Arama sonuçlarınız

1. M

Motorcu musun? Tamam. %100 Gereksiz adamsın sen.

Başlık çok net ve açık. Niye böyle bakıyor çevremizde ki insanlar bize ? Niye bir oturupta konuşarak anlamaya tanımaya çalışmazlar bizi? Motorcunun tek dostu kendisi gibi motorcu mu ? Başımdan geçen 2 olayı anlatmak istiyorum. İlki kız arkadaşımla. Ulan seviyoruz işte be. Sevmesek 20-21...
  2. M

Kırılan plastik parçanın onarımı

Arkadaşlar merhaba. Çok saçma sapan bir kaza yaptım detaya girip kafanızı yormak istemiyorum. r25 motorum da ön far zarar gördü ama dış camı yada içi değil motosiklete bağlanan plastiği. Farlar bu haliyle de çalıştırdığınız da yanıyor fakat bağlantı plastiği kırıldığından çıkarttık geri...
  3. M

Maymun iştahlı motorcu olmak (Hero dash'ten yzf r25'e)

Merhaba arkadaşlar. Bundan 2 ay önce Nisan ayında taksitini ödediğim (Hala da ödemeye devam ettiğim) Hero dash vx marka motosiklet almıştım. Acenteden çıkarttık gayet güzel hoş bir motosikletti. Gerçekten parasını hak eden ender, uygun ve harika motosikletlerden biriydi hero dash. Bundan...
  4. M

Kenan SOFUOĞLU'na kafa tutan VW GOLF

Hiç lafı uzatmadan video'ya geçelim. Hepsini izlemek istemeyen motosiklet videosu için 3.10 dk'ya atlayabilir.
  5. M

2017'DE POLİS OLMAK.

Merhaba abilerim, arkadaşlarım. Şuan ki işimden memnunum fakat hayatımı bilgisayar başında muhasebecilikle devam ettirmek istemiyorum. Yaşım 21, Boy 1,80 kilo 91 ve sicilim temiz. Spor hayatım 0, köşeyi benden önce dönen bir göbeğim var. Okul hayatım muhasebe dersi harici berbat. Matematik 2...
  6. M

İzlenmeyecek olan youtube kanalım için yardım eder misiniz? :)

Merhaba arkadaşlar. Günden güne artan motovloger akımına bende katılmayı düşünüyorum Fakat ne @motorcumuhabbeti gibi akıcı konuşmam var, Ne @Tuğra ELİBÜYÜK gibi canavar bir motosikletim var, Ne @Altın Elbiseli Adam gibi motosiklet inceleyebilirim Ne de @Betasürümü gibi iyi bir motosiklet...
  7. M

Her türlü iki tekere sevdalılar.... (Bisiklet içerir)

Tabi ki hakkınız var burası bisiklet forumu değil! Ama motosikletinin yanında (benim gibi) Bisiklet kullanan arkadaşlar illa vardır. Motosiklet ayrı bir zevk bisiklet ayrı (işin gerçeği daha yeni bisiklet kullanıyorum o yüzden motosiklet daha zevkli geliyor :wiinkk: ) Bende dedim ki hem yeni bir...
  8. M

Kaza sonrası Motosikletimin son hali

Merhaba arkadaşlar. Kısa bir süre ara verdim hem motosiklete hemde foruma. Çünkü bir kaza atlattım ve motosikletten soğumuştum. Şu sıralar da özlem duyduğum için geri döndüm :) Öncelikle kazayı anlatmak istiyorum. Her ne kadar genç ve kanı deli akan biri olsam da, ekipmanlarımı ve dikkatimi en...
  9. M

Vites Geçişleriyle ilgili problemim..

Arkadaşlar, Abilerim merhabalar. Bilen bilir iyi, kötü bir BeyazKurt lakaplı YBR'miz var. Fakat bu BeyazKurt bu sıralar beni çok sinir ediyor. Gerçekten önemli ve bu kadar sinirlenmeseydim konu açmazdım. Başta onu belirteyim. Soruna gelince; bu arkadaşın biraz keyfi durumları oluyor mesela...
  10. M

Sevincimi de sizinle paylaşmak istedim :) (Sonunda alınan ehliyet içerir)

Merhabalar arkadaşlar. Geçen seferki yazımda biraz hüzünlü bir yazıydı onuda paylaşayım burda; http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/150876-bitmez-dedigim-dert-yakinda-biticek-ehliyet-icerir.html Yukarıda ki yazımı okuyanlar ehliyet konusunda ne talihsizlikler çektiğimi hatırlar. Ve daha...
  11. M

Bitmez dediğim dert yakında biticek (Ehliyet İçerir)

Merhabalar arkadaşlar. Çok acıklı, hüsranlı bir hikayem var. uzatmadan anlatacak olursak; Geçen sene mart ayından sonra motosiklet tutkusu başladı. Babamın başının etini yedim "Motosiklet, motosiklet" diye. Adamcağız dayanamadı ehliyet almadan gitti ybr'yi aldı verdi anahtarını 2014 ekimde...
  12. M

Teşekkürler HFC!

Arkadaşlar bugün işten eve geldiğimde beni bekleyen bir kargo vardı ve işte kargomuz; Buradan HONDA FAN CLUB Sitesine teşekkür ederimm :-)
  13. M

İstanbul'da Tehlikeli Akrobasi!

Olay, D-100 Kara yolu, Ankara istikametinde akşam saatlerinde meydana geldi. 21 yaşındaki motosikletli sürücü Engin C. trafikte yaptığı tehlikeli akrobasi hareketleriyle, yolda seyreden diğer araç sürücülerini tehlikeye düşürdü.Yaklaşık 100 km hızla ilerleyen motosikletli genç, elleri ve...
  14. M

Mersin KIZKALESİ'nde ikamet eden Motosiklet.net'liler

İyi günler arkadaşlar. Gelecek ay 07.08.2015den 09.08.2015e 2 gece 3 gündüz tatil planlıyoruz 4 kafadar arkadaşla maalesef motosiklet tutkunu olmama rağmen ehliyet olmamasından dolayı ve dördümüzde de motosiklet olmadığı için otobüsle sefer yapıcaz. Uzun lafın kısası acemi arkadaşlar olarak...
  15. M

Bu eziyeti kendi motosikletinize yapar mısınız?

Sözü çok uzatmıyor yorumu sizlere bırakıyorum. http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/96569/2/1/motosikletiyle-dunyalar-ta-yanlar Not: Arkama artçı almayı bile sevmeyen biriyim.
  16. M

Motosiklet Yakıt Tüketimleri (Güncel)

Herkese iyi günler Arkadaşlar ve Abilerim. Araştırdım fakat güncel ve bütün hepsinin bir başlıkta bulunduğu bir yakıt tüketimi başlığı maalesef bulamadım. Herkes kendi motosikletinin; Marka/Model/Yıl/Km sonra da gittiği devir saati aralığı ve Yaptığı km'ye düşen yakıt miktarını yazarsa hepimiz...
  17. M

Son 1 Ay Kaldı.

Merhaba Sayın MT üyeleri Ağabeylerim ve Arkadaşlarım. Yaklaşık 1.5 senedir Motosiklet hayranı, 8-9 aydır Motosikleti(Yamaha YBR) olan ve Aralık ayından bu zamana kadar Ehliyet bekleyen birisi olarak az önce aradığım sürücü kursu haziranın 6.sında direksiyon sınavına girebileceğimi söyledi...
  18. M

"Bu Nasıl motosiklet" Dedirten motosikletler

Başlık belli beyler Ben bugün birkaç motosiklet gördüm "haydaaaaaa" dedirtti benden gelecek olan isim; Yamaha tzr 50. 50 cc supersport ve yanlış anlamadıysam 2 zamanlı beni epey şaşırttı doğrusu :) Sizinde böyle gördüğünüzde şaşırdığınız motosikletler varsa paylaşın bilelim öğrenelim :)
  19. M

İyi ve Ucuz Aksiyon kameraları

İyi günler arkadaşlar hepinize İyi güzel forumlar dilerim. Belki aksiyon kameraları hakkında çok konu açılmıştır. Fakat benim sormak istediğim "şu mal nasıl? Gopro mu, sj4000 mi?" gibi değilde tamamen aksiyon kameralarının özelliği. Bir kamera buldum hepsiburada.com'da fiyatı oldukça düşmüş...
  20. M

Motosiklet Posteri

İyi Günler Beyler ve Bayanlar. Konumuz okuduğunuz üzere Motosiklet Posteri. Çok büyük çapta olmayacak üzere güzel, hoş racing ve cafe racer ağırlıklı (daha doğrusu chopper hariç hepsi) Resimli poster almak istiyorum. İnternet de yapmış olduğum ufak çaplı araştırmalarda pek fazla rastlayamadım...

Yeni mesajlar