Motosiklet Botu meselesi

Motosikleti
FAZER 8
Herkese merhaba ; geçtiğimiz günlerde motosiklet botu aldım YDS den lakin internetten aldım. 45 numara aldım. Ayakkabı numaralarım ise sonuncusu 44.5 ondan önceki de 45 . genelde min 43.5 falan giyiyorum sanırım. Gerçi markadan modele değişiyor gerçi.

Haliyle 45 numaradır ya diyerek aldım. Evdekilere danışarak giydim tamam dediler lakin motosiklette giderken sanki emanetmiş gibi botu vites peginin altına falan takmaya başladım. Sanki ayakkabıda mesafeyi ayarlayamadım. Topuğu dayayınca biraz mesafe kalıyor gibi. Hani bir boy büyük almak mı gerekiyor nedir ?

Kışlık botlarımı hep bir no büyük almışımdır , kalın yada iki üç çorap giyince daha rahat ediyorum , yazlıkları normal ayakkabı numaram 45 alırım , bazı botların tabanı daha yüksek oluyor , vites levyesini biraz yukarı veya aşağı aldığım oldu , levyenin göbeğini gevşetip yukarı aşağı bir iki diş oynatabirsin hatta ucundaki çıkıntınında manet gibi ileri geri ayarlanabilenleri var , harici satın alıp takılabiliyor , hem bunların ucuda menteşeli olur , motoru yatırdığınızda katlanıp kırılmaz..

Motosikleti
QJ SRT800s
45 numara ayakmı olur napıyonuz siz :)

Şaka bir yana, ayakkabı ve kaban/mont türü ürünleri mutlaka deneyerek alma taraftarıyım. Markalara göre bedenler çok değişken oluyor. Motor kullanırken büyük ayakkabı çok sıkıntı yaratır. Fren/vites hassasiyeti kötüleşir, ucu takılır vs.

Çift çorapla falan deneyin, olmazsa biraz uygun fiyata satıp deneyerek tam ayağınıza olan numarayı bulun.

Luc

Herkese merhaba ; geçtiğimiz günlerde motosiklet botu aldım YDS den lakin internetten aldım. 45 numara aldım. Ayakkabı numaralarım ise sonuncusu 44.5 ondan önceki de 45 . genelde min 43.5 falan giyiyorum sanırım. Gerçi markadan modele değişiyor gerçi.

Haliyle 45 numaradır ya diyerek aldım. Evdekilere danışarak giydim tamam dediler lakin motosiklette giderken sanki emanetmiş gibi botu vites peginin altına falan takmaya başladım. Sanki ayakkabıda mesafeyi ayarlayamadım. Topuğu dayayınca biraz mesafe kalıyor gibi. Hani bir boy büyük almak mı gerekiyor nedir ?

Ayak numaranız neyse onu almak önemli. Bir müddet sonra oto reflekes gelişir. Büyük ya da küçük numara ayakkabı giymeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar