Selamun aleyküm. 2014 model yeni kasa HRC 30 bin km de motosiklet almayı düşünüyorum. Motorun fiyatı falan anlaşıldı nasipse. Düşündüğüm nokta çoğu CBR 250 30-40 bin kmde krank kırıyor zaten ilanlarda araştırırken fazlasıyla görüyorum 45 bin kmde CBR 250 satan adam motor yaptırmış oluyor genel olarak. İyi kullanılmışsa 50-60 bin km hemen hemen dayanıyor. Eski sahibi dindar bir insan aklı başında. Teker , redline yapmadığını söylüyor. Zaten kendi tamircimlede bakacağım.
Bu tarz sürmeye göre 30 bin kmde CBR 250 alınır mı ?
CBR kullanıcılarından ustalarından yorum bekliyorum. Teşekkürler
ikinci el piyasasında kısa bir süre dolandım.
daha sadece bir ay kadar şöyle bir piyasada dolanmama rağmen toplumda gördüğüm çürümüşlüğün bozulmuşluğun haddi hesabı yok.
bariz şekilde önden patlamış arabayı bir parça değişen diye satmaya çalışanlar, duman atan motosiklete abi o normal diyen, subap sesi gelen motora tüm bakımları yapıldı diyen. yani anlayacağın 3 kuruş için şerefini ayak altına alan nice insanlar...
tüm bunlardan sonra yerim ikinci elini deyip fahiş fiyatına rağmen 0 km motor aldım. şu an kafam o kadar rahat ki.
alabiliyorsan bir şekilde sıfır almaya bak eğer ille de düşük cc diyorsan tabi. yok yüksek cc de olur dersen temiz
"tur motorlarına" bak. transalp, cbf 1000 cbf600 vs. bunlarda temiz mal bulma olasılığın çok yüksek. canını çıkarmalarını 250cc'ye göre daha zor yani.
özellikle 250cc'de ikinci elde dinlen dinlen kaç.
ha bir de sadece motosiklet değil genel olarak malını satmak için mesleğini veya dini görüşünü ön plana çıkaran insandan ışık hızında kaç.
iyi mal kendini sattırır. eğer ki satıcı malını satmak için malını değil de bu iki şeyi ön plana çıkarıyorsa o adamın malı
temiz değildir.
bu arada 6 yılda 30 bin km emin ol çoook düşük. km'yi sorgulat bi. ben kıçıkırık pulsarla iki yılda 23 bin km yaptım.