Motosiklet Almak Mevzusu

Motosikleti
FAZER 8
Şehir dışından motosiklet alıcam (KASTAMONU) lakin şu güzel ilimize Denizli'den ulaşım imkansıza yakın . Nedendir ya neden ? Bu kadar imkansız mı ? Motoru kargoya vericem okey lakin gidemiyorum bir günlük iznimde. Yok çünkü ulaşım. Motosikleti gitmeden alayım diyeceğim ama bu sefer tanıdık yok kime vekalet vericem de alıcam . Bunun bir kolayı yok mudur ? Nasıl halledilir şu iş ??

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
obiletten baktım.denizli ankara arası 6.30 saat.gece 11 de binsen sabah 5.30 da ordasın.ankara kastamonuya sabah 6-7 arası biletler var 4 saat suruyor oglen 11 gibi ordasın.oglen 2 ye kadar motoru exper etsen,3 de satış yapsan,4 de plaka çıkarsan.5 de sigortasını yaptırıp yola çıkarsan kastamonu denizli arası 720km gozukuyor.10 saat sürse gece 3 de evindesin :) 1-2 saat uykuyla işe gidersin artık.bilemedim

obiletten baktım.denizli ankara arası 6.30 saat.gece 11 de binsen sabah 5.30 da ordasın.ankara kastamonuya sabah 6-7 arası biletler var 4 saat suruyor oglen 11 gibi ordasın.oglen 2 ye kadar motoru exper etsen,3 de satış yapsan,4 de plaka çıkarsan.5 de sigortasını yaptırıp yola çıkarsan kastamonu denizli arası 720km gozukuyor.10 saat sürse gece 3 de evindesin :) 1-2 saat uykuyla işe gidersin artık.bilemedim

Saat 21:01 de 3150 lira da cezanı yer mis gibi ter temiz eve gelir mışıl mışıl uyursun demeyi unutmuşsunuz.

Motosikleti
CB650R

sokağa çıkma yasağını n'aptık :king:

Motosikleti
FAZER 8
Satan yer Orj yamaha bayi/servis işte artık ne deniyorsa. Adama vekalet versem ve motoru uzaktan incelesem ?? Baya büyük kumar oynamış olurum lakin adam en eski yamaha bayilerden imiş. Napsam Napsam bilemedim

Mersin İl Temsilcisi
Ben kastamonu mt den bir arkadaşa özel mesaj attım.
Okur ve dönerse sanırım yardımcı olur. Eski üyelerdendir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valla sokaga cikma yasagini unutmusum :) ben zonguldaktayim ama nasil yardim ederim bulamadim.antalyada ve izmirde.motor bol o taraflarda bulamadinizmi

Motosikleti
FAZER 8
Ben kastamonu mt den bir arkadaşa özel mesaj attım.
Okur ve dönerse sanırım yardımcı olur. Eski üyelerdendir.

hocam benim şöyle bir planım oldu. motosiklet zaten yamaha bayinde kalabilir ondan bir problem yok. Ben günü birlik gidicem yapıcam noteri halledicem ve geri döndüğümde kurye arkadaş arkamdan getirecek yada benden bir gün sonra bayiden alacak burdaki bayiye bırakacak. -Da nasıl yapılacak ? Gidemiyorum işte. İstanbul olsa yine okey ama yok yok yok

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:42 ----------

hocam işte benim arkadaş falan olsa hiç gelmeden noter masraflarını yollayacağım bitecek gidecek gerisi kurye

Motosikleti
D400
1 günlük pansiyonda kalıp kendin git. motoru süre süre dön.

Motosikleti
QJ SRT800s
açılın kastamonuluyum :cherry:

işin şakası bir yana, bu mevsimde kastamonudan yola çıkmak pek akıllıca olmaz. ekipnanınızı bilmiyorum ama full ekipman giyip üzerinizi streç filmle kaplamanızı öneririm. 3 sene önce kasım ayında günlük güneşlik havada eve eşya çıkarttık ertesi gün kar yağdı mahsur kaldık 2 gün.

yasağa yakalanmadan gidilir onda sıkıntı yok. akşam saati otobüse binerseniz sabah orada olursunuz. biraz aktarmalı bir yolculuk olur ama yapılabilir. gün içinde işlemleri halledip 1 gece konaklama yapılır sabah 5-6 gibi yola çıkarsanız akşam olmadan evinize dönersiniz.

yanınızda mutlaka yağmurluk, yedek kıyafet ve kalın battal boy çöp poşeti bulundurun.

bende motoru nakliye değilde herzaman sürerek getirme taraftarıyım. güzergahtaki hava durumunu takip etmek gerekir.

şehirlerarası yasak varmı şuan emin değilim.

biraz eziyet gibi görünebilir fakat alacağınız motora değer diyorsanız zevke dönüşebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar