Arama sonuçlarınız

1. burak5353

Motorsıklete tur camı siperlik taktım nasıl duruyor

basıt ama baglantı demırını yapması benı 1 gune yakın ugrastırdı acıları ayarlamak kaynatmak her seferınde kaynattıgım yerın acısının sıcaktan degısmesı yerıne oturmaması gıbı nasıl olmus sızce bu motora yakısmısmı bu arada arka topcaseyıde bu forumu takıp eden bır abımden 2 ay once almıstım...
  2. burak5353

Motorun sasi numarası yanlıs

bugun servisten aradılar beni sasi numarasını heralde yanlıs verdik dediler satıs sozlesmesine yanlıs yazılınca e ruhsatada yanlıs işlendi simdi nolacak haber bekliyorum nasıl duzelecek bu durum masrafım ne olacak
  3. burak5353

Cross motoruma koruma demiri uydurdum nasıl olmus

honda crf 250l nin koruma demirini biraz ugrasarak benim motora taktım nasıl olmus
  4. burak5353

Mondial 125 Drift L motoru almayı dusunuyorum kullanan varmı

sıfır olarak 2014 yılında aldıgım kuba xcg150 yi sattım tekrar bir motor alıcam gene sıfır olsun istiyorum Mondial 125 Drift L yi gordum yakısıklı bir motor parası biraz cok gibi 11 12 ye denk geliyor plaka fln tekrar cıkarıcam bu motoru kullanan varmı aldımmı gene 5 6 sene binmeyi...
  5. burak5353

motoru devir alacak birinin sigorta vergi masrafı ne kadar olur?

2. bir konu actım dier konuyu hortlatmıyım devirini verecegim kisi bana sigorta ve vergi masrafı devir alım masrafı ne kadar oldugunu soruyor kendisi askerde pek bakamıyor alacak kisi babası 44 yasında ilk defa motor alacak üstüne bugunde cogu yer kapalıydı bayram nedeniyle suan güncel olan...
  6. burak5353

sigorta vergisi biten motorsiklet devir edilebilirmi ?

selamun aleykum 4 yıldır girmiyorum foruma işim düştü :D 4 yıldır kullandıgım motorumu askere gidecegimden satıyorum motorun sigortası vergisi temmuz 15 inde bitiyor alacak kişide askerden temmuzun 29 unda gelecek devrini alacak sigortası bittigi için devir işleminde bi sıkıntısı oluyormu yoksa...
  7. burak5353

2 ay yatan motor

yurt dısına 1 haftalıgına gidecegimden yagını yeni değiştirip depoyuda full bırakmıstım 2 ay kaldım simdi yagıyla benzininin degişmesi gerekirmi bugun gezmeyi düşünüyorum
  8. burak5353

Motordan yarım litre 500ml yağ cıktı

Motor yağmı yakıyor onceki değişimimde hep 1lt cıvarı alıyodum bugun değiştigimde yarım litre yag cıktı içinden egzozdan dumanda atmıyor kokuda gelmiyor nasıl bukadar yag eksiltmiş olabilir her 2000 de değişiyorum en son koydugum yag minaral değil yarı sentetik castrol 15w40 [/url][/IMG]
  9. burak5353

sis farı düşük yanıyor

motora yeni taktırmıs oldugum sis farları hareket halindeyken güzel yanıyor fakat yavaslayınca durunca kısıyor yanmıyor ısık yapmıyor resmen bu neden kaynaklanıyor baska motorlarda 4 adet sis farı gördügüm oluyordu ekstra olarak bişeymi takılıyor
  10. burak5353

motor çalışmadı

sabah işe giderken sorunsuz calıstı fakat iş dönüşü motor mars dügmesine bastıgımda mars dönmüyordu farlarda yanmıyordu ayak marşı ile calıstırdım gittim suan motor sorunsuz calısıyor ama ne sorunu vardı acaba neden calısmadı yolda bırakırmı beni gece cıkısı yolda kalmakta istemiyorum akümü...
  11. burak5353

5000km bakımı yağ değişiminden başka ne yaptırmalıyım?

kuba xcg150 motorumu 1.5yıldır kullanıyorum her gün motoru sürdüğüm halde 5000km ancak edebildim yağını ve ön arka fren balatalarını değiştiricem başka değiştirmem, baktırmam gereken bir yer varmı
  12. burak5353

Yolda dans eden kızlara motorsiklet carptı videolu

havamı atmak istedi naptı bu
  13. burak5353

sabah jigle çekili çalısır durumda stop etmesi

Son bir kaç gündür sabahları motoru jigle ile calıstırdıgımda elimi gazdan cekince stop ediyor ısınana kadar böyle defalarca jigle bozuldumu rölantide normal ustaya götürmeden kendim tamirini yapabilirmiyim
  14. burak5353

9 ay önce yaptıgım kazada trafik sigortasında ne kadar artıs olur

9 ay önce trafik kazası gecirdim hatalı ben cıktım bnm sigorta karsı tarafı ödedi bayagı yüksek meblalarda 170tl ye ettirdigim sigorta ne kadar yükselir yarın sigortayı yenilicem
  15. burak5353

Rölanti ayarıyla oynadım motor çalışmıyor yardım

Dün motoru calıstırıken ısınma esnasında stop ediyordu bugunde rölanti ayarıyla biraz oynayınca stop etti bida hiç calıstıramadım hiç bir şekilde bayırdan asagı vurdurdum aldı ama gaz yemediginden stop etti ne yaptıysam calıstıramadım ugrastıkcada motor boguldu netten hic videosunu bulamadım...
  16. burak5353

Acemi kadın sürüçü motorsikleti ezdi (videolu)

http://www.msn.com/tr-tr/video/populer/ka%C3%A7%C4%B1n-s%C3%BCr%C3%BCc%C3%BC-aday%C4%B1/vi-BBkRnO3
  17. burak5353

motoru nasıl bir sabun türüyle yıkıyorsunuz

Aylardır motoru ne zaman yıkasam kurudugunda üstünde halan çamur lekelerini görüyorum cif kullanıyorum diyer sabun türlerinide denedim ama nedense motordaki camur lekelerini bi türlü silemiyorum heleki motor kısmı ve jantlardakiler cıkmıyor resmen sizin kullandıgınız ve etkili temizlik saglayan...
  18. burak5353

Ön fren tutmuyor

kaza ettigim günden beri sorun bi bitmedi ön fren sürekli boşalıyor bi kaç kere frene bastıktan sonra tutuyor motor tamircisine götürdüm hidroligin içinde pas v.s var dedi değişti bi kaç gün fren tuttu sonra gene boşalmaya baslaydı bazen olaki ani fren yapmak zorunda kalıyorum arka fren değilde...
  19. burak5353

arka teker yamuk nasıl düzeltebilirim

http://tinypic.com/player.php?v=11lhf9h%3E&s=8#.VJqNqsgBE bugun düz yolda giderken fark ettim eve geldigimde baktım arka teker yamuk bu düzeltilirmi kasislerede okdr sakin giriyordum ---------- Mesajlar birleştirildi - 16:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:34 ---------- View My Video
  20. burak5353

kar yagdıgındada motor sürmek istiyorum

bu yaz aldım motoru köyde oturuyorum bayır asa inip cıkıyorum hani kar yagdıgındada motorla inip cıkabilirmiyim ne bilim bisikletle kar günü cok gezerdim cocukken motorlada gezilirmi biraz sacma oldu ama kafamı kurcalıyor moralimi bozuyor evde oturmakda istemiyorum yürüyerekte gitmek...