Sj4000 wifi aldım indirimde

Keşke almadan önce açsaydınız konuyu sahte bu :mrgreen:

Aynen cakma almışız

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:34 ----------

Olsun araştırdım çok bir fark yokmuş 😄😄 demek ki neymiş balık gibi atlamayacak misiz öyle herşeye 😳😳

fazla bilgim yok fakat para iadesi falan okumuştum sanırım ebay ile ilgili. bir araştırın derim.

http://www.picproje.org/index.php?topic=49083.0

Son düzenleme:
Nerden anladın ?

sahteler çoğalınca, sjcam firması, kameranın üzerine adını basmaya başladı. model ismi olarak sahte üründe kullanabiliyorsun ama marka ismini, uluslararası satış yaparken kullanamazsın. bir de barkod uygulaması getirdi sjcam.

sahte malların olduğunu müşteriler de öğrenince, orjinal ürün satanlar, 50 kere sjcam yazdığını ve barkodu olduğunu belirtir.

sjcam yazısı ve barkod olmasına dikkat edin.

ben de ilk çıktığı zamanlar kanıp sahtesini aldım. bir kere en yüksek kalite kart takılmazsa kaydı olur olmadık keser. pili az gider. görüntü kalitesinde dağlar kadar fark yok ama.

Daha yeni verdim İptal edebilir miyim acaba , para iade olur mu ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:13 ----------

sahteler çoğalınca, sjcam firması, kameranın üzerine adını basmaya başladı. model ismi olarak sahte üründe kullanabiliyorsun ama marka ismini, uluslararası satış yaparken kullanamazsın. bir de barkod uygulaması getirdi sjcam.

sahte malların olduğunu müşteriler de öğrenince, orjinal ürün satanlar, 50 kere sjcam yazdığını ve barkodu olduğunu belirtir.

sjcam yazısı ve barkod olmasına dikkat edin.

ben de ilk çıktığı zamanlar kanıp sahtesini aldım. bir kere en yüksek kalite kart takılmazsa kaydı olur olmadık keser. pili az gider. görüntü kalitesinde dağlar kadar fark yok ama.

Şimdi iptal etmeye çalışıyorum, eger edemessem biraz yardımcı olur musun kafama çok takıldı boş yere mi verdim 160 lira hiç mi işimi görmez merak ediyorum

iptal edebiliyorsan et. sorun çıkmaz çıkmaz, tam bir kaza olur, kaydı durdurmuş olur.

İngilizlerin güzel bir sözü var bu konuyla ilgili. "Ucuz mal alacak kadar zengin değilim" derler.

O yüzden; iptal edebiliyorsan et. Replikanın replikasından hayır gelmez.

Adamlar en azından hıyar, patates, iktidarsızlık ürünü göndermez. Sahte mahte iş yapar.

En yüksek kalite kart konusunu anlayamadım bide sarji ne kadar gidiyordu acaba ?

orasını unuttum, 2 yıldu ben alalı, yok parasına sattım. sandisk class10 kartımla boyna kaydı durduruyordu, en fazla 30dk çekmiştir. sonra 16gb parasına class10 8 gb toshiba aldım, onda düzgün çekmeye başladı.

masrafı karta yapacağına kameraya yap. onu iptal et orjinalini al.

yarın canın sıkılır satıcam dersen satamaz. ben orjinal sjcam da kullandım. 3 günde istediğim paraya sattım.

orasını unuttum, 2 yıldu ben alalı, yok parasına sattım. sandisk class10 kartımla boyna kaydı durduruyordu, en fazla 30dk çekmiştir. sonra 16gb parasına class10 8 gb toshiba aldım, onda düzgün çekmeye başladı.

masrafı karta yapacağına kameraya yap. onu iptal et orjinalini al.

yarın canın sıkılır satıcam dersen satamaz. ben orjinal sjcam da kullandım. 3 günde istediğim paraya sattım.

Çok sağol, satıcıya mesaj attım inşallah para iadesi yapar gerçi daha kargoya verilmedi yapmak zorunda diye biliyorum da bakalım.

Ebay dan 152 tl ye aldım son 8 saati kaldı almak isteyen arkadaşları bilgilendireyim . Hemem gelsinde hayalini kurduğum motovlog kanalimi açayım 😀😀
Not : İnsallah orjinaldir kamera , satıcı baya iyiydi sizde bir inceler misiniz rica etsem iyi mi yapmışım almakla?
Link : http://m.ebay.com/itm/SJ4000-Full-H...roof-Camera-as-Gopro-/191347584325?nav=SEARCH

İlan açıklamasında belirtmişler "SJ Marka camera değildir" diye.

_SJ.jpg

Hocam görüntü olarak eminim çok bi fark yoktur fakat hafıza kartı ve pil konusunda sıkıntı yaşayacağınız kesin.İnşallah iptal edebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar