- Konu Yazar
Nerde o eski gunler klişesiyle eskilere gittim yemekte, belki de en güzel yıllarımız çocuklukta olduğundandi. Doksanlı yılların başlarında az mı Mr No, Teksas, Tommiks, Kaptan Swing, Conan,ismini şuan hatırlayamadığım çizgiromanlari okurdum, bi ara Örumcek Adamin kuvvetli olmasına değil yalnizlik hissine hasta olmuş, Supermanin saçma gucune cok gicik kapmistim falan, Kapalıçarşıda cilalı pudralı kitapların üzerinde bozuk para kitabın üzerinde kalacak şekilde atış yapilir ve kitabı kazanirdin düzgün atış sonrasında.Ya da kitabına göre değiş tokuş yapardık, nerden yeni kitabı alacaksın çok para..Hele gıcır kapaklı olanların kokusu bir başka olur değiştirmeye kıyamazdım. .
Haftasonu bir poşete yenilerini doldurup ağzim kulaklarimda evin yolunu tutarken elimde hazine varmış hissiyle aman poset delinmesin diye kollar çift düğüm atardım üzerine..
Bunların yeni serileri hala var mıdır acaba, ya da benzer çizgi roman karakterleri, o keyfi vermeyeceğini bilsem de denemek isterim tekrardan..
Haftasonu bir poşete yenilerini doldurup ağzim kulaklarimda evin yolunu tutarken elimde hazine varmış hissiyle aman poset delinmesin diye kollar çift düğüm atardım üzerine..
Bunların yeni serileri hala var mıdır acaba, ya da benzer çizgi roman karakterleri, o keyfi vermeyeceğini bilsem de denemek isterim tekrardan..
Son düzenleme: