Arama sonuçlarınız

1. BlackNaked

Xiaomi yi İhtiyacı olan baksın

Arkadaşlar bilen bilir 1 sene önce burda kaza konum açılmıştı . Kask kamerami daha takamadan kaza yapmıştım , kazadan sonra motorum satildigi için 1 senedir cekmecede duruyor sıfır diyebilirim herseyi tam kutuda aparatlari tam . Alma düşüncesi olan varsa 0541 227 78 31 numarali telefon ile...
  2. BlackNaked

Pulsar ile Drift

Böyle ufak birşey yaptım sadece gaz açarak. Tabiki çok daha iyisi yapılabilir ama ben risk almak istemedim , zaten çoğu pulsar kullanıcısı bunu yapıyordur ama ben video bulamadım onun için atmak istedim eğer merak eden arkadaşlar olursa izleyebilsin diye :)
  3. BlackNaked

BT intercom satılık sıfır ürün (aliexpressdeki fiyata )

Arkadaşlar ben 2 adet getirmiştim birini kullanıyorum diğer tekini artcim icin almistim fakat hic acmadim bile kutusunu , FM radyolu modelidir. Fiyat 140TL ilgilenen fotolarini ve detayları 05412277831 Whatsapp
  4. BlackNaked

BT intercom

Arkadaşlar acil nakit ihtiyacindan satiyorum yurtdışından 2 adet almıştım kullanmadigimi satıyorum açılmamış kutuda aldığım fiyata vericem düşünen varsa hiç 1 ay beklemesin mesaj atsın bana
  5. BlackNaked

Tarsus 'da Trafik Kazası 1 Ölü

Bir genç arkadaşımız daha aramızdan ayrıldı. 2 gün önce geçirmiş olduğum kazanın benzerini yaşayan Fatih Topal hayatını kaybetti . Allah Rahmet Eylesin Toprağı Bol Olsun.. http://m.sondakika.com/haber/haber-tarsus-ta-trafik-kazasi-1-olu-3-8400559/ 😢
  6. BlackNaked

Mucizelere İnanmazdım Dün 5 Takla Atana Kadar..

Arkadaşlar yaklaşık 5000km dir 2.motorum olan Pulsar200ns kullanıyorum. Dün grup halinde Düzce - Abant gezisi yaptık daha sonra bolu dağından aşağı inerek Düzce istikametine geri dönüyorduk . Virajları bilen bilir Bolu Dağının, grubun en önünde ben vardım ve hızlıydım gereğinden baya fazla...
  7. BlackNaked

Aksiyon kamerası kullananlar yardımcı olabilirler mi ?

Xiaomi Yi kamera aldım bugün taktım kayıt yaptım 32gb sd card var 20 dakikalık bir video kaydettim yaklaşık 9 10gb tuttu şimdi ben bunu telefondan izlemek istiyorum ancak indirmem gerekiyormuş öyle söylüyor telefon bağlantısı bu yüzden gittim HDMI kablosu aldım direk televizyona bağlar izlerim...
  8. BlackNaked

Dizlik(Dainese ) - Kamera (Xiaomi ) - Siperlik(Irf ) Siparişler Geldi

Bugün siparişlerimin hepsi geldi . Öncelikle kamera dün geldi zaten 1 aya yakındır bekliyordum (daha aparatlari gelecek 😞) sonra ön cam geldi en sonda dizlik . Dizligi Yamaha bayisinde denemistim çok beğendim fakat 235Tl fiyat verince hevesim kursağımda kalmıştı. Biraz bekledim ve sahibinden...
  9. BlackNaked

Xiaomi Action Cam Hakkında

Yaklaşık 25 gün önce sipariş verdim hala bekliyorum ama bugün birşey dikkatimi çekti şöyle bir yazı var "Avrupada ki terör olaylarından dolayı " ne olmuş olabilir gelir mi gelmez mi emin olamadım parada geri getirilmedi
  10. BlackNaked

Dainese Knee v1 Dizlik Hakkında

Bu ürünü almak istiyorum 165TL ye buldum sizce nasıldır kullanan arkadaşlar var mı? Daha önce hiç dizlik kullanmadigim için bilmiyorum. Zandona var birde 155TL o nasıldır?
  11. BlackNaked

Benim gibi olan var mı ? (Yalnız)

Herşeyim var ama arkadaşım yok . Aslında çok fazla arkadaşım var fakat hiç birinin motorsikleti yok . Bıktım artık bir buluşma ayarladigimizda tek araç bende motorsiklet 2 kişilik zaten , birini alsan öburu dışarda kalıyor. Şöyle hava güzel atliyim geziyim dediğimde tek başıma dolaşıp duruyorum...
  12. BlackNaked

Sj4000 wifi aldım indirimde

Ebay dan 152 tl ye aldım son 8 saati kaldı almak isteyen arkadaşları bilgilendireyim . Hemem gelsinde hayalini kurduğum motovlog kanalimi açayım 😀😀 Not : İnsallah orjinaldir kamera , satıcı baya iyiydi sizde bir inceler misiniz rica etsem iyi mi yapmışım almakla? Link ...
  13. BlackNaked

İlk kaza ve hissedilenler

Yaklaşık 3 saat önce ufak bir kaza yaptim. Hata benimdi ve bugün başıma bişi gelicek diyordum motora bindiğimden beri , çünkü çok agresif sürüyordum neden bilmiyorum apaciligim tuttu . Kaza ise şöyle oldu şehir içinde bir kavşak var 4 yola ayrılıyor benim geldiğim taraf sağ taraf ve karşıdan...
  14. BlackNaked

Bir zincir temizleme faciası

Arkadaşlar dün zincirimi temizledim bu işi mazot ile yaptım fakat mazot disklere ve balatalara gelmiş olacak ki bugün motora bindiğimde ne arka nede ön fren tutuyordu . Hemen bir petrole gittim ve bol köpük bol su ile diskleri ve balatalari yikadim biraz düzeldi gibi geldi ama tam olarak emin...
  15. BlackNaked

Motorunuza ne kadar iyi bakıyorsunuz?

Ben şuan farkettim zincirini daha hiç temizlemedim aldigimdan beri , 3000km se suan ve en son 800km felan yağı değişmişti sizce bir sorun olur mu zincir yağsız ve pis , yağ da değişmedi en kısa sürede yapicam ama suan gezsem zararı olur mu çok?
  16. BlackNaked

A2 var B yok stajere mi kaldık?

Benim a2 ehliyetim var fakat B yi henüz almadım şimdi almak istesem stajer olarak mı alıcam nasıl olacak bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler şimdiden.
  17. BlackNaked

Bu kız sürsün ben akşama kadar oturup izlerim !

:cyclopsan:cyclopsan
  18. BlackNaked

Ölümle burun buruna ...

Yaklaşık 30 dakika önce güzel havayı bulmuşken az gazlayalim dedim . Tenha bir köy yolu var asfalti çok güzel virajlarida öyle . Gazladim gidiyorum en son uzun bir yol var önü açık orda kapattım ibre 127 km hıza geldiğinde yaklaşık 100 150 metre ötede belki daha fazla bilemiyorum yola birden...
  19. BlackNaked

Yağ Lambası Yanıyor Ama Yağ Var ?

Motorumun 2 gündür arada bir yağ lambası yanıyor sönüyor sürekli yanmıyor fakat arada bir yanıyor servise gittim (gittiğim zaman yanmıyordu) usta baktı bişi yok dedi yağı var sıkıntı yok dedi ama az önce yine yandı ne olabilir ne yapabilirim bilmiyorum ?
  20. BlackNaked

Yamaha r6 Kaza (Her motorcunun izleyip ders alması gereken bir video )

Bu videoda kaza anı yok kazadan sonra neler oluyor o var . Cidden izlerken tüyleriniz diken diken olabilir . Kendinizi düşünmüyorsanız sevdiklerinizi düşünün gereksiz HIZ yapmayın .

Yeni mesajlar