Kamp alanı yer tavsiyesi

Merhaba
Agustos ayının ikinci haftasında yapacagım bir haftalık tek kişilik kamp tatilimde gezecek kalacak yer tavsiyelerinizi söylemenizi rica ediyorum

Birde nerede yapmayı düşündüğünü söylesen daha iyi yardımcı olacaklar?

bu link işini görür azda olsa;

burayı incelemeni tavsiye ederim. http://onedio.com/haber/mutlaka-gidip-havasini-solumaniz-gereken-20-ege-koyu-441396

https://www.enuygun.com/galeri/ege-bolgesinde-gezilecek-yerler/

Sahilde vs kamp kurabiliyolar kıyıya köşeye oralara gidersen kampa parada vermessin biz bayramda 3 gün kampa para vermedik sahile attık çadırımızı bizden başka çadırlarda vardı ağaçlık alan vardı herkes orda çadırıda yok arabasıyla atmış kilimi sülalesi raadkamp sandalyemiz kamp ocağı çayımız raaddık tabi bayram arasıydı o zaman :)

Son düzenleme:
Cunda'da patricia'yı tek geçerim.
Ayrıca yukarıdaki linkte yer alan karaburun'a giderken çok sayıda küçük küçük koylar var. Geneli bakir koylar. Oraları da değerlendir derim.

Son düzenleme:
Sahilde vs kamp kurabiliyolar kıyıya köşeye oralara gidersen kampa parada vermessin biz bayramda 3 gün kampa para vermedik sahile attık çadırımızı bizden başka çadırlarda vardı ağaçlık alan vardı herkes orda çadırıda yok arabasıyla atmış kilimi sülalesi raadkamp sandalyemiz kamp ocağı çayımız raaddık tabi bayram arasıydı o zaman :)
Ama tuvalet duş icin kamp alanı daha iyi olur diye düşünüyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:10 ----------

Cunda'da patricia'yı tek geçerim.
Ulaşım kalacak yer herhangi bir sıkıntı kamp alanları hakında herhangi bir bilgi verebilir misin ?

Pet şişe işimizin bi kısmını gördü :queen: kamp alanına para vermediğimizden o kadarda olsun dedik wc vardı 2tl :=

tatil yeri plaj vs olduğundan duşa ihtiyacımız olmadı kamp alanlarının çoğu merkeze uzak olduğundan işimize geldi kemerde kamp alanına gideyim dedim her yer taş çakıl tabi kamp alanı daha iyi olur :)

Son düzenleme:
Pet şişe işimizin bi kısmını gördü :queen: kamp alanına para vermediğimizden o kadarda olsun dedik

tatil yeri plaj vs olduğundan duşa ihtiyacımız olmadı kamp alanlarının çoğu merkeze uzak olduğundan işimize geldi kemerde kamp alanına gideyim dedim her yer taş çakıl tabi kamp alanı daha iyi olur :)

Kesinlikle benim de aklımdaki düşünce öncelik olarak kamp alanı

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:10 ----------

Ulaşım kalacak yer herhangi bir sıkıntı kamp alanları hakında herhangi bir bilgi verebilir misin ?

Ayvalık'tan Cunda'ya doğru giderken patricia tabelalarını görürsün zaten. Pateriça olarak yazar tabelalarda.
Cunda'nın içine girmeden pateriça yoluna girmiş oluyorsun. Bozuk, toprak bir yola gireceksin. Oraya girdiğinde doğru yoldasın demektir.
Yaklaşık 5km sonra yani yolun sonunda bıyıklı pansiyon var. Fakat tavsiye etmem. Çünkü Bıyıklıya gelene kadar kamp kurabileceğin bir çok alan var.
Bıyıklı haricinde yol üzerinde başka bir pansiyon veya yerleşim yeri yok. Elektrik yok.
Elektrik olmamasının en büyük avantajı, hava karardıktan sonra gökyüzüne bakınca milyonlarca yıldız görüyor olman.
Ayrıca oldukça ıssız bir yer olmasına rağmen insan kendini oldukça güvende hissediyor.

Genel olarak böyle.

http://www.gokcetepetabiatparki.com/aile_cadirlari.html

Buraya da gidebilirsin kamp alanı Çok güzel cevresinde de de kalabilirsin deniz super orman super

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar