Arama sonuçlarınız

1. kefkes

İhmalkarlık-lastik ve on yıl sonra ufak çaplı kazam;

Merhaba arkadaşlar; Bu akşam iş çıkışı başıma gelen olay ve üzüntümü paylaşmak istiyorum aslında,bikaç saattir başka şey düşünmüyorum çünkü.Yazı biraz uzun oldu, okumayacaklar için; lastikleriniz kötüyse değiştirin arkadaşlar sonra daha maliyetli ve üzücü olabilir, ve de ekipman, ekipman ben...
  2. kefkes

gaz yememe arıza tespiti fikirleriniz

Merhaba, karburatorlu yüzellilik tek silindir motosiklet; Egzoz da bağlantı kaçağı v.s. yok.. Buji yeni sayılır, sorun olmadığını varsayıyorum. . Karburator tahliyesinden gelen benzin temiz, Karburator temiz varsayıyorum. . Hava filtresi temiz... Yağ değişimi yeni yapıldı, eksik veya fazla...
  3. kefkes

gidona vuran titreşim oluşması

Merhaba, sorun başlıktan belli zaten. Motosiklette bilindik ariza, çalışmasında problem yok.. Titreşimin şekli ve motosiklet hakkında bilgi verip sebebi hakkında fikrinizi almak istiyorum teorik bilen ya da yaşayan olarak.. Onceden hic olmayan bi titresim , motosikletin normal hali degil yani...
  4. kefkes

Lifan Pony nasıldır?

Merhaba, konu başlığı pek güncel olmadığından danışmak istedim.. Şoyle ki bu motoru almayı düşünüyoruz. Kullanacak kişinin yoğun bir kullanimı olmayacak, ikinci motor olarak kullanılacak. .Hafif, pratik, aşırı üstüne titrenmeyecek arada bakkala markete falan gidilecek, hobi motoru olarak...
  5. kefkes

dünya düz mü !

Motosikletten uzak kaldığım bu soğuk haftasonu belki de birçoğunuzun haberinin olduğu bi konuya denk geldim, belki de geç kaldim gormekte. Bikaç yüz yıl aradan sonra; dünyanın düz olduğunu iddia eden belli gruplar var sanırım farklı ülkelerde, bilimadamlari herkesi yiyormuş! Güzel ve renkli bir...
  6. kefkes

otomobil önerisi

Hyundai getz 1.3gls, peugeot 206, citroen c3, Ford fiesta, Seat ibiza veya bu tarz başka araç hepsi olur. 2004-2008 civarı model, 25000-33000 liralık bütçe ayırmayı düşünüyorum.Benzinli-gazlı da olabilir hatchback ve manuel vites düşük cc otomobil arıyorum. Maksat soğuklarda falan arada...
  7. kefkes

Sizinti mevcut! Yağ mı? Benzin mi ? Arıza? Ve kullanım riski? ( resimli)

Başlık biraz karışık oldu arkadaşlar, motosiklette fotolarda görüldüğü gibi bi durum soz konusu. Genelde devirli kullanıyorum tapagaz olmasa da, motorun gidişinde hiç bir problem yok, bugün durumu farkettikten sonra onbeş kilometre kadar da yol yapmak zorunda kaldim alt devirlerde tirsa tirsa...
  8. kefkes

motosiklet sevgisinin bilimsel yönü üzerine

Burada olan binlerce kişi motosikleti seviyor kullanıyor, yine motosikletle ilgili forumda saatlerini geçiriyor belki kullanmak biyana. Keşke hiç iş güç olmasa da günde sekiz saat motosiklet kullansam diyorum sıkça mesela, motosiklette yoruldum dediğim çok da nadirdir. Riskin guzelligi...
  9. kefkes

Çikoyu, Kırmızı Urbalıları, Mr Blof'u bilenler danişmaya..

Nerde o eski gunler klişesiyle eskilere gittim yemekte, belki de en güzel yıllarımız çocuklukta olduğundandi. Doksanlı yılların başlarında az mı Mr No, Teksas, Tommiks, Kaptan Swing, Conan,ismini şuan hatırlayamadığım çizgiromanlari okurdum, bi ara Örumcek Adamin kuvvetli olmasına değil...
  10. kefkes

lodosta motosiklet kullanımı

Bugünkü gibi şiddetli lodos durumunda motosiklet kullaniyor musunuz? Rüzgarın şiddetinden ağaçlar kırılacak neredeyse ve dışarı çıkınca bazen ayakta zor durulabiliyor.Odanın camlari ruzgardan ıslık calmakta falan..Normalde rüzgar sorun değil fakat böyle havalarda seyir halinde aniden yandan...
  11. kefkes

spy 1000 hakkında bilgisi olan

Merhaba arkadaşlar; Orta halli bir motosiklet alarmı almayı düşünüyorum. Beklentim motosikletin üzerine oturuldugunda ya da kurcalandiginda çevreden insanların duyabileceği yükseklikte bir ses, öyle otuz saniye ötüp kendiliğinden susmayacak bir alarm sadece.Otomatik çalıştırmaymis, kumandaya...
  12. kefkes

web sitesi kurmak-forum açmak

Merhaba arkadaşlar; Sağlıkla ilgili spesifik bir konuda araştırma yapıyorum.Fakat internette farklı farklı sitelerde, serpiştirilmiş olarak çok az bilgi ve hastalık hikayesine ulaşabildim. Buna yönelik olarak internet sitesi ve-veya forum sitesi açmak istiyorum.Amacım hem kendi deneyimimi...
  13. kefkes

önemsiz-belki önemlidir- bir park dokunuşu

Biraz önce bankamatikten para çekecekken, atmlerin hemen önüne parkedilmiş bir araç vardı. Dedim ki bu çıkarken görmez şimdi,birbucuk metre mesafe bırakmışsam motosikletle arasında az daha geriye alırak belki iki metreden fazla mesafe bıraktım.. Tam atmde sıra bana geldi arkamda da...
  14. kefkes

motosikletler al beni demiyor

Duke 250 alsam; 19 000 TL,çok para hırsızı da çok olur, yedek parçası pahalı..Kar yağacak üstüne yazık değil mi ona. Mt25 alsam abs yok, motorunun r25 karakterinde olması ayrı dert,fiyatına da yuh, hırsızı ayrı dert Benelli tnt25 alsam, abs yok, sözde bu yıl gelecek abs.Fuara da gelmemiş hala...
  15. kefkes

Viteste debriyaja basılıyken tekerleğin çok zor dönme sorunu!

Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda motosiklette belirgin bir yakıt artışı vardı. Bugün benzincide lastik şişirirken farkettim.Orta sehpada boşta iken tekerlek problemsiz bi şekilde bisiklet tekerleği gibi rahat dönmekte..Fakat motor çalışmaz durumda 1-2 ve galiba diğer viteslerde de...
  16. kefkes

yolda kaldım-arıza tespiti

Cümleten iyi akşamlar. Motosikletin bir problemi yoktu ve genellikle üst devirlerde kullanıyordum alt devirleri zayıf diye.(12000 devir çeviriyo-7500-10000 arası kullanıyorum) Durum şU:5000-5500 devirlerdeyken, gaz kolu çevriliyken sanki gazı tamamen kapatmışım gibi duraksama, birden ileriye...
  17. kefkes

4riders dublin pantolon

Merhaba arkadaşlar iyi bayramlar diliyorum Kevlar kotların su geçirmesi ve kot kumaşının çabuk yıpranması sebebiyle kışın kullanmak üzere başlıktaki pantolonu almayı düşünüyorum.. Benzer ürünleri internetten alıp deneme, giyme vs imkanı olmadığından başka ürün pek araştırmadım, bu...
  18. kefkes

Egzoz sorunu paylaşımına buyrun lütfen

Merhaba Arkadaşlar; Motosiklet rks 150 2015 model ..sıfır almıştım.. Bir gün önce motosikleti bağlayarak bıraktım, son kullandığımda herhangi bir problem yoktu. Sabahleyin boşta bıraktığım motosiklet birinci viteste, sol aynası yamuk ve yolcu pegi aşağı inik...
  19. kefkes

vites yükseltirken boşa atma

Merhaba arkadaşlar; Bir defaya mahsus olarak hafif bayır aşağı yolda 2. viteste kalkış yaparken vites boşa atmıştı ve önemsememiştim tam geçmemiştir falan diyerek.. Ancak bir iki gün 200 km yol yaptım ve seyir halinde vitesi üçten dörde atarken boşa attı birkaç gez, vites çubuğunu tam...
  20. kefkes

kutusu açılıp bekletilen yağ?

Merhabalar; Litrelik iki adet motül 5000 yağ almış ve bir kutunun tamamıyla ikincisinden de üçyüz gram kadar kullanmıştım. İkinciden kalan yaklaşık yediyüz gram yağı ayrı bir şişeye koymaksızın üç ay kadar beklettim. Acaba hava alıp beklediğinden dolayı yağda bozulma meydana gelmiş...

Yeni mesajlar