İstanbul'da Tehlikeli Akrobasi!

Olay, D-100 Kara yolu, Ankara istikametinde akşam saatlerinde meydana geldi. 21 yaşındaki motosikletli sürücü Engin C. trafikte yaptığı tehlikeli akrobasi hareketleriyle, yolda seyreden diğer araç sürücülerini tehlikeye düşürdü.Yaklaşık 100 km hızla ilerleyen motosikletli genç, elleri ve ayaklarını havaya kaldırarak motosiklet üzerinde tehlikeli hareketler yaptı.Yaklaşık 4 aydır, ’Stunt riding’ adı ile bilinen motorla akrobasi sporu ile ilgilendiğini belirten 21 yaşındaki Engin C.;
"Bunları tepki olsun diye yapıyorum İstanbul’da antrenman yapacak yer bulamıyoruz. Otoparkta bile antrenman yaptığımız zaman polisler gelip ceza yazıyorlar Bunu yapacak herhangi bir yer olmadığı için kendime göre uygun bulduğum yolda bu sporu yapıyorum Geceleri yollar daha sakin olduğu için geceleri yapıyorum. Elbette ki bir tehlike var. Ancak kontrolümde olduğu için sorun olmuyor Benim 5 bin lira trafik cezam var. Ödeyemiyorum 3-4 aydır da bu işle ilgileniyorum. Fırsat buldukça yapmaya devam edeceğim Doğru olmadığının farkındayım. En azından bundan sonra yolda yapmam" dedi.

Daha detaylı bilgi için: http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/97108/2/1/29533858/istanbulda-tehlikeli-akrobasi

Super Moderator
Ekipmansız yapılan hiç bir işe saygım yok, pist, vs. olmaması konusunda haklı gibi gözüksede sadece gözüktüğü ile kalır.

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
otobüse uçan tekme atmaya çalışması da stunt olayının parçası mıymış???

hehe :)

5 bin lira cezam var ödeyemiyorum, yer mi var antrenman yapalım :(

Dirisi beş para etmez ölüsüne güç yetmez lafı var ya bildin mi? İşte o laf bu adam için söylenmiş. Daha fotoğraflara bakmadan söylediklerini okudum aklıma gelen ilk cümle "kımıl zararlısı, ağır işsiz" oldu nedense...

Bununla röportaj yapan adamın gazeteciliğini sorgularım ben. Ya da sorgulamam bile vazgeçtim.

Arkadaşa ulaşmanın bir yolu var mı acaba çamurluğa'da bizim firmanın ismini yazdırsak.Yazgan ticaret'in ne reklamı oldu ama.

Arkadaslar sizce de motora gore muamele yapilmiyor mu su anda ? Bunu 4 silindirli bi aletle tercihen de yurt disinda yapsalar helal be ! diyecegiz. Senelerce Ghost Rider videoları izledik.Polisle dalga gecen, trafikte turlu turlu seyler yapan. Herseferinde Vay bee ! dedik. Kardesimiz cikmis trafikte stunt yapmis kendince.Ne apaciligi kaldi ne baska birseyi. Hayran hayran izlediginiz adamlar avrupada amerikada kot uzerine sadece kask, tshirt bile yok stunt yapar, bu adam envayi cesit koruma takar yine yaranamaz. Yazık

Engin kardeş hep korumalı geziyor sanırım , bu arada suçluları bulamayan polisimiz engin'i hemen bulmuş.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29541128.asp

30405655.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar