Kıbrıs'ta Harley-Davidson Fiyatları (Vlog)

Hem Kıbrıs'taki motor piyasasının anlaşılması hem de Harley-Davidson mağazasını merak eden arkadaşlar için Girne'deki Biker's Club HD mağazasına gidip fiyatları, motorları ve diğer malzemeleri gösteren bir video hazırladım. İyi seyirler.

Kıbrıs'ta internet çok kötü diye ekstra bir bilgi daha vereyim :mrgreen: Bu sebepten dolayı çok yavaş yükleniyor videolar, bu saate denk geldi malesef.

Kıbrıs'ta internet çok kötü diye ekstra bir bilgi daha vereyim :mrgreen: Bu sebepten dolayı çok yavaş yükleniyor videolar, bu saate denk geldi malesef.

Vlolg'luk yapmadım, cehaletimi mazur gör lütfen. Yükleme yaparken çektiğin videonun çözünürlüğünü 1 çıt düşürsen hızdan kazanabilir misin?

Vlolg'luk yapmadım, cehaletimi mazur gör lütfen. Yükleme yaparken çektiğin videonun çözünürlüğünü 1 çıt düşürsen hızdan kazanabilir misin?

Tabiki daha hızlı yüklenir hocam fakat işin içine manzara veya görsel konular dahil olunca izleyici için çok fark ediyor. Şahsen denedim bir tık düşürmeyi ama çakma gopro ile çekilmiş gibi oldu malesef. Saatini daha iyi ayarlarım diğer videolarda :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar