Motorsıklete tur camı siperlik taktım nasıl duruyor

basıt ama baglantı demırını yapması benı 1 gune yakın ugrastırdı acıları ayarlamak kaynatmak her seferınde kaynattıgım yerın acısının sıcaktan degısmesı yerıne oturmaması gıbı nasıl olmus sızce bu motora yakısmısmı bu arada arka topcaseyıde bu forumu takıp eden bır abımden 2 ay once almıstım onun motora ufak geldıgınden onada selam olsun gorurse eger :)

Son düzenleme:
Cam dandik bir ürün (Çin malı vb.) ise titreşimden her an kırılabileceğini göze almanızı öneririm. Zira GP kompozit firmasının yaptıkları dahi kırılıyor.

evet bıraz dandık cam arasına samyel koydum ayrıyetten plastik conta tatlı sıkı cıvatalarını sıkmaya calıstım catlattım kırılırsa yerıne baska bır urun bakarım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dakara dogru yolu var

Bana göre iyi yumuşak değil ama geniş oldugundan rahatsız etmiyor otobanda suruste yormuyor

Hocam boşver iyi olmuş kötü olmuş kendin yapıp kullanman paha biçilemez ...

90km den sonra cam bükülüyor genelde otoyolda 100km ile şehir alıyorum pek randıman alamadım bukuldugunde rüzgarı suratıma tokatlıyor pleksi camları gördüm onlardan yapmayı denicem

F54

cam olmuş ama camı tutan ayaklar ı yukarı doğru uzatmassan cam çok sallanır ve kırılır gider

90km den sonra cam bükülüyor genelde otoyolda 100km ile şehir alıyorum pek randıman alamadım bukuldugunde rüzgarı suratıma tokatlıyor pleksi camları gördüm onlardan yapmayı denicem

Arkasina cok ince metalden destek yapabilirsin ben oyle yapmistim ince kromdan 2 tane cubuk bulmustum uclarini somunla sikistiracak sekilde bukup tutturmustum su an foto bulamadim bulabilirsem atarim

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------

Soyle sari sitede ilana verdigim fotolardan birini buldum cok estetik yapmamistim ben ama fikir verme acisindan paylasiyorum
T2u8pQ.jpg

işini görüyor mu, işlevsel mi önemli olan o, nasıl gözüktüğü önemli değil.

Bence rüzgar kesme açısından fonksiyonel
Ama bence bir o kadar da çirkin. :)
Elinize sağlık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar