Şehirdışından sıfır motor almak

Ygz

Arkadaşlar merhaba şehirdışından sıfır motor alacağım fakat plakayı kendi bağlı olduğum ilçeden çıkartmam gerekiyormuş bu sebeple motoru taşıma ücreti vermem lazım fakat bunun farklı bir yolu var mı ? Yani taşıma ücreti vs vermeden ya da daha düşük ücretle

Arkadaşlar merhaba şehirdışından sıfır motor alacağım fakat plakayı kendi bağlı olduğum ilçeden çıkartmam gerekiyormuş bu sebeple motoru taşıma ücreti vermem lazım fakat bunun farklı bir yolu var mı ? Yani taşıma ücreti vs vermeden ya da daha düşük ücretle

Motosiklet için ayrı bir yaptırım var mı, sanmıyorum ancak net olarak bilmiyorum.

Henüz bir ay önce sıfır araba aldık.
Mersinde ikamet eden babam, Konya'dan sıfır araba aldı, plakayı da Konya'dan 33 olarak çıkardı bir günde.

Ygz

Valla öyle olursa daha iyi olur benim için taşıma için 700tl gibi uçuk bir ücret istiyorlar tam olarak hangi prosedürü uyguladınız acaba

Otobüs bagajında getirmeyi düşünürseniz daha ucuza gelir

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aslında l300 gibi araç varsa çevrenizde tanıdıklarınızda arkasına atıp getirebilirsiniz Hemen gemen yarı yarıya gelir tahminimce

Mersin İl Temsilcisi
İkamete göre plaka çıktığından, erkenden noteri bitirip ardından plaka çıkarıp yola koyulmakta fayda var.
Lakin, hava durumu önemli.
Nereden alıp nereye götüreceksiniz?

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Hocam ikametgahım Ispartada. Antalyadan motor aldım. Sabah noter işini hallettikten sonra plaka çıkartmaya gittim. Antalyadan plakamı aldım sonra kullandım. Siz de sabah noter işlerini hallederseniz plakanızı erken çıkarıp vakitlice dönüş yoluna geçebilirsiniz.

farketmez. her ildeki plaka basma yeri hee sehrin plakasını basabilir. noter islemleri icinde gecerli aynisi

Ygz

Hocam plaka çıkarırsam binip getirebilirim sorun plakada

Sen parasını ödedikten sonra.
Fatura vs Evrakları sana yollayacaklar
Sen de plakayı kendi ilinde çıkarıp
Plakayı yanına alacaksın.
Sonra motora takıp binip geleceksin.

Sigortanı yaptır, ruhsat ve plaka nı çıkart. Motosikletini teslim alırken plaka montajını yaptır bin evine dön, kaç km nereden nereye gideceksin bunları yazmamışsın. Kış vakti mesafe ve güzergah önemli onları belirtmemissin. Ben 2016 ekim ayında Eskişehirden 0 km xmax 250 yı aldım Antalya ya kullanarak geldim. En son 2020 mart ayında xmax 400 ikinci el İstanbul dan aldım kullanarak Antalya ya geldim

Ygz

Teşekkürler arkadaşlar en iyisi sabah erkenden orada olmak sorunum şu paranın bir kısmını karttan ödeyeceğim alacağım yer de Karabük’ten İstanbul’a bakalım haftaya gitmeyi düşünüyorum motor satılmazsa

Umarım motosiklet tecrübeniz vardır. Karabük'ten yola çıkınca uzunca bir süre tırmanış (Gerede'ye kadar) yapıyorsunuz. 1800 rakımlı bildiğiniz dağ geçidi var yol üzerinde. Alacağınız motosikletin ne olduğunu da bilemiyorum. Sıfır motoru zorlamak da işinize gelmeyecektir. Bence siz otogara gidip firmalarla konuşun motorunuz altta siz üstte gelin. İnince de eve kadar sürersiniz mis gibi.

Ygz

6 yıldır motor kullanıyorum sorun olacağını sanmıyorum ✌

Sıfır motorla uzun yol yapılmaz rodajı mahvolur. Otobüsle ya da bi transitle getirin

Plakan ikamet ettigin ile göre veriliyor. senin hangi ilden arac aldigina bakilmadan o ilin plakasi cikiyor noterde

ruhsatin ciktiktan sonra cemiyetten plakani bastirip takip yola cikarsin

valla günübirlik transit kiralayın transporter falan o şekil en güvenlisi olur.plaka kayıtlı olduğunuz yer ile alakası yok ankaradan gelip 0 km antalyadan 06 plaka çıkarttık

Mersin İl Temsilcisi
Sıfır motorla uzun yol yapılmaz rodajı mahvolur. Otobüsle ya da bi transitle getirin

niye mahfolsun ki?
hatta devirli ve düzenli kullanılırsa daha da güzel olmaz mı?
daha sonra şehir içi sıkıştırmalarda ara gazlarla, motora gayrı ihtiyari yükkenmekten iyidir.

niye mahfolsun ki?
hatta devirli ve düzenli kullanılırsa daha da güzel olmaz mı?
daha sonra şehir içi sıkıştırmalarda ara gazlarla, motora gayrı ihtiyari yükkenmekten iyidir.

Rodajda devrin ve viteslerin sürekli oynaması lazım. Aynı vites aynı devirde uzun km yapmak bence daha kötü olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar