- Konu Yazar
Merhaba. Araba bakmak için Acıpayam'dan Isparta'ya kadar 150 km civarında bir yol yapacağım. Sokağa çıkma kısıtlamalarına takılmadan risk az olacak biçimde gidip gelmem için Sabah'ın 6 sında Acıpayam'dan çıkmam gerekiyor. Hava Durumundan bakarsak Acıpayam 0 Derece,1 Derece , Isparta'da yağmurlu gözüküyor
. Deri ceketimin kışlık modu olsa da Kasım başlarında bile buz gibi hissettiriyordu içerisine hava aldıkça belimi sızlatıyordu. 20 km yolu 4 kere dinlenerek ellerimi ısıtarak gelmiştim. Bu sefer 150 km yol yapacağımı düşünürsek iyice hesaplamam gereken durumdayım
. Birde yağmur yağarsa cabası 
1 - Motorcu kask, deri ceket ,botum var tabi ama bu çetin kış şartlarında 150 km kadar gidecek birine ne önerirsiniz ? Yağmur'uda hesaba katarsanız sevinirim.
2 - Yolculuk 2 gün sonra olacağı için herhangi bir malzeme siparişi veremeyeceğim. Pratik çözümleriniz var ise daha mutlu olurum.
1 - Motorcu kask, deri ceket ,botum var tabi ama bu çetin kış şartlarında 150 km kadar gidecek birine ne önerirsiniz ? Yağmur'uda hesaba katarsanız sevinirim.
2 - Yolculuk 2 gün sonra olacağı için herhangi bir malzeme siparişi veremeyeceğim. Pratik çözümleriniz var ise daha mutlu olurum.