Arama sonuçlarınız

1. Y

Yanlış takılan yağ süzgeci

Arkadaşlar selam jet 14 200i abs motorum var yağ değişimi yaparken usta süzgeci ters takmış bunun bir zararı olur mu duruma göre yağ değişimi yapayım tekrardan
  2. Y

Şase taşlanması

Arkadaşlar merhaba eski model bir motor almak üzereyim fakat motorun şase numarasının olduğu yer taşlama yapılmış, kazası vs yok ama adam şase nosu okunmadığı için taşlama yapıldığını söylüyor ayrıca ruhsattaki numaralar ile de şase numarası tutuyor Açıkçası çok içime sinmedi bu durum ama sorun...
  3. Y

Bu motor kazalı mı?

Arkadaşlar merhaba bugün bir motora bakmaya gittim kazasız diye motoru. Sadece bir bölgesinde ufak bi boya çatlağı ya da macun çatlağı gibi bişey var açıkçası macun çatlağından şüphelendim arkadaş ustasını aradı o da ısrarla motorda kaza olmadığını o bölgede ufak bi boya olabileceğini söylüyor...
  4. Y

Bu ses ne olabilir ?

Arkadaşlar merhaba motorum jet 14 200 debriyaj bağa ve yay değişimi yaptık yaklaşık 1000km oldu , motor soğukken sürtünme sesi gibi bi ses geliyor ısınınca geçiyor bu normal mi yoksa bir sorun mu var emin olamadım videosunu eklemeye çalışıyorum ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02...
  5. Y

Balans hk

Arkadaşlar merhaba bugün motoruma anlas wintergrip taktırdım ön tarafa balans yapıldı arka tarafa da baktık ama makinede sapma olmadı bu yüzden kurşun takmadım dedi onu da ben sorduğumda söyledi açıkçası pek inanmadım, ama içimde de bi şüphe oluştu böyle bi şey olabilir mi yoksa işten mi kaçtı...
  6. Y

Kornaya basarken farın sönüp geri gelmesi

Arkadaşlar merhaba motorum bajaj boxer ön farı komple led olarak aldık direk aküden de çektik. Fakat kornaya bastığım zaman hem korna sesi bir garip çıkıyor hem de uzun ya da kısa da olmaksızın anlık kısalık geri geliyor pıt pıt şeklinde motor daha 7500km de ve ilk sahibiyim aklıma sigorta geldi...
  7. Y

Şehirdışından sıfır motor almak

Arkadaşlar merhaba şehirdışından sıfır motor alacağım fakat plakayı kendi bağlı olduğum ilçeden çıkartmam gerekiyormuş bu sebeple motoru taşıma ücreti vermem lazım fakat bunun farklı bir yolu var mı ? Yani taşıma ücreti vs vermeden ya da daha düşük ücretle
  8. Y

Bajaj boxer dan hero x pulse 200 e geçmeye değer mi

Bajaj bkxer 150 var motorun ilk sahibiyim memnunum da ama hero c pulse hoşuma gidiyor benim motor 12hp xpulse 18 acaba E5 kullanımında çok fark yaratır mı son hız 110 diyorlar kullanıcısı da pek yok benim motorda 38 arka dişli var gmsterge 120 ama gps olcemedim sizce geçmeye değer mi değmez mi 🤔
  9. Y

İkinci el ön takım

Arkadaşlar merhaba, motora ikinci el ön amörtisor disk jant vs alacağım parçaları buldum da fakat tam olarak nelere dikkat etmem lazım? Jantta amörtisorde eğiklik tamir vs bakacağım keçelere bakacağım yağ kaçağı vs var mı diye bunun harici neyi kontrol edeyim?
  10. Y

Susturuculu egzozdan aşırı ses çıkmasi

Arkadaşlar merhaba motorum bajaj boxer, motoru cafe racera çevirdim bu esnada da pazartesi günü siyah cafe racer egzozlardan çok ses çıkmaz hafif bir tok ses çıksın diye aldık , kaynak ettirdik vs susturuculu olduğu halde çok ses çıkarıyor bunu nasıl azaltabilirim? Ps: amacım ses değil hafif ses...
  11. Y

150cc ve E5

Arkadaşlar merhaba uzunca bir süre yoktum kaza sebebiyle motora ara vermiştim :( motoru sürekli sahil yolunda kullanıyordum ki sürekli dikkatsiz sürücüler makas atanlar vs derken artık orda da kukkanmiyorum. Motorum bajajboxer ve ön frenine güvenmiyorum E5 ve kullanacağım fakat hem arkadan çok...
  12. Y

Ön takımda tak tak gibi bi ses gelmesi

Arkadaşlar merhaba Bajaj boxer kullanıcısıyım. Motorda son 1 haftadır ön taraftan fren yaparken yada parke yollarda giderken tak tak diye bi ses ve gidonda hafif sallanma yaptırıyor( yani elimle hissediyorum) ayrıca ön amörtisörün darbelerini eskiye oranla daha az absorbladığını hissediyorum tak...
  13. Y

Viraj açısı nasıl sizce

Arkadaşlar merhaba Acemi sayılarak, motorumla viraj yapmaya başladım başladım demesekte süratli ve yatık vaziyette giriyorum bugün programla açı ölçtüm sizce nasıl bilgi almak isterim Motor bajaj boxer Tecrübe 3500km Lastikler orjinal nylon
  14. Y

Turing Toplu Taşıma İle Gİdiş

Arkadaşlar merhabalar yarın sabah turingden randevum var Şimdi sorunum şu karşıdan gideceğim tam olarak nasıl gideceğimi bilmiyorum Metrobüsle mecidiyekçye geçip oradan metroya mı bineceğim,tam emin olamıyorum sabah 9da aldım randevuyu ,15dl geç kalınınca da alınmayacak diye mesaj geldi ...
  15. Y

Benzincide Lastik Şişirme Sorunu

Arkadaşlar herkese merhaba Motorumun lastiklerini birtürlü benzincide şişireyorum kaç tane benzinci denedim hepsinde aynı,hatta bundan dolayı bir kere sibop bozdum lastik değiştirdim Evimin yakınındaki lastikçide de basınç değeri göstermiyo geçen ön lastik 40psi çıktı Şunun kolay bir yolu var...
  16. Y

Kaza sebebi olabilir mi ?

Arkadaşlar merhaba Motorumla kaza yaptım ve sebebini bulmaya çalışıyorum öncelikle kazayı anlatayım Yolda normal gidiyordum sağda minibüs yolcu alıyordu (yola atlar matlar diye) sola kontra verdim hafifçe motor sola doğru döndü hemen oradan sağa doğru viraj mı deyim sağa dönüş mü deyim öyle...
  17. Y

Motoruma araba çarptı

Arkadaşlar merhaba Kahvaltı için pastaneye gittim.motoru park ettim arabanın arkasına 3 dakika içinde oldu olmadı Bu sığır çıkacakmış bende bakıyodun Önünde yer var çıkar dedim.Sığır oğlu sığır geriye takıp bastı Motoru boşta bırakmıştım motor biraz geriye gitti bende hemen çıktım bağırdım daha...
  18. Y

Diz örtüsü nasıl takılır

Arkadaşlar merhaba Motosiklette yeniyim diz örtüsü aldım bi kısmı benzin deposuna bağladım fakat bacak kısımlarımda bi ekstra bi yer var bağlamak için nereye takacağımı bilmiyorum lastikli bişey var ucunda Not : diz örtüsü tex marka Ayrıca motorda bajaj boxer Şimdiden teşekkürler...
  19. Y

Acil motosiklet çalışmıyor!!

Arkadaşlar merhaba motorum daha 17kmde marşı almıyo bi türlü kaç kere ayak marşı denedim çalışmadı sinirim bozuldu akşam akşam Bilen biri yardım ederse çok sevinirim Motordan 1-2 kere böf diye çalışacak gibi ses geldi durdu çalışmadı ama marş hiç çevirmiyor aküde sorun var motosikleti bi...
  20. Y

Acil yardım

Arkadaşlar bugün 19.02 tarihiyle ruhsata imza attım Fakat edevletten sorguladığımda 01.02 gözüküyor Ruhsatı daha almadım bi yanlışlık mı var yoksa motosiklet bayiiye geldiğinde ki tarih mi Çok saçma ama çözemedim