34 fp 9851 motor bulundu

Arkadaşlar iki hırsızın elinden Yamaha 125 motor aldık çalmış götürüyorlardı ellerinden aldık motorun sahibi bana ulaşsın

İfade falan filan hiç uğraşamam su an ben görevimi yaptım çocukları hastanelik ettim

Motorun sahibini buldum arkadaşlar teslim ettim motoru

Motorun çalıntı olduğunu anlayarak hırsızları hastanelik edip motoru ellerinden almak, yarım saat içinde de sahibini bulup teslim etmek.
Clark Kent?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi de arkadaşlar dövdün gönderdin ama bu ibneler yine çalacak. Bari şöyle bir film çevirseydiniz ya. Mal sahibi zaten şimdi dosyanın kapanması için mecbur ifade verecek yoksa her yerde durdururlar. Sahibine hırsız muamelesi yaparlar. Bu durumda keşke bu hırsızların kimlik bilgilerini cep telefonu ile çekseydiniz ve sahibine verseydiniz. O da olayı sanki kendi başından geçmiş gibi güvenlik kameralarının olmadığı bir yerde ifade verecekti. İster şikayetçi olsun ister olmasın dava kamu davası zaten şimdi faili meçhul kalacak ve 8 yıl adliye bize biz adliye ye olayın failleri bulundu mu hayır bulunmadı sayın hakimim diye yazıp duracaz 6 ayda bir. Böylelikle hem şüpheliler küsküyü yemiş olacaktı. Hem mal yerini bulacaktı. Neyse bir daha aklınızda bulunsun. Kimlik yoksa eğer ki bunlar TC. kimlik numaralarını ezbere bilirler. Onları bir not alsanız yeterli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar