otomobil önerisi

Hyundai getz 1.3gls, peugeot 206, citroen c3, Ford fiesta, Seat ibiza veya bu tarz başka araç hepsi olur.

2004-2008 civarı model, 25000-33000 liralık bütçe ayırmayı düşünüyorum.Benzinli-gazlı da olabilir hatchback ve manuel vites düşük cc otomobil arıyorum.

Maksat soğuklarda falan arada kullanmak çoğunlukla yatacak kapıda nadiren uzun yolda kullanabilirim. Muadiline kiyasla az yaksın, pek masraf açmasın mümkünse ucuza yapılsın açarsa, ikinci eli iyi olursa tercih sebebi, abssi olsun..Konfor falan aramıyorum.Onerilerini beklerim araç işinden anlayan arkadaşların..Daha ucuza da varsa bana uyar:)

Son düzenleme:
Hyundai getz haricini çöpe at gitsin.

2004-2005 GLS getz tavsiye ederim..

2005 Kia Rio HB de olur..

2003 model 1.4 benzinli full paket fiestam var. Klima, airbag, sunroof vsvs. Mavi renk, görseli çok tatlı, 4 kapılı bi aile arabası. Düşünürsen haber et :)

Getz olabilir, 206 deseniz fren var ama yok, 2 arkadaşımınkini de kullandım böyle frene sahip başka bir araba yoktur, c3 de güzeldir ama dizelleri motor yerse sağlam masraf açar. fiesta iyidir ama ford olması sebebiyle diğerlerine göre daha fazla yakar, parçası bi tık pahalıdır. ibiza için de o modellere bence bulaşmayın. Alınabilir modeli 1.9 dizel olanıydı ama onda da bu modeller büyük masrafa sebep olabilir.

En mantıklısı getz yada c3. Clio 2-3 de bu fiyatlara bakılabilir.

Butcenizi biraz arttirirsaniz 2012 1.4 otomatik hyundai i20 var satilik.

o fiyatlara 2004 2005 model civic de alabilirsin. 120-150 bin kmde olabilir. km düşük olmaz ama çok sorunsuz bir araçtır. vtec motor oldukça da atiktir. bir düşün

O rakamı 35 dolaylarına çekebiliyorsanız cruze öneririm.
Kullanıcısıyım , memnunum

Bir gün yine böyle sizin gibi araba bakıyoruz.
Aynı motosiklet mantığında olduğu gibi 2 daha yükseğe bakalım pazarlık yaparız, 3 daha yükseğe bakalım para buluruz derken.

EN SON LAMBORGHINI LP550 VALENTINO BALBONI ilanlarına bakıp kredi miktarı hesaplıyorduk..( okuması bile zor )

Cebinizdeki miktardan her zaman 4 5bin TL aşağı araçlara bakın. Çünkü aracı alır almaz yaptıracağınız yürüyen, sıvı ve hortum bakımları ilerde sizin için çok önemli olacak. Parasız kaldığınız zamanlarda bu sorunlarda çok zorlanırsınız.

Ben 2005 albea mı satıp accent blue a karar verdim, bence iyi bir f/p ürünü biraz araştır

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
corsa lara da bakabilirsin

Bir gün yine böyle sizin gibi araba bakıyoruz.
Aynı motosiklet mantığında olduğu gibi 2 daha yükseğe bakalım pazarlık yaparız, 3 daha yükseğe bakalım para buluruz derken.

EN SON LAMBORGHINI LP550 VALENTINO BALBONI ilanlarına bakıp kredi miktarı hesaplıyorduk..( okuması bile zor )

Cebinizdeki miktardan her zaman 4 5bin TL aşağı araçlara bakın. Çünkü aracı alır almaz yaptıracağınız yürüyen, sıvı ve hortum bakımları ilerde sizin için çok önemli olacak. Parasız kaldığınız zamanlarda bu sorunlarda çok zorlanırsınız.

Ahahha güldürdü valla :) Çok doğru bir noktaya değinmişsin. Aynı şeyi bende yaşadım zamanında. Araba bakıyordum, abim diyor 3 daha ekle şunu al, amcam diyor boşver onu 5 daha ekle şunu al, arkadaş diyor sende para vardır, 10 daha ekle bunu al. B segmenti benzinli araba bakarken kendimi D segmenti dizel araba alma hesabı yaparken bulmuştum. Baktım olacak gibi değil, dedim "herkes ekle dediği miktar kadar nakit ateşlesin bakalım, bi yardım edin de dediğinizi alalım."

Anında sesler kesildi. "Yaw aslında ilk baktığın model baya iyiymiş..." demeye başladılar anında :)

Arabayı almak sorun değil, sigortası, bakımı, yakıtı derken bir dünya ek masrafı oluyor. Hele birde ufak tefek arıza açma ihtimaline karşı muhakkak kenarda para kalacak şekilde araba almak en iyisi.

kesinlike ford fiesta öneririm.1.4 dizel aldın mı paşa gibi binersin.km yüksek olanlar o fiyatlara bulunabilir.kmye takılma bakımlı olsun kafi.

2009 Hyundai Getz kullanıyorum, mekanik ve elektronik olarak hiç sorun yaşamadım, zaten almadan araştırmıştım yorumlara baktım. Şehir içi ideal, lpg ile az yakar ve lpg ile uyumlu ( bende ki 1.4 ) motoru var. Bakımlar uygun. Şase sağlam ama güvenlik donanımı olarak biraz zayıf kalır. Tek hava yastığı var,ABS yok...sonuç Getz al kafan rahat olsun

chevrolet-cruze-10.jpg

2014 Cruze.

Ben de getz almayı düşünüyordum ama 33 bine temiz getz bulmak biraz zor. Ben 1.4 palio sole aldım. Her türlü işimi görüyor. Getz gibi Palio'nun da alımı satımı kolay.

Motosikleti
Kymco Xciting VS 400
2006 - 2009 Suzuki Swift önerebilirim. uzun yol harici nefis şehir içi aracıdır. bu fiyatlara kolaylıkla bulabilirsiniz.
bagajı biraz küçüktür. istanbul şehir içi yoğun trafik 7-8 lt kadar yakar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar