- Konu Yazar
Selamlar, yakın zamanda kask dışında bir çok ekipman alacağım ve bir arkadaşım arkadaşlarının internet üzerinden merkezi Almanya da olan bir firmadan mont kask vb ürünlerini aldıklarını söyledi, ismini vermek reklama girer diye vermiyorum ama reklam olmuyorsa verebilirim, siteyi inceledim tüm marka ve modeller var adamlar modeli eski ürünlerde çok büyük indirimler yaparak satıyor ve bu şekilde sürümden kazanıyorlar, Türkiye de fiyatları 9.000 TL lerden başlayan deri dainese ceketler 4000 TL civarı ve bu fiyatın içinde kargo nakliye fiyatı da dahil, şimdi benim esas merak ettiğim olay gümrük vergisi olayı nasıl oluyor, neye göre belirleniyor ? Bu firma kargosunu DHL ile Türkiyeye yolluyor ve gümrükte ürün PTT ye geçiyor, alacağım ürünlerin bana ne kadar gümrük vergisi çıkaracağını nasıl hesap edebilirim ? Bu siteden alışveriş yapanların yorumlarını okudum ve herkes vergisi osu busuyla bile Türkiye deki fiyatların en kötü 1000-2000 TL altına alınabildiğini söylüyorlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------
Reklama girmiyormuş sitede daha önce de bu siteden bahsedilmiş, FCMOTO dan bahsediyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------
Reklama girmiyormuş sitede daha önce de bu siteden bahsedilmiş, FCMOTO dan bahsediyorum.