- Konu Yazar
Selamun aleyküm. Bajaj Dominar 400 Beyaz renk motor alacağım 2017 model. 15 bin km de. Motor gidişat olarak , yakıt olarak hoşuma gidiyor ama Türkiye piyasasında CBR 250R , R25 tarzı motorlar çok daha hızlı gidiyor. Hatta youtube'a CBR250R, R25 yazsanız izleyemeyeceğiniz kadar video çıkar ama Dominar 400 yazdığınızda İlk çıkan 4-5 videodan dahi birkaçı 2-3 yıl önce çekilmiş görüntüler.
Sahibindende 82 tane bu model için ilan bulunuyor. Acaba ileride ben bu motoru satmak istersem (Ederinde satmaktan bahsediyorum. Şişirilmiş fiyat değil) satma hızım nasıl olur diye değerlendiriyorum. İllahaki nasip olursa satarız bu motoruda. Baz olarak R25, CBR250R tarzı motorlarla kıyaslarsak sevinirim.
Sahibindende 82 tane bu model için ilan bulunuyor. Acaba ileride ben bu motoru satmak istersem (Ederinde satmaktan bahsediyorum. Şişirilmiş fiyat değil) satma hızım nasıl olur diye değerlendiriyorum. İllahaki nasip olursa satarız bu motoruda. Baz olarak R25, CBR250R tarzı motorlarla kıyaslarsak sevinirim.