Arama sonuçlarınız

1. online253

Kask ve yazlık bi tıkta kışın kullanılabilecek mont.

Ankara'dayım ve ekipman çeşitliliği çok kısıtlı mototan'a bakıyorum 3-4 tane agv k6 s seçeneği var hepsinde de beden yok, ceket vs zaten hiç yok, eskiden dainese bölümüne girdiğimde içerisi rengarenk olurdu :( Mototaştan Dainese Energyca Air Black Fluo Red Tekstil Mont ve agv k6 s herhangi bir...
  2. online253

Zincir yağı ve temizleme spreyi tavsiyesi ?

Daha önceki motorlarımda hep motulün set halinde gelen c1 yağ ile adını hatırlayamadığım zincir temizleme spreyini kullandım, bugün yeni motorumu teslim aldım servisteki usta motul kullanma, würth ve bir iki adı tanıdık gelmeyen markalar söyledi, 300-500 km de bir temizleyip yağlamak lazım var...
  3. online253

Yıllar sonra yeniden, ZX4RR mı RS660 Extrema seçim ?

Çok uzun zamandır motosiklet kullanmıyorum en son aldığım R25 i rodajını yapıp satmıştım güç anlamında beni tatmin etmemişti, Motosikletsiz geçen belki 5.yıl olması lazım şimdi tekrardan motosiklet alacağım, ekipmanlar hariç motosiklet için ayırdığım bütçe max 700.000 TL, Yıllardır 4 silindir...
  4. online253

Motosiklet için Aksiyon kamerası önerisi ?

Malum goprolar çok pahalı, F/P Kask için Aksiyon kamerası tavsiyesine ihtiyacım var, bütçe 1000-1500 arası.
  5. online253

Ankara'da 2020-2021 R25 Sahibi olan arkadaşlar ?

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/209740-bu-ses-nereden-geliyor.html Böyle bir sıkıntım var, Bugün servisine götürdüm bir sıkıntı yok normal ses dendi, 650 km de şuan motorum ama ben hala normal bir ses olmadığını düşünüyorum, Ankara'da r25 sahibi arkadaşlarla görüşüp müsait bir zaman...
  6. online253

Deri Ceket ve beden sıkıntısı

Öncelikle Selamlar,Ülkemizdeki malum fiyatlar yüzünden Championhelmets den Dainese Agile modelinin siparişini vereceğim, 1.81 boy 67 kiloyum fotoğraftaki ceket 48 beden altımda ince bir kazak var ve üstüme oturuyor fakat kollarım biraz fazla uzun olduğu için bilek kısmı biraz kısa kasılıyor...
  7. online253

Bu ses nereden geliyor ?

21 Model r25 sahibiyim 450 km oldu, Alt kısımlardan ince prrrr gibi bir ses geliyor düşük ve ortalama devirlerde daha duyulur ama yüksek devirlerde çok hissedilmiyor,bu sesin aynısını yıllar önceki motorum pulsar 200nsde duyuyordum ve denge sensörünün yaptığını söylüyorlardı bazı arkadaşlar...
  8. online253

Yeni Motor Rodaj ve Son hız ile ilgili ?

Yeni 21 model r25 aldım, bugün 450 km oldu ilk 1000 km için 7 bin devir geçilmemeli fakat trafik içerisinde sürekli olarak o devirlerde kullanmak imkansız, Çevreyolun da yapılmamasını bildiğim halde 2 defa son hız denedim ve 170 civarına çıkabildi, İçindeki rodaj yağı(kalın yağ) ve yeni...
  9. online253

Dainese Agile hakkında ?

Bu pazar Ankara'da bir motosiklet ekipman mağazasına gideceğim, daha öncesinde tekstil ceketlere bakıyordum fakat almışken güzel bir şey alayım derken bütçeyi ceket için 8.5-9.5 civarına çıkardım ve bu fiyat aralığında dainese Agile Matt white Fluo yellow modeli hoşuma gitti,Sizce nasıl bir...
  10. online253

Gümrük vergisi hakkında ?

Selamlar, yakın zamanda kask dışında bir çok ekipman alacağım ve bir arkadaşım arkadaşlarının internet üzerinden merkezi Almanya da olan bir firmadan mont kask vb ürünlerini aldıklarını söyledi, ismini vermek reklama girer diye vermiyorum ama reklam olmuyorsa verebilirim, siteyi inceledim tüm...
  11. online253

Dört mevsim Ceket ve eldiven önerisi.

Başlıkta da belirttiğim gibi 2000-3500 Civarı mont ve 1000 tl altı eldiven arayışındayım, önerilerinizi bekliyorum.
  12. online253

Yamaha r1 2004-2005 hakkında ?

Öncelikle herkese hayırlı geceler. Bir kaç sormak istediğim soru var bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. 4 silindir ss motosiklete geçiş yapacağım aklımda yamaha r6 2006-2007 KIRLANGIÇ ve cbr 600 rr 2006-2008 Leyla kasa vardı fakat fiyat olarak 17 sınırım var ve bu fiyata...
  13. online253

Sizin seçiminiz hangisi olurdu ?

Yamaha xj6(0 km) yamaha mt 07(0 km) suzuki gsr 600(2008-2009) honda cb600hornet(2008-2010) açıkcası yüksek cc ye geçişte dört silindir sesi istiyorum, ses,görüntü,konfor önemli benim için bu dört modelde de konfor zaten iyi sayılabilecek durumda fakat mt 07 de mükemmel tork ve görüntüsüyle beni...
  14. online253

Ducati Monster 696 tek kişilik ?

yüksek cc klasmanına geçerken ducati monster 696 düşünüyorum merak ettiğim konu bu motosiklet tek kişilik mi ? bazı gördüklerimde artçı var fakat resimlerine bakıyorum artçı koltuğu göremiyorum ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 04:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:50 ----------...
  15. online253

Ankara'da ki pulsarcılar konuya lütfen :)

Tüm pulsarcıları toplayıp bir turlayalım diyorum fikirlerinizi söylerseniz sevinirim :)
  16. online253

Motosiklet maketleri(koleksiyon)yardım!

Arkadaşlar benim uzun zamandır başlamak istediğim bir hobiydi bu ve artık ufak ufak başlamak istiyorum Ankara'da nerde bulabilirim alabilirim veya internetten nerde bulabilirim örnek veriyorum yamaha yzf r1 ne biliyim kawasaki z800 gibi her marka ve her çeşit motosikletin ufak maket...
  17. online253

Motorum bugün bayiye geldi fakat bende şans yok :S

pulsar 200ns için kapora vermiştim bugün 6 adet geldi aralarından sadece benim ki siyahtı oda kamyondan indirilirken bir şanssızlık olmuş düşmüş ve kuyruk kısmı kırılmış direk yeni siyah siparişi vermişler fakat benimde kafamda bazı planlar var rodaj dönemi hava şartları falan ankara malum,ben...
  18. online253

Ankara lalahandaki siyah pulsar ın sahibi burda mı ? :)

Biraz önce arabayla yanından geçtim park halindeydi bende aynı renk bekliyorum gelmesini burdaysa tanışmak isterim :)
  19. online253

Plaka ruhsat sigorta ve diğer işlemler hakkında bilgisi olan arkadaşlar bakabilir mi?

Arkadaşlar motorum yarın istanbul dan yola çıkacak perşembe günü bayide olurmuş,bu plaka,ruhsat,sigorta ve diğer ufak işlemler sırasıyla adım adım nasıl yapılır motorun geldiği günün sabahı bayiye gitsem o gün plakayı bastırabilme şansım var mı bana bunları madde madde anlatabilecek bir arkadaş...
  20. online253

Kaporayı verdik 15 eylül'de pulsarımı alıyorum size bir sorum var ?

Arkadaşlar sonunda motoruma kavuşacağım kaporayı verdik 15 eylülde gelecek.Merak ettiğim konu ise Motosiklet okulların açıldığı gün geliyor havalar çok bozmadan alabilmem iyi oldu rodajı bitirip kapalı otoparka sokacağım Kırıkkale Üniversitesinde okuyorum Ankara'dan Üniversiteye araçla gidip...

Yeni mesajlar