- Konu Yazar
Selamun aleyküm. İkinci el CBR 250r almayı düşünüyorum fakat forum sitelerinde krank sorunlarından bahsedilmiş kimine göre 2014 model ve üstünde sorun var kimine göre 2014 model altında kimine göre de tüm cbr 250r larda var. Forumlarda da krank kırma sorununun önceki sahibinin hor kullanıp kullanmama durumu ile bağdaştırılmış fakat bu durum ikinci el alırken şansi bir durum mudur ? yoksa iyi bir usta krankın sağlam olduğunu motosiklet hor kullanılmazsa , bakımları düzgün yaptırılırsa 5-10 bin daha kafanı yormadan gidebilirsin diyebilir mi ?
1- İkinci el eski kasa cbr250r alırken (2020 yılında yüksek km li cbr 250r lar kaldığını varsayarsak ) nerelerine dikkat etmemi tavsiye edersiniz ?
2 - Krank kırma konusunda almadan önce anlaşılabilecek bir durum varsa açıklayabilecek tecrübeli arkadaşlardan da yorumlarını bekliyorum
Teşekkürler
1- İkinci el eski kasa cbr250r alırken (2020 yılında yüksek km li cbr 250r lar kaldığını varsayarsak ) nerelerine dikkat etmemi tavsiye edersiniz ?
2 - Krank kırma konusunda almadan önce anlaşılabilecek bir durum varsa açıklayabilecek tecrübeli arkadaşlardan da yorumlarını bekliyorum
Teşekkürler