Arama sonuçlarınız

1. Xavosa

Uykulu motosiklet kullanmak

Gecenlerde 2-3 gun ust uste kisa mesafelerde sehir ici trafiginde test etme imkani buldum bu durumu gercekten cok ilginc bir psikoloji. Kendi deneyimlerimi paylasayim, siz de kullanmak zorunda kaldiginiz anlar varsa paylasin lutfen. Uykulu dedigim yalniz oyle iki uc saat uyku saatini gecirmek...
  2. Xavosa

Yeni kazamiz ve ehliyetsiz surucu

Merhabalar arkadaslar. Malesef buradaki ikinci basligimi uzuntuyle acmak zorundayim. Neyseki bu sefer saglam kafa ve saglam vucutla kalarak isleri takip ettik ve proseduru cevredeki arkadaslardan da destek alarak islettik. Oglen saatlerinde ayni yonde onumde seyreden bir doblo once yolun...
  3. Xavosa

Yanlis pasta cila

Simdi biz bir halt yedik arkadaslar ve bunu telafi etmek icin de cok gec kaldim. Artik tavsiyelerinizi bekliyorum. : ) Gram bilgim olmamasina ragmen tekzene gidip cizik giderici pasta cila aldim ve motorun plastik dahil her noktasini komple pasta cila yaptim. Koltuk falan dahil. Bir de...
  4. Xavosa

Bu egzoz orjinal mi?

Merhabalar. Elimde soyle bir akrapovic egzoz var. Iki sene once arkadasimdan satin almistim. Kendisi orjinal diyordu ama bende cok uzerinde durmadim. Simdi satmayi dusunuyorum ve aliciyi magdur etmemek adina emin olmam lazim. replika mi orjinal mi neresinden nasil anlayabiliriz?
  5. Xavosa

250 den sonra 600 den once?

Merhabalar motor dostlari. Ilk motorum olan r25 le ucuncu senemize dogru yol alirken artik bir sonraki seviye icin planlar yapmaya basladim. Motorumuz su an 13 bin km de ve dedigim gibi ilk motorum oldugundan, tarz olarak ve kontrol, ezber anlaminda iyi kotu supersport tecrubem olustugundan yine...
  6. Xavosa

2006 Kawasaki Zx 636 ?

Merhabalar, Zx 6 basligi olu oldugundan belki burada bir iki ninja arkadasimizi yakalariz diye dusunuyorum :) Yamaha r25 i satip 2006 zx 636 almak istiyorum. Ozellikle 2006 cunku 05-06 en sevdigim kasasi. Fiyatlar 19-20 bin, km ler 50 bin civarlarinda. Motosiklet hakkinda ne dusunursunuz, bize...
  7. Xavosa

Rosso 2 lastik ömrü?

Merhabalar, 140 arka rosso 2 lastigim 9 bin km de tamamen tükendi. Sehir ici günlük kullanıldı. Önce yanaklarda catlamalar daha sonra orta bölümde iplere kadar indik. Oncelikle sorum bu surede lastigin tukenmesi normal mi? Ikincisi ipleri gozuken lastik kesinlikle kullanilamaz mi? Cunku...
  8. Xavosa

Motoruma zaman ayıramamak beni çok üzüyor.

İyi akşamlar motor dostları Bin bir çabayla çok severek aldığım motoruma zaman ayıramamak, onun çöküşüne şahit olmak beni ziyadesiyle üzmeye başladı. Önceleri bunu fark edemedim ama artık iyice üzülmeye başladım. İlk günler üzerindeki toza bile düşman olan ben artık ne branda geçiyorum ne...
  9. Xavosa

R 25 ilk ciddi kazamız ve yaşadıklarım

Merhaba sevgili motosiklet dostları. Olayın üzerinden bir kaç ay geçti ama benim tecrübesizliklerim, kazadaki diğer faktörler, polis ilgisizliği vs. ileride bir başkası aynı sıkıntıları yaşamasın diye anlatmak istiyorum; Haziran ayında öğlen 13:00 de işe gitmek için motorumla ilerlerken her...
  10. Xavosa

Polis egzozumu istiyor ve ruhsatimi vermiyor

Merhaba arkadaşlar, Gecen gun şehir içinde motorumla giderken motorize bir ekip egzozumdan cok ses çıktığını soylerek teknik değişiklik cezası kesti ve motorumu bağladı. ilce emniyete gittiğimde motoru otoparktan alabileceğime dair izin kağıdı verdi ancak ruhsatimi üzerinde bulunan egzozu...
  11. Xavosa

MT Thunder Kask?

Merhaba arkadaşlar, r25 kısıtlı bütçemi daha da kısıtlı hale getirdiğinden kask seçimimi biraz düşük meblalara çekmek zorunda kaldım. Aşağıdaki mt thunder kaskı hakkında bilgisi olan ya da kullanıcısı olan varsa düşüncelerini merak ediyorum. Mt bildiğim kadarıyla ispanyol bir marka ve revenge...
  12. Xavosa

Satılık Kanuni 150 U Off Road ATV

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-atv-kanuni-kanuni-150-u-off-road-plakali-202079960/detay Merhaba arkadaşlar. İlandaki bilgiler dışında detay vermem gerekirse motorsiklet alacağımdan dolayı satıyorum. Fethiye'de gayet renkli zamanlar geçirdiğim eğlenceli bir araç. Hem küçük bir şehirde...
  13. Xavosa

2015 Yamaha Yzf R125'in fiyatı ??!

Arkadaşlar çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Ilk motorum yzf R125 olacaktı ve 2015 modelleri bekliyordum. Resmi site sanırım bugün güncellenmiş ve 2015 model fiyatı, 12.800 tl. şaka gibi ya. 10.250 den nasıl bu kadar yükselir. aylarca bu motoru bekledim, para biriktiriyordum. :pale: Bu...

Yeni mesajlar