Bu motor kazalı mı?

Ygz

Arkadaşlar merhaba bugün bir motora bakmaya gittim kazasız diye motoru. Sadece bir bölgesinde ufak bi boya çatlağı ya da macun çatlağı gibi bişey var açıkçası macun çatlağından şüphelendim arkadaş ustasını aradı o da ısrarla motorda kaza olmadığını o bölgede ufak bi boya olabileceğini söylüyor açıkçası sizlerden de yardım istiyorum bu konuda şimdiden teşekkürler

Merhabalar,

Muhtemelen macun durumu yok. Zaten boru şaseye macun atmakla kimse uğraşmaz diye düşünüyorum. Egzoz borusu o bölgeden geçtiği için aşırı ısınmadan dolayı çatlamalar olmuş olabilir. Benimki tamamen bir fikir, lütfen bilen kişilere fiziksel olarak danışın (satıcı izin vermeyebilir ancak tek soru işaretiniz bu ise o bölgeyi hafifçe kazıyın, altında ne varsa görürsünüz).

Ygz

Hocam motorda 2 tane soğutma var hem şaseden yağ devirdaim yapıyor hem de su soğutma zaten bu bölgede var bi çatlak gibi diğer taraflarda bi şey yok hatta bu bölgenin üstünde de bişey yok altında da yağ filtresi var açıkçası benimde kafam karıştı iyice jant vs temiz çünkü

Marka, model, km, fiyat ne kadar?
Eğer özel değilse.
Bir sıkıntı çıkarsa, ileride uğraştığınıza değer mi, değmez mi; o açıdan sordum.

Ygz

Km 90.000 ama motor komple sıfırlanmış elinde Orjinal parça faturası var ktm 620 motor, anlamadığım nokta bu çatlak gibi şey açıkçası motorda kaza yok diye ısrar ediyor ustası da keza o motorda kaza yok diyor zaten şasenin alt kısmında var bu ön tarafta ama üstünde ve jantlarda herhangi bit darbe izi va yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar