Çanakkale-İzmir-Didim-Bodrum-Antalya-Mersin Eşlik Edecek Babayiğit Var Mı?

Herkese selamlar saygılar 5 gün önce İstanbul'dan Kıbrıs'a gitmek için yola çıktım, şu an ilk durağım olan Çanakkale'de yazlıktayım. Amacım sahil kesiminden geze geze giderek yol üzerindeki arkadaşlarıma uğrayarak veya kamp kurarak, dinlenerek kalan 1500km yolumu bitirip Mersin-Taşucu'ndan feribotla okumakta olduğum Kıbrıs'a geçmek.

Güzergahım aşağıdaki gibidir, yol üstünde veya bir kısmında bana eşlik etmek isteyen olursa çok eğlenceli geçeceğini düşünüyorum :flower:

Çıkar mı eşlik edecek ::gazla::

Hazır rotayı çizmişken tam sahilden devam et güzergahı heba etme; Kaş Finike Kemer den Antalyaya ulaş özellikle Kaştan sonrası çok çok keyifli bol virajlı. Tekerine taş değmesin. Radarlara dikkat et bol su iç 100~150 km de bir mola ver. İyi tatiller..

Güzel gezi cihan
En fazla istanbul çanakkale yapabiliyoruz maalesef

Yerime de gez.

Kartal - Eceabat - Akçay senede 3-4 kere gidip geliyorum denk gelse keşke ama motor yok arabayla :D

Hazır rotayı çizmişken tam sahilden devam et güzergahı heba etme; Kaş Finike Kemer den Antalyaya ulaş özellikle Kaştan sonrası çok çok keyifli bol virajlı. Tekerine taş değmesin. Radarlara dikkat et bol su iç 100~150 km de bir mola ver. İyi tatiller..

Teşekkür ederim Bodrum-Antalya arasında samimi olduğum bir arkadaşım yok malesef, ben de bir iki gün mola vermek istiyorum ancak tek başıma pansiyon da eğlenceli olmayacak. Bakacağım belki eşlik edecek çıkar da dediğiniz bölgelere de uğrarım :)

Güzel gezi cihan
En fazla istanbul çanakkale yapabiliyoruz maalesef

Yerime de gez.

Teşekkürler Volkan abi, bir dahakine seninle gezeriz umarım :salut:

Kartal - Eceabat - Akçay senede 3-4 kere gidip geliyorum denk gelse keşke ama motor yok arabayla :D
Motor olunca haber et hocam :p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar