- Konu Yazar
İyi günler arkadaşlar hepinize İyi güzel forumlar dilerim.
Belki aksiyon kameraları hakkında çok konu açılmıştır. Fakat benim sormak istediğim "şu mal nasıl? Gopro mu, sj4000 mi?" gibi değilde tamamen aksiyon kameralarının özelliği.
Bir kamera buldum hepsiburada.com'da fiyatı oldukça düşmüş (beni düşündüren ve konu açmaya teşvik eden olayda bu zaten) 1.000 TL kdv dahil ücreti fakat indirime girerek 399 TL'ye düşmüş.
Ürünümüz bu arkadaşlar:http://www.hepsiburada.com/liste/ne...?productId=outnextyesd21p&categoryId=22018092
Şimdi sizleri çok sıkmadan sorularıma geleyim.
Bu ürünü aldım (farzedelim) kaska monte etmesi nasıl olucak ? Yapışkan ve benzeri şeyler mi yoksa farklı bir aparat mı ?
Aldık ürünü iyi güzel 1 2 aya kadar da kaskı değiştirdim eski kaskta kamera? çıkarıp monte edebilir miyim yoksa ebediyen onda mı kalcak?
Hiç uğraşmayı sevmeyen biri olarak Hertürlü Aksiyon kamerasını kolaylıkla kaskıma monte edebilir miyim ?
Şarj durumu nasıl bir şey ? pilli mi, şarjlı mı, uzun süre kullanabilir miyim ?
Ve son olarak istediğim zaman ibreyi gösterecek şekilde motosikletime monte edebilir miyim ?
Şimdi Sizden beklediğim önerilerim var bunlar içinde özellikleri söyleyeyim.
En başta kask uygun olması benim için önemli. Stajyerim aylığım 400 TL :salut:
(400/500 TL'ye kadar kredi kartlarına taksitli alabilirim)
Görüntü kalitesi 720p'den aşağı olmaması yeterlidir
Mikrofon olması benim için + bir yöndür
Sadece kendisinin dahili hafızası haricinde micro sd kart takabilmem gerek.
Sizi sıktıysam affola yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum iyi günler dilerim tekeriniz düz bassın
Belki aksiyon kameraları hakkında çok konu açılmıştır. Fakat benim sormak istediğim "şu mal nasıl? Gopro mu, sj4000 mi?" gibi değilde tamamen aksiyon kameralarının özelliği.
Bir kamera buldum hepsiburada.com'da fiyatı oldukça düşmüş (beni düşündüren ve konu açmaya teşvik eden olayda bu zaten) 1.000 TL kdv dahil ücreti fakat indirime girerek 399 TL'ye düşmüş.
Ürünümüz bu arkadaşlar:http://www.hepsiburada.com/liste/ne...?productId=outnextyesd21p&categoryId=22018092
Şimdi sizleri çok sıkmadan sorularıma geleyim.
Bu ürünü aldım (farzedelim) kaska monte etmesi nasıl olucak ? Yapışkan ve benzeri şeyler mi yoksa farklı bir aparat mı ?
Aldık ürünü iyi güzel 1 2 aya kadar da kaskı değiştirdim eski kaskta kamera? çıkarıp monte edebilir miyim yoksa ebediyen onda mı kalcak?
Hiç uğraşmayı sevmeyen biri olarak Hertürlü Aksiyon kamerasını kolaylıkla kaskıma monte edebilir miyim ?
Şarj durumu nasıl bir şey ? pilli mi, şarjlı mı, uzun süre kullanabilir miyim ?
Ve son olarak istediğim zaman ibreyi gösterecek şekilde motosikletime monte edebilir miyim ?
Şimdi Sizden beklediğim önerilerim var bunlar içinde özellikleri söyleyeyim.
En başta kask uygun olması benim için önemli. Stajyerim aylığım 400 TL :salut:
(400/500 TL'ye kadar kredi kartlarına taksitli alabilirim)
Görüntü kalitesi 720p'den aşağı olmaması yeterlidir
Mikrofon olması benim için + bir yöndür
Sadece kendisinin dahili hafızası haricinde micro sd kart takabilmem gerek.
Sizi sıktıysam affola yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum iyi günler dilerim tekeriniz düz bassın