Viraj açısı nasıl sizce

Ygz

Arkadaşlar merhaba
Acemi sayılarak, motorumla viraj yapmaya başladım başladım demesekte süratli ve yatık vaziyette giriyorum bugün programla açı ölçtüm sizce nasıl bilgi almak isterim

Motor bajaj boxer
Tecrübe 3500km
Lastikler orjinal nylon

aEQb5Q.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
3500 km tecrübe bajaj boxer ve nylon lastik üçlülüsüne hiç yakışmamış.En kısa sürede çalışmalar yaparak açıyı yükseltmen lazım.Bir okadar daha yatar o motor hadi bakim görelim seni.:thumleft:

program diablo super biker

ama sanırım telefon sizin cebinizdeymiş
daha sağlıklı ölçüm yapmak için telefonu motorun koltuk altındaki bölmesine sabitlemeniz doğru olacaktır
ayrıca bu yatış açılarının üstüne çıkmamanızı öneririm supersport bile kullanıyor olsanız fikrim değişmez bu konuda malum türkiye yolları ve asfalt kalitesi ile...

yat yat düşünce öyle yatmayı bırakacaksın nasıl olsa

Bu bir meziyet mi ?
Bir ara uzun yol bitiminde hava kontrolü yaparken baktım
MT7 nin arka lastiğin sınıra kadar yatırmış bitirmişim hiç merak etmedim kaç derece olduğunu

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
O lastiklerle,Türkiye asfaltlarında o viraj açısı hiç iyi değil.Biraz daha zorlarsan fukara sümüğü gibi yere yapışıp 90 dereceyi görebilirsin.

Super Moderator
Bu testi yapabilmeniz için (Kaç derece yattığınızı tespit edebilmeniz) Telefonunuzu gidon üzerinde yatay bir şekilde bağlayıp açısını 0 derece olana kadar ayarlamanız gerekmektedir.

Sizin telefonunuzun ölçümü doğru değil. Motosikletin düz hali 0 derece iken, 49 derecede koruma demirlerinin üzerinde sürmüş olmanız gerekir.

Bu programa inaniyormuyduk ya? Haftaya ben motogp ye gidiyorum hakkınızı helal edin :) programı calistirip sağa yatik olarak cebe koyun, ters bile dönebilirsiniz :)

Bu programa inaniyormuyduk ya? Haftaya ben motogp ye gidiyorum hakkınızı helal edin :) programı calistirip sağa yatik olarak cebe koyun, ters bile dönebilirsiniz :)
[url]http://i1301.photobucket.com/albums/ag110/bagriacik/Mobile%20Uploads/Screenshot_2016-07-14-13-10-33_zps9r23cvn1.png[/URL]

inanılır ama 3 farklı sorun var
biri telefonu hangi düzlemde tuttuğunuz yani masanın üstüne koyar gibi asfalta yataymı yoksa araba camına yapıştırılmış gibi dikmi olduğu bunun ayarlanması gerekiyor
telefon sabitlenen yerde hiç bir şekilde kıpırdamaması titrememesi gerekiyor ( sabit zemindeki titreşimler hariç )
kalibrasyonunun doğru olduğundan emin olmanız gerekmekte ( gps dahil )

bundan sonra ancak bu dedikleriniz yapılabilir şeyler
ve her seferinde kalibrasyonunun kontrol edilmesinde fayda var

Çok güzel ve korkusuz yatmışsın tebrik ederim. Bende keşke bu kadar korkusuz viraj alabilsem. Yolda naylonla bu kadar yatırabiliyorsan pistte rossolarla ve supersport bir motorla yarışcı gibi sürebilirsin kanaatindeyim. Özendim, hayran kaldım, keşke herkes bu kadar yetenekli olsa, tek kelimeyle şahane.

Bu bile gerçekçi değil 😄
Sen park halinde açıyosun programı manevra yaparken o yüzden yüksek

Motoru yatırmak ne demek ?
İyi bişey mi ?
İyi bişeyse neden satılık motorlarda yan yatmamış deniyor?
Tamam tamam bu kadar geyik yeter:queen:

Madem konu dışına çıkıyoruz, benim bir sorunum var.
Hediye olarak kutuda küçük bir nargile geldi.
Onu motora taktırmak istiyorum.
Hacıyatmaz gibi bir şey arıyorum.
Şaka değil..arkadaşımın birisi daha büyük modelini VW Transporter'a monte etti.
Fikirleri olan var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar