Arama sonuçlarınız

1. Wokiie

Temizlik konusu

Headers borularını nasıl kolay bir şekilde evimin otoparkında temizleyebilirim ? Porçöz falan dök diyorlar ama bilemedim. Bir de şu susuz yıkama setini kullanıp memnun kalan var mı ? Alsam mı diye düşünüyorum ondan da .
  2. Wokiie

Bir Supermoto problemi...

Merhabalar; Arkadaşım ilk defa motosiklet almak istediğini söyledi ve en ucuz f/p aramaya başladı. Kendisine Mondial x-treme 200 önerdim fakat çin malı olmasından mütevellit biraz çekimser haldeyiz. Ayrıca 140k bandına ise Aprillia SX125 baktık ve f/p olarak iyi geldi. Lakin mondial kadar...
  3. Wokiie

Reflektörlü yelek muhabbeti

Merhaba arkadaşlar; Reflektörlü yelek giymeyenlere yeniden ceza kesmeye başlamışlar. Halihazırda kullanmakta olduğumuz motosiklet ceketlerinde zaten reflektör bulunuyor (Sırtında) Sırt çantası taktığımdan dolayı gözükmüyor ama sırt çantasız dolaşamam. Yine de ceza kesecekler mi ? Reflektör...
  4. Wokiie

Bir egzoz muhabbeti...

Merhaba arkadaşlar ; Yaklaşık 5 senedir kullandığım motosikletimle ikinci seferdir egzoz cezası yiyorum. Orjinali değil fakat gürültülü bir egzozda değil. Önümden varexli Bmw geçiyor beni alıyorlar yinede ceza yazıyorlar. Neyse konum şu : Motosikleti alırken orjinal egzozunu vermedi satıcı...
  5. Wokiie

Egzoz Cezası Konusu

Merhaba arkadaşlar ; Egzozdan ceza yedim ve hala motorumun egzozundan bulamadım. Bu işlemi 7 gün içinde haftanın 6 günü çalışan birisi olarak halletmem bayağı bir zor. Men edilsin TUV'e gidip muayeneye sokayım ve geçeyim diye de düşünüyorum. Şimdi ben bu egzozu trafikçilere gösterecek miyim...
  6. Wokiie

DENİZLİ FAZER 8 İÇİ EGZOZ LAZIM !

Herkese merhaba; Egzozdan ceza yedim ve orjinal egzozum yok. 2020 aralık ayından beri bu egzozla dolaşıyorum ceza yemek bu aya nasipmiş. Dün gece ceza yedim. 7 gün sonra men olacak eğer "abi bak bu egzoz sessiz inandınız mı?" demezsem. TUV'den geçiyor egzozum üstelik. ACİL FAZER 8 EGZOZU...
  7. Wokiie

Bir yazlık eldiven meselesi

Kullanmakta olduğum eldivenlerim Alpinestars SPX Air Carbon kısa modeli. Bu ikinci kere aldığım eldiven çünkü uygun fiyatlıydı. Fakat şu sıralar yine eldivende problemler çıkmaya başladı ve yeni bir eldiven ihtiyacımı doğurdu. Bir daha Alpinestars eldiven almam ve önermem. Cidden eldiven 3 ay...
  8. Wokiie

YAZLIK MONT HK.

Herkese merhaba; Yaza bir mont ihtiyacım doğdu. Aklıma Motomax shima drift veya drift+ modeli geldi. Arkadaşta Revitt Eclipse 2 alabilirsin diye öneride bulundu. Bir yandan başka bir arkadaşım motosikletekipman.com sitesinden 1:1 replika mont aldığını ve gayet memnun kaldığını söyledi...
  9. Wokiie

Bir garip sorunum

2015 model Fazer 8 motosiklete sahibim. Aküsünü 2021 şubat ayında BS akü tercih ederek değiştirdim. Sonra aradan 2-3 ay geçti ve ben salak gibi iş yeri otoparkımda parklar açık bir şekilde 9 saat bıraktım. E haliyle aküm bitti. Arkadaşta olan aküyü dolduran bir cihaz yardımı ile aküyü tekte şarj...
  10. Wokiie

Video kaydı ile ihbar yapılıyor mu ?

Bugün işe gelirken bir kaç grup hayvanatın özelliklerini barındırdığını hareketlerinden belli eden bir araç sürücüsü ben dahil bir kaç arabanın daha önüne kırarak ilerledi. Kask kameramda görüntüleri mevcut. Ben bu cinsi sınıflandırılmamış mahluku online olarak video kaydım ile ihbar...
  11. Wokiie

Ceza Yedim

Merhaba arkadaşlar ; İşime giderken tam iş yerime geldiğim caddede herhangi bir polis kontrolü olmadan (duba yok, ben yolumda gidiyoeum :D ) plakama abartı egzozdan ceza yazılmış. Daha öncesinde, hatta cezayi yediğim tarihlerde (o hafta ) denetime denk geldim ve sorunsuz geçtim. Egzozum...
  12. Wokiie

KIŞLIK ELDİVEN BAKINIYORUM

Malum önümüz kış. Karınca misali yazdan kışı karşılamak niyetindeyim. Revit H2O nun impact tech olan modelini kullanıyordum artık kendini bitirdi. Mümkünse soğuk geçirmeyen güzel membranlı bişeyler bakıyorum. Gora-Tex nasıl olur misal ? Önerilerinizi bekliyorum.
  13. Wokiie

Ruroc 4.0 Kask

Ruroc atlas 4.0 kullanan var mı ? Beden olarak ölçüm yaptığımda 60.5 olarak çıkıyor oda L/XL ye denk geliyor rehberinde ama kullandığım Shoei Nxr da XL (61-62) yazıyor. Markadan markaya fark eder mi yoksa XL/XXL olanını mı almak gerekiyor ?
  14. Wokiie

Kask Meselesi

Merhaba arkadaşlar ; Bir kask düşünüyorum ve bu düşüncemin ana sebebi farklı ve gerçekten premium hissettiren nispeten uygun fiyatlı bir kask olsun. Tr şartlarına göre pek mümkün değil evet farkındayım. Bende seçenekleri yurtdışına kadar çıkartmaya karar verdim. Hali hazırda kullandığım kask...
  15. Wokiie

Çeneye Kamera Yapıştırma Sorunsalı

Herkese merhaba. Öncelikle geçmiş bayramınızı kutlarım :) Şimdi bir sorunum var. SjCam kameramı yaklaşık 3 sene önce aldım lakin kaskın çenesinden kullanamıyorum. Şu samfix falan ile uğraşmak istemedim keza zararda verebilirim kaskıma. Kask Shoei Nxr . Buna uygun bir tane aparat yok mudur yahu ?
  16. Wokiie

Tramer Kaydı Hakkında

Herkese selamlar ; Ay başı gibi bir aracın arkadan çok hafifçe dokundurması üzerine plakam içe doğru yamulmuştu el yordamı ile düzelttim. Aramızda halledelim dedim ve yine de tutanak tutturdum. Plakanın plastiği zarar görmüştü. Karşı taraf kendi aracında tramer çıkmasın diye zaten işleme koymak...
  17. Wokiie

Motosiklet Botu meselesi

Herkese merhaba ; geçtiğimiz günlerde motosiklet botu aldım YDS den lakin internetten aldım. 45 numara aldım. Ayakkabı numaralarım ise sonuncusu 44.5 ondan önceki de 45 . genelde min 43.5 falan giyiyorum sanırım. Gerçi markadan modele değişiyor gerçi. Haliyle 45 numaradır ya diyerek aldım...
  18. Wokiie

Acaba hangi lastik?

Herkese merhaba. Fazer 8 motosikletime lastik arayışı içindeyim. 2 bin TL bir bütçem var. Anlas viento diye düşünüyorum ama başka önerebileceğiniz var mı ? Lastik ihtiyacım baya baya acil. Şimdiden teşekkürler herkese :)
  19. Wokiie

Fazer 800 hakkında ?

O kadar düşüncenin değerlendirmenin ardından bir FAZER 800 aldım nihayetinde varsa bir maşşalahınızı alırım :) Sormak istediğim bir kaç soru var Fazer 800 cü arkadaşara ; bu makinanın kronik bir sorunu yada dikkat etmem gereken bir noktası var mıdır ? Motosikleti çalıştırdıktan sonra (akü...
  20. Wokiie

Motosiklet Almak Mevzusu

Şehir dışından motosiklet alıcam (KASTAMONU) lakin şu güzel ilimize Denizli'den ulaşım imkansıza yakın . Nedendir ya neden ? Bu kadar imkansız mı ? Motoru kargoya vericem okey lakin gidemiyorum bir günlük iznimde. Yok çünkü ulaşım. Motosikleti gitmeden alayım diyeceğim ama bu sefer tanıdık yok...

Yeni mesajlar