Pulsar ile Drift

Böyle ufak birşey yaptım sadece gaz açarak. Tabiki çok daha iyisi yapılabilir ama ben risk almak istemedim , zaten çoğu pulsar kullanıcısı bunu yapıyordur ama ben video bulamadım onun için atmak istedim eğer merak eden arkadaşlar olursa izleyebilsin diye :)

Ben de lastiklerim orjinalden yokuş yukarı virajlarda aynen böyleydim. Kırmızıdan kalkarken ufacık su gördüğünde de yanlardı böyle :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2.virajıda yanlamadan gazı kesmeyeceksinki birşeye benzesin. Bu daha çok, amatörlerin viraj alırken fazla gaz verdiğindeki anlık kayma gibi olmuş.

Hoş olmuş her zaman hoşuma giden ancak hic basima gelmesini istemedigim bir durum.. Lastigim İnşallah hep yeri tutsun :queen: ..
İste nasil birseyse cokta hosuma gidiyor amaaaaa :)

Ben de lastiklerim orjinalden yokuş yukarı virajlarda aynen böyleydim. Kırmızıdan kalkarken ufacık su gördüğünde de yanlardı böyle :cherry:

sırf bu zevkten mağrum olmamak için lastikleri değiştirmek istemiyorum :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:00 ----------

Hoş olmuş her zaman hoşuma giden ancak hic basima gelmesini istemedigim bir durum.. Lastigim İnşallah hep yeri tutsun :queen: ..
İste nasil birseyse cokta hosuma gidiyor amaaaaa :)

İlk seferde isteyerek olmadı zaten :D sonra döndüm aynı yere bidaha geldim bu sefer bilinçli yaptım baktım hoş oluyor devam :mrgreen:

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
süper moto yarışlarında genelde virajları böyle dönmüyorlar mıydı?

edit: kalitesiz lastiklerle böyle şeyleri yapmaya çalışmayın :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar