Arama sonuçlarınız

1. ganay

Zamanında bakım ile cbr 250 2011 model motosikletimi maksimum kaç km kullanırım?

Hepinize merhaba Heryerden araştırdım fakat net olarak bir bilgi bulamadım Burda da sizinle aklıma takılan soruyu paylaşmak istiyorum. Sorum şu , 2011 model 46 binde cbr 250 kullanıyorum ve bakımlarını eksiksiz zamanında yapıyorum ve zorlamadan gayet iyi kullanıyorum . Bu şekilde kullanmaya ve...
  2. ganay

Cbr 250mi satiyorum

Merhaba bir buçuk senedir kullandığım ve tek bir sorunu bile olmaya cbr 250 Honda marka motorumu yükseltmek istediğim için satıyorum. İlan no; 406920808 Ekstra olarak, Asus kilit verilecektir Muayenesi 2018 sonuna doğrudur Lastikler diablo Rosso 2 Alarm mevcut Led far Kapalı garajda muhafaza...
  3. ganay

Kamp yeri tavsiye

Merhaba arkadaslar 15 Gunluk bır kamp yapmak ıstıyorum.Tek olarak yapacagım tum ekıpman cadır vs herseyım var daha oncelerı kamp yaptım assos'a. Bu yıl yıne ege tarafında baska yerlerde kamo yapmak ıstıyorum. Daha once gıden fuyat olarak ortalama olan yaz sonu gıbı hareketlı kalabalık olan yer...
  4. ganay

motoruma gelen takas teklifi

arkadaşlar merhaba size danışmak istediğim soru su su an kullandığım motor cbr 250 42 bin km bi arkadas takas istiyor kendi motoru 96 model 80 binde bmw f650 o motoru hiç bilmiyorum sizin düşünceniz nedir yakıtı masraf çıkar mı sıkıntı çıkarır mı uzun yola rahat çıkar mıyım vs vs
  5. ganay

Kış kampında kullanılacak en kullanışlı ocak tavsiyesi

Herkese merhaba Kar altında bir kamp yapmayı düşünüyorum tüm ekipmanların tamam fakat aklıma tek bir soru takıldı Oda kamp ocağını hangisini tercih etmeliyim hangisi daha uzun süre dayanır yedek kartuş olarak kaç tane almak vs Bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse çok memnun kalıtım Teşekkürler
  6. ganay

Motorsiklet kazası sonra yapılması gerekenler

Merhaba arkadaşlar izlerken gördüm ve gerçekten güzel bir paylaşım muhabbet olmuş . Çoğu motosiklet sürücüsü arkadaşlarımız kaza sonrası ne yapılması gerektiğini bilmiyor linki atıyorum izlemenizi tavsiye ederim https://youtu.be/il1mvLOgvOc
  7. ganay

GO pro kameramı interkoma bağlayabilir miyim ?

Hepinize merhaba Yeni bir motovlog kanalı açmayı düşünüyorum Kameram İnterkom vs tüm ekipmanlarım tamam Fakat öğrenmek istediğim konu şu Kamerama takacağım mikrofonu interkomun mikrofonuna bi şekilde bağlayıp kullanabilir miyim Hem İnterkom mikrofonu hemde kameranın mikrofonu kask icinde...
  8. ganay

Cbr 250 yağ mı yakıyor

Merhaba bi bir buçuk ay önce motorunun eksantrik mili kırıldı o parçayla beraber de eksantrik zincirini de değiştirdim dün motorumun yağını kontrol ediyordum bir baktım hiç yağ kalmamış acaba motorumda ni problem mi var yoksa o parçayı değiştirdiğim icin ilk olarak mı böyle çok yağ yaktı Daha...
  9. ganay

Parçaladıgım dandik motoru trafikten düşürme işlemleri

Merhaba İki senedir kullanmadığım daha doğrusu parçaladıgım icin kullanamadığım motorsikletimin trafikten düşürme işlemlerini yapmak istiyorum 45 TL vergi borcu var sadece ve ruhsat plaka hepsi bende var ama motor yok :) Nasıl işlem yapmam gerekiyor Bilen bilgilendirirse cok sevinirim...
  10. ganay

Hero 3 Hakkı'nda bir kaç soru

Merhaba herkese Hero 2 mi satıp hero 3 silver edition kullanıyorum su an aramızda aynı kamerayı kullanan arkadaşlar var ise aşağıdaki sorulara cevap verip yardımcı olmasını rica edicem Şimdiden herkese teşekkürler -uzun pil ömrü icin hangi değerlerde video kayıt yapıyorsunuz ? -bildiginiz...
  11. ganay

Zincir yaglama hakkında

Merhaba uzun süredir motulun yağını kullanıyorum fakat size sormak istediğim soru şu ? Zinciri yağlarken sadece orta alanına mı sıkmamız lazım eğer öyleyse yan taraflarında belli bir süre sonra pas kalıyor Dogru yaglama Nasıl olmalıdır ? Teşekkürler
  12. ganay

Video edit programı tavsiyesi

Merhaba go prom ile çektiğim videoları editleyip kesip video müzik ekleyip düzenleyeceğim program tavsiyelerinizi alabilir miyim ?? Şimdiden teşekkürler
  13. ganay

34 fp 9851 motor bulundu

Arkadaşlar iki hırsızın elinden Yamaha 125 motor aldık çalmış götürüyorlardı ellerinden aldık motorun sahibi bana ulaşsın
  14. ganay

22 agustos Çanakkale gezisine katılmak isteyen

İki motor iki arkadaş 22 agustos sabahı Çanakkale'ye kamp kurmaya gidiyoruz geziye katılmak isteyen arkadaşlar irtibata geçebilir?
  15. ganay

Kamp alanı yer tavsiyesi

Merhaba Agustos ayının ikinci haftasında yapacagım bir haftalık tek kişilik kamp tatilimde gezecek kalacak yer tavsiyelerinizi söylemenizi rica ediyorum
  16. ganay

CbR 250 motor ömrü ne kadardır ?

Merhabalar 2011 model cbr 250 kullanıyorum motorum su an tam 35 binde benim öğrenmek istediğim şey şu, Motorunun bütün bakımlarını Zaman'ında aksatmadan ve tam olarak yaparsam motorsikletimin motorunun ömrü kaç bin km'dir ? Kaç bine kadar kullanabilirim Bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun...
  17. ganay

Go pro hero 2 icin mikrofon ve WiFi aparatı

Merhaba arkadaşlar go pro hero 2 kameram icin WiFi aparatı ve mikrofon almak istiylrum fakat hiç bir yerde bulamadım WiFi aparatını nerden alabilirim mikrofon olarak ne tavsiye edersiniz
  18. ganay

pasta cila motorun boyasina zarar verir mi

Merhaba motorunuzu ne siklikla pasta cilaliyorsunuz ve pasta cilanin motorun boyasina herhangi bir zarari var mi
  19. ganay

Motor yıkama ve cila

Merhaba Benim sorum şu motorunuzu ne sıklıkla yıkıyorsunuz ve hangi sıklıkla cila wax yapıyorsunuz Aşırı yıkamanın boyaya herhangi bir zararı var mı cilayı ne sıklıkla atmamız gerekiyor Bilgilerinizi paylaşırsanız cok sevinirim
  20. ganay

Cbr 250 masrafları hakk

Merhaba arkadaşlar Dün yeni motorumu aldım siyah Cbr 250 sag ve sol on grenajlarda çizikler var değiştirmek mi daha karlı kaportacıda boyatmak mı ? Debriyaj balatası ortalama ne kadar tutar ? Zincir eksantrik ayarı ortalama ne kadar tutar ? Yardimci olursanız sevinirim ?

Yeni mesajlar