dolandırıcılık durumu oluyor ve insanlar herkese şüpheyle yaklaşıyor. İsteyene tedavi gördüğü...
  12. Crenox

Yeni Yılınızın Mutlu, Huzurlu Geçmesi Dileğiyle Motonet Ailesi!

Hepinizin yeni yılını kutlar, en iyi dileklerimle geçmesini temenni ederim şimdiden. Umarım şahsen yaşadığımı düşündüğüm en kötü sene olan 2016'ya benzemez.
  13. Crenox

Yeni Videoda Kıbrıs'ta Neyi Göstermemi/Anlatmamı İstersiniz?

Arkadaşlar ilk videomu yayınladıktan sonra sağolun biraz ilgi oldu. Şu an kış mevsiminde olmamızdan dolayı forumda bile mesaj ve konu sayısı çok düştü, bu aralar motosiklete ara verdi sanırım bazı insanlar, dolayısıyla genel olarak Youtube'da ilgi olarak da bir düşüş var. Yeni gelecek...
  14. Crenox

Kıbrıs'ta Harley-Davidson Fiyatları (Vlog)

Hem Kıbrıs'taki motor piyasasının anlaşılması hem de Harley-Davidson mağazasını merak eden arkadaşlar için Girne'deki Biker's Club HD mağazasına gidip fiyatları, motorları ve diğer malzemeleri gösteren bir video hazırladım. İyi seyirler.
  15. Crenox

Diyetisyenlik Okuyan Kardeşinizden Kısacık Bir Bilgi/Öneri

Arkadaşlar merhaba, şu an ilk dönemimin en zor ödevini yapıyorum ve hocalar yürüme, koşma, ayakta durma, oturma aktivitelerinin dışında kullanılan aracın bile kaç saat kullanıldığını yazıp ne kadar enerji harcadığını hesaplamamızı istediler ve kaynak kitaplarda hep araba kullanma vardı. Ben de...
  16. Crenox

Kıbrıs Motovlog #3 (Kıbrıs Tarihi)

Selam herkese, 3. videom geldi. Şu ana kadar destek olan herkese teşekkür ederim. Bunun dışında olumlu veya olumsuz eleştirileri dinlemekten mutluluk duyuyorum çünkü diğer videolar ona göre şekilleniyor, iyi seyirler :)
  17. Crenox

Motovlog #2 (St. Hilarion Kalesi&Tank)

İkinci videomu yaptım. 2 turistik yer gezdim, hoş bir gün oldu, elimden geldiğince eğlenceli tutmaya çalıştım videoyu. İyi seyirler kendinize iyi bakın :cat:
  18. Crenox

Kıbrıs Motovlog #1 (Başladık Umarım Beğenirsiniz)

İlk videomu hazırladım, isterseniz bir izleyin bakın eksik varsa söyleyin ki daha iyilerini yapabileyim. Bu adada çok fazla konuşulacak gösterilecek şey var ve hepsini göstereceğim sizlere, çok güzel olacağına inanıyorum sadece "azcık olmuş ya" diyorsanız destek amaçlı beğenip abone olursanız...
  19. Crenox

Sizlere Kıbrıs'ı Tanıtacak Vlog Yapılsa İlgilenir Misiniz?

Herkese merhaba, önceki konuları okumayan arkadaşlar için; üniversite için KKTC'ye taşındım bir kaç ay önce. Kıbrıs'ta hava Türkiye'nin çoğu yerinden daha sıcak bundan faydalanarak hem motovlog hem de Kıbrıs'ı tanıtacak videolar çeksek ilginiz olur mu, merakınız var mı? Ambargolardan dolayı...
  20. Crenox

Başımdan Geçen Bir Olayı Anlatacağım Gelin Sohbet Edelim

Merhaba arkadaşlar geçen konumda belirtmiştim artık kıbrısta bir motorcu kardeşinizim, olay yaklaşık 1 sene önce İstanbul'da Balmumcu- Zincirlikuyu arasında yaşanmıştı. Yorum yapın sohbet edelim; +Arkamda kız arkadaşımla okul çıkışı Beşiktaş'tan Levent'e gidiyorduk, hiç bir sorun yok apaçilik...

Yeni mesajlar