Arama sonuçlarınız

1. KinqEmpires4

R25 için Düz Headers ve Salyangoz Headers farkı ? - FOTOĞRAFLI

Merhaba, Yamaha R25'e Tiger tarzı egzos almayı düşünüyorum fakat katalizörlü headers ile düzgün ses alamayacağımız ortada. Komple sistem egzos almak mantıklı gözüküyor fakat ortada dümdüz ve salyangoz headers çeşitleri var. Bazı videolarda salyangoz headers'larda daha çok alev atıyormuş hissi...
  2. KinqEmpires4

R25 tek teker yapmaya çalışırken zincir ve dişliden gelen çıt sesi ve anlık takılması

Merhaba , R25 motosikletim ile tek teker yapmaya çalışırken dün zincir tarafından çıt diye bir ses duydum ve anlık takılma yaşamıştım. Üç beş kere daha deneyip birdaha çıkmayınca pek oralı olmamıştım. Bugün şunu farkettim ki arkamda bir kişi varken ve yokuş yukarı motoru zorlayacak şekilde...
  3. KinqEmpires4

Abus tarzı sağlam kilidi olup motoru çalınan var mı ?

Merhaba. Motosikletim için kilit almayı düşünürken Abus kilit falan araştırıyorum fakat Altın Elbiseli Adam'ın bile CBR 1000RR motorunu zinciri kilitliyken evinin otoparkında çalmışlar idi. Sağlam ABUS tarzı zincirle kilitlenmiş , bol güvenlik ekipmanlı bir motosikleti çaldırmış olan arkadaşlar...
  4. KinqEmpires4

Hoş gözüken Siyah vizörlü Siyah Uygun Kask Tavsiyesi

Merhaba. Elimde HJC IS17 Armada kask (Yaklaşık 1400 TL'lik kaliteli diyebileceğimiz bir kask ) bulunmasına rağmen sırf görüntüsünden ötürü yeni kask almak istiyorum. Elimdeki IS17'yi de artçı kaskı yaparım yeni alırsam. Siyah vizörlü siyah kask'lar fotoğraflarda ve gerçekte çok fena...
  5. KinqEmpires4

Yüksek KM' li R25 Almanın (50 bin km civarında) riskleri

Merhaba. Motosiklet olarak YZF R25 düşünüyorum. Eski kasa (Öncelik Mavi) , hasar kayıtsız ve mümkün olan en düşük km'li R25'i favorilerime koyup fiyat/performans açısından uygun olanı alacağım. (30 bin TL civarında bütçe ayırılacak ve Öncelik Denizli veya Ege bölgesinde bu bütçeye uygun...
  6. KinqEmpires4

Bajaj Dominar 400 Motorun piyasası - İstediğimiz zaman satılır mı ?

Selamun aleyküm. Bajaj Dominar 400 Beyaz renk motor alacağım 2017 model. 15 bin km de. Motor gidişat olarak , yakıt olarak hoşuma gidiyor ama Türkiye piyasasında CBR 250R , R25 tarzı motorlar çok daha hızlı gidiyor. Hatta youtube'a CBR250R, R25 yazsanız izleyemeyeceğiniz kadar video çıkar ama...
  7. KinqEmpires4

0 Derece - 1 Derece sıcaklıkda Motosiklet ile Uzun Yol Tavsiyeleri

Merhaba. Araba bakmak için Acıpayam'dan Isparta'ya kadar 150 km civarında bir yol yapacağım. Sokağa çıkma kısıtlamalarına takılmadan risk az olacak biçimde gidip gelmem için Sabah'ın 6 sında Acıpayam'dan çıkmam gerekiyor. Hava Durumundan bakarsak Acıpayam 0 Derece,1 Derece , Isparta'da yağmurlu...
  8. KinqEmpires4

CG 210 Devirlenmeme Sorunu - (65.5mm piston - 200'lük Krank Modifiye - RESİMLİ)

Merhaba. Mondial 100 UAG motosikletimi bundan 4-5 ay öncesinde - 200'lük krank ( strongsuz) - 65.5 mm çift sekman piston - 76 boy 65.5mm silindir - 250'lik üst kapak - PZ30 200'lük karbüratör değiştirerek motosikletimi modifiye ettim. Hesaplarıma göre motosiklet şuan 209.5 CC. Fakat şöyle...
  9. KinqEmpires4

Vizörü kaldırınca vizör yerinden çıkıyor - Kask Tamiri (HJC IS 17 Armada)

Merhaba. HJC IS 17 Armada kaska sahibim. Motorun aynasında duran kaskım yere düştü ve vizör kısmına denk geldi. Vizör bağlantı yerinden çıktı. Toplamaya çalışırken içindeki yaylardan biri kayboldu. Şuan vizörüm normal takılı durumdayken ve kapalıyken herhangi bir problemi yok sadece vizörü...
  10. KinqEmpires4

CBR 250 kaç km de bir yağ değiştirilmeli ?

Selamun aleyküm.CBR 250r için yağ değişimi konusu baya zamana göre değişmiş bir durum görünüşte. Servis kitapçığında önceden 12 bin kmde bir civarında yazmasına rağmen yıllar geçtikçe kitapçık güncellendikçe km hep düşmüş 6 bin , 4 bin derken şuan ise güncel kitapçıkta her 2 bin kmde bir yağ...
  11. KinqEmpires4

CBR 250 plastik grenaj tamiri nasıl yapılır ? Ne kullanmalıyım ? - FOTOĞRAFLI

Selamun Aleyküm. CBR 250r yeni kasa motorumda sol alt grenaj taşa çarpma sonucu tırnağa yakın olan yerden kırıldı.Kırılan parçalarda elimde mevcut. Ayrıca işaretlediğim yerde çizik değil çatlak.Hem kırık yeri hem çatlak yeri nasıl tamir edebilirim ? Ne ile boyayayım ? Maliyeti nedir ?
  12. KinqEmpires4

30 bin kmde CBR 250r alınır mı ?

Selamun aleyküm. 2014 model yeni kasa HRC 30 bin km de motosiklet almayı düşünüyorum. Motorun fiyatı falan anlaşıldı nasipse. Düşündüğüm nokta çoğu CBR 250 30-40 bin kmde krank kırıyor zaten ilanlarda araştırırken fazlasıyla görüyorum 45 bin kmde CBR 250 satan adam motor yaptırmış oluyor genel...
  13. KinqEmpires4

CG 210 Kavrama noktasında Silkeme , Titreme yapıyor sebebi nedir ?

Selamun aleyküm. Bugün 210 cc cg motorumu topladım. Motosikletimde çok önceden beri var olan kavrama noktasındaki titreme , silkeleme aynı zamanda bu sorunun kaynağının giderken motorun devriyle artarak gıvgıv gibi bir ses çıkarmasıda sinirimi bozuyor. Komple üst kapak, krank , silindir , piston...
  14. KinqEmpires4

İkinci El Taşıt Kredisi almak - MOTOSİKLET İÇİN

Selamun aleyküm. Kamu bankalarının Düşük faizli kredilerinden faydalanmak istiyorum. Ziraat Bank , Halkbank , Vakıfbank başvuracağım. Yaklaşık 18000 TL değerinde motosiklet için 12000 TL civarında kredi çekmeyi düşünüyorum. Kendim üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. KYK kredisi alıyorum. 1 - KYK...
  15. KinqEmpires4

CG 210 için 65.5 Piston Seçimi - FOTOĞRAFLI

Selamun Aleyküm. Önceki 65.5 kısa motorumun krankının hasarlı olma sonucu yeni motor olarak 65.5 76 boy silindir topluyorum. 200 'lük MSR krank 250 lik MSR üst kapak 76 boy 65.5 mm boş MSR silindir topluyorum. Piston için 65.5 mm ATG marka Çift Sekman CRF pistonu almayı düşünüyorum. 1 -...
  16. KinqEmpires4

65.5 mm 76 boy 15 perno CG 210 için krank önerisi

Selamün aleyküm. Önceki yaptığım modifiyede 65.5 mm piston 69 mm silindir - piston set , 13 perno krank ile motoru toplamıştım yaklaşık 166 cc idi motor fakat çok uzun süre dayanmadı. Krankı kısa sürede yedi. Piyasadaki çakma Zongshen kranktan ötürü. Şimdiki 65.5 mm 76 boy silindir - piston...
  17. KinqEmpires4

CG 210 modifiye için krank seçimi 38-39 mm FANLI

Selamün aleyküm. Önceki yaptığım modifiyede 65.5 mm piston 69 mm silindir - piston set , 13 perno krank ile modifiye yapmıştım yaklaşık 166 cc idi motor fakat çok uzun süre dayanmadı. Krankı kısa sürede yedi. Şimdiki 65.5 mm 76 boy silindir - piston modifiyime uygun krank arıyorum. Piyasadaki...
  18. KinqEmpires4

2020 yılında İkinci El CBR 250R alırken dikkat edilmesi gerekenler / Krank Sorunu

Selamun aleyküm. İkinci el CBR 250r almayı düşünüyorum fakat forum sitelerinde krank sorunlarından bahsedilmiş kimine göre 2014 model ve üstünde sorun var kimine göre 2014 model altında kimine göre de tüm cbr 250r larda var. Forumlarda da krank kırma sorununun önceki sahibinin hor kullanıp...
  19. KinqEmpires4

CG Arka fren patlaması (Balata Kalitesi)

Zevk için dağlarda hırçın kullandığım 65.5 mm , 49.5 mm strok (166 cc) CG motorumla yaklaşık 15000 kmde arka balatası bitmeye yaklaştığı için değiştirdim. Dağ yollarında keyfi giderken arka freni fazla zorlamam sonucu daha 50 km önce yeni balata takmama rağmen boşaldı. Söküp incelediğimde...
  20. KinqEmpires4

Motor sevdamın artmasını istememem.

Selamun aleyküm.Küçüklüğümden beri hep motorları severim 2 sene önce daha bir dikkatimi çekmişti bu motor sevdası. Daha çok sokaklarda r25 r6 cbr falan görürdük arkadaşlarla hep iç geçirirdik Üniversiteye gideyimde 1 sene çalışırım sonraki seneye bir r25 alırız birazda pederin desteğiyle falan...

Yeni mesajlar