Kask ve yazlık bi tıkta kışın kullanılabilecek mont.

Ankara'dayım ve ekipman çeşitliliği çok kısıtlı mototan'a bakıyorum 3-4 tane agv k6 s seçeneği var hepsinde de beden yok, ceket vs zaten hiç yok, eskiden dainese bölümüne girdiğimde içerisi rengarenk olurdu :( Mototaştan Dainese Energyca Air Black Fluo Red Tekstil Mont ve agv k6 s herhangi bir kaskı sipariş etmeyi düşünüyorum fakat beden konusunda emin olamıyorum, alın çevresi 57 çıkıyor oda agv k6s kasklarda M ye tekabül ediyor. Normalde Ceket vs giyim kuşamda M beden bazen S giyen birisiyim, 1.84 boy 72 kilo var, cekette 1.84 boy 54 Beden yani büyük Large kısmına giriyor nasıl olacak bu iş :)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
ekipman denemeden alınmaz.
Üzerinize tam oturması gerekir. Mont'un bile dirseklerindeki ve omuzlarındaki korumalar tam yerinde duruyor mu dikkat edilmesi gerek.
Kask zaten en önemlisi, kafa şekline göre marka/modeller arasında bile fark olabiliyor.
Ben de İstanbul'da yaşamıyorm ama ekipman almak için 3-5 saat yol gidip mağazada deneyerek alma niyetindeyim.

ekipman denemeden alınmaz.
Üzerinize tam oturması gerekir. Mont'un bile dirseklerindeki ve omuzlarındaki korumalar tam yerinde duruyor mu dikkat edilmesi gerek.
Kask zaten en önemlisi, kafa şekline göre marka/modeller arasında bile fark olabiliyor.
Ben de İstanbul'da yaşamıyorm ama ekipman almak için 3-5 saat yol gidip mağazada deneyerek alma niyetindeyim.
Mototaş yetkilisi ile görüştüm, etiketlerini sökmeyin beden konusunda problem yaşarsanız değişim yaparız dediler, ayrıca benden ölçülerimi istediler.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Ankara motosiklet ekipmanı konusunda nahiyeden hallice. En çok çeşidi Mototan'da bulabiliyoruz, o derece yani :)

Ulus'ta da var birkaç dükkan ama hiç uğraşma dostum. Belli bir seviyenin üzerinde ekipman bulamazsın. İnternetten alıp, değişim iade vs. de çok anlamlı değil. Kaç farklı model/beden sipariş edeceksin ki?

Şimdi şöyle yapıyoruz: Ankara_İstanbul hızlı treninde sabah erken bilet alıyorsun. Söğütlüçeşme son durakta iniyorsun. Oradan Hasanpaşa motosiklet dükkanları yürüyerek 7 dakika. İstediğin mağazadan istediğin ürünleri görerek, deneyerek, beğenerek alıyorsun. Acıkınca Fahrettin Kerim Gökay Caddesindeki Haçapuri'de damak tadına göre pideni yiyorsun, akşam da yine aynı trenle Ankara'ya dönüyorsun. Zamanım çok İstanbul'a gelmişken takılayım diyorsan, yine Hasanpaşa'daki Holiday Inn Istanbul - Kadikoy otelinde kalıyorsun, artık sonrası sana kalmış :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar