Arama sonuçlarınız

1. F

1,5 Hafta | 2880 Km yol | Bajaj Ns 200

Herkese selam, Cok klasik nedenlerle ( sehir hayatindan sikilmak, biraz dogayla ic ice kalip kendimi biraz daha tanimak vs :) ) vurdum kendimi yollara.. Ilk basta fotolar cekip yazi yazmayi dusundum fakat sonra artik insanlarin yazi okumayip video izledigini farkettim ve video cekmeye karar...
  2. F

Muayene de akü sorun olur mu ?

Arkadaşlar selamlar, daha önce muayene ile ilgili bir konu açılmış fakat bir nedenden dolayı kapatılmış. Ondan yeni konu açıp sormak istedim. Motorumun aküsü doğuştan ölü :pr: hep ayak marşıyla çalıştırıyorum. Muayene de sıkıntı çıkarırlar mı, var mıdır bilgisi olan bu konuda ?
  3. F

Depo Üstü çanta magnet/vakum

Selamlar, Depo üstü çanta bakıyorum ve aynı çantanın bir vakumlusu bir magnetlisi var. Arada ise 80 tl lik bir fark var. Magnetli olan bu 80 tl lik farka değer mi ? Yani vakumlu olması çok mu kötü olur güvenlik açısından, artık olarak bir şeyle sabitleyebilir miyiz ...
  4. F

İki eldiven arasında kaldım

Arkadaşlar selamlar herkese bir sürü yazlık eldiven konusu var biliyorum ama ben özellikle iki model arasında kaldım. Ve kullanan yorumlarını bekliyorum. Hangisini önerirsiniz ? http://www.feyizoglu.com/Slide-Quadro-Skull-Yazlik-Eldiven_48065.html#0...
  5. F

Eski liverpool kalecisiyle yanlışlıkla yapılan röportaj

http://www.bbc.com/news/uk-31188264 Amcanın gözlerindeki o ışıltıyı, heyecanı ve mutluluğu görünce gerçekten içim ısındı. Sizlerle de paylaşmak istedim.
  6. F

Sıfır Custom Chopper Bilgi

Öncelikle herkese selamlar, Söylemek isterim ki bu konuya benzer açılmış konuları okudum fakat hem onları hortlatmamak hemde daha farklı bir şey olduğu için yeni konu açmak istedim. Yaptığım araştırmalar sonucunda motorun şasisini(rolling frame olarak baya bir dolu modelleride oluyor)sıfır...
  7. F

Farklı Blog Önerisi

Arkadaşlar selamlar, Değişik konulardan bahseden çok eski olmayan(yeni arkadaşlara destek olmak amaçlı) blog önerileriniz nelerdir ?
  8. F

Trafik levhası ne için var!!!

Arkadaşlar selamlar, Bugün saat 17:45 civarları canım sıkıldı hadi bir denize gideyim dedim. Yolun bir parçası çif şerit tek yön ve bir tane 60-65 derece sağa doğru viraj var. Ayrıca yolun sağ tarafı full tepe ve ağaçlık olduğundan viraj çıkışına kadar yolun devamını göremiyoruz. Bende orda her...
  9. F

"Damsız almıyoruz" nasıl bir şeydir ya ?

Arkadaşlar ailemde tatildeydim, malum aileyle olunca hazırda arkadaş gurubu olmuyor. Neyse dedim biraz eğlenelim bari, 7/24 aile ile olmuyor. Yaşım 25 bu arada.Baby face bir kardeşinizim :cherry: Bir mekana gittim pardon damsız almıyoruz, diğerine gittim aynı şekilde. Bu nedir ya? Sapsız da...
  10. F

Casper ve CRY serisi hakkında

Arkadaşlar selamlar, 5 senelik casper kullanımımın ardından yeni bir notebook alma arayışına girdim. Bu arada nette dolaşırken Casper ı deyim yerindeyde titin tötüne sokmuşlar resmen. Şunları söylemeden geçemiyeceğim ki, bu 5 senelik süre zarfı içinde üstüne alkol mü dökülmedi, su mu dökülmedi...
  11. F

Rodajı bitmemiş motoru kullanmak isteyenler

Arkadaşlar son zamanlarda çevreden duyduğum oo güzel motor bir tur versene lafı. Daha rodajı bitmemiş makinaya da kimsenin binmesini istemiyorum , bunu söyleyince de aman yemedik malını diyolar. Sonuçta o kadar para verilip alınıyor ve insan özeniyor. sizlerin bu konu hakkındaki düşünceleri...
  12. F

4RIDERS CV30 arka çanta

Arkadaşlar selamlar, Malum yaz geldi, denize girmeden olmuyor :) e denize gidince kask ı nereye koyucam derdi oluyor. Bakarken bu modeli gördüm, fiyat olarakta uygun geldi. Kullanan var mıdır ? Bir tane kapalı kaskı alır mı ? Şimdiden teşekkürler...
  13. F

Regal Raptor 150cc

Arkadaşlar herkese selamlar, Uzun zamandır bir sürü konu okudum, bilgilendim. Fakat işler ciddiye binince insan yine de sormak istiyor :cherry: Alıp 1-2 yıl içinde satmayı düşünmediğim için sıfır makina almak istiyorum, cruiser tarzı. Aynı zamanda az yaksında diyorum ve şimdilik kararım Regal...
  14. F

Fazla mı inceliyorum

Abilerim, kardeşlerim selamlar.. Ben nasipse bu yaz başı ilk motorumu alıcam, daha önceden motor tecrübem var(scooter ile 5 bin km, ktm 250 sxf ile 1000 km ve öyle arada kimden bulduysam sürme :mrgreen: ) İlk kendi motorum olarak cruiser tarzı bir motor istiyorum ve taksitle alacağım için sıfır...

Yeni mesajlar