Herkese merhaba.
Fazer 8 motosikletime lastik arayışı içindeyim. 2 bin TL bir bütçem var. Anlas viento diye düşünüyorum ama başka önerebileceğiniz var mı ? Lastik ihtiyacım baya baya acil. Şimdiden teşekkürler herkese![]()
Herkese merhaba.
Fazer 8 motosikletime lastik arayışı içindeyim. 2 bin TL bir bütçem var. Anlas viento diye düşünüyorum ama başka önerebileceğiniz var mı ? Lastik ihtiyacım baya baya acil. Şimdiden teşekkürler herkese![]()
Yerli markayı desteklemek gerekir tabi ama 2 hafta önce yağmurda arka frene dokunur dokunmaz kitlenen , daha 2 bin km de olan lastiği alma bence. Mitas sport force+ vardı önceki motorumda ve ilk 5 bin km diablo rosso performansı vermişti hem ıslakta hem de kuruda. Sport force un evolution versiyonu geldi istersen onu al ama onu alamazsan sport force+ al viento sport a bulaşma. Ben neredeyse canımdan oluyordum o lastiğe güvendiğim için.Peki saygı değer dostlarım ; Anlas viento sport virajda ve günlük işe git gel, gazla, şehirin içine dal, sakin sür gibi koşullarda nasıldır ?
Michelin pilot power 2 ct de ıslakta kayıyor. Onu da ele. Anlas çapra rd ıslak performansını övenler var. Kış için düşünülebilir bence. Darlığa, bozhaneye viraja gitmiyorsan yeterli olabilir sana.düşünecek bir durum yok o paraya sadece mitas anlas seti var oda o paralara kaldıysa.az daha 700 falan koyarsan michelin alırsın.şahsen az daha koyarım mecburi olarak o michelini alırım.n11 de en son 2700 civarı idi