Rodajı bitmemiş motoru kullanmak isteyenler

Arkadaşlar son zamanlarda çevreden duyduğum oo güzel motor bir tur versene lafı. Daha rodajı bitmemiş makinaya da kimsenin binmesini istemiyorum , bunu söyleyince de aman yemedik malını diyolar. Sonuçta o kadar para verilip alınıyor ve insan özeniyor. sizlerin bu konu hakkındaki düşünceleri neler? ben mi cimrilik yapıyorum yoksa onlar mı çok anlayışsız ?

Son düzenleme:
İnsanlar çok anlayışsız , ben birinin yeni aldığı telefona bile ver bi bakayım şuna demem mesela

Rodajin bitip bitmemesinden degil ama ozellikle motosiklet gibi dusurmeye hasara daha acik bir araci baskalarina vermeyi ben de istemem ozellikle motosiklet kullanmayan tecrubeli olmayan birine asla.

" Motur'umu isteme ben'den , buz gibim sovurum senden " diyiveriniz , işe yarıyor tavsiye ederim:cat:

bin bir emekle alınmnış, özenle seçilmiş motosiklet gibi bir şey bir de yeni alındıysa vermemek lazım.
motor alan arkadaşım bana al bir tur at dene dedi yine de binemedim.

sen yine iyisin dostum rodaj döneminde vermiyorsun. ben motorumu isteyenlere motora binebilirsin anahtarı vermem diyorum. araba olsa verilir belki de motosiklet aman ha. derler ya "malim seni vereyim de mi kötü olayım yoksa vermeyimde mi kötü olayım?" ben vermeyip öyle kötü olmayı tercih ediyorum cimri miyim??? kimin umrunda ki :-D motor candir can 1grenak parça 120 130 tl :-D

ehliyet sor büyük ihtimal yoktur. varsada motorun sıfır ücretini iste öyle ver :D

Çok şükür cevremde vitesli motosiklet kullanmayı bilen pek yok ama scooter varken ızdırap oluyorlardı.Düşen geliyo düşen geliyodu.

aman kardeş aman sakın verme bırak küssünler 2012 de bumoto calibremi verdim 2 ay motorsuz kaldım zaten ankarada yaz 3 ay :)

Ben 10.000'e Yaklaşmış Cup'u Bile Kolay Kolay Vermiyorum Kimseye Mal Aga Bu Para, Yerden Toplamıyoruz.

Birde Ehliyeti Olmayıp Üzerine Birde Kaskı Olmayan Adamlar Versene 1 Turlayım Demiyormu, Birde Ehliyetin Yok Olmaz Diyince Burada Polisin Ne İşi Var Demiyorlarmı :pr:

Arkadaşıma verdim okulun bahçesinde artist olmayalım diye al dedik daha 500km olmamisti sanirim Cbr 125i düşürdü o an ölüyorum sandım kesinlikle vermeyin

Verdiğin adam sakatlanır yada birbaşkasını sakatlarsa en ufak sorunun motosikletin olur.
Herşeyi bırak akşam babası gelip seni dövmeye kalkar oğlumu sakat bıraktın diye.
Burası Türkiye kardeşim işler ters gittimi ne kankalık kalır ne dostluk.
Bizim delikanlılığımız işler sarpa sarınca biter.
Birde vicdani hesaplaşmayla başbasa kalırsın.
Herşey motosikletinden ibaret değil.

Bende zor hayır diyen bir insanım bilene veririm ama bilmeyen dokunmasın hocam sende kafanı kullan kendi sakındığın motoru aman ha başkasına verme alma kimsenin vebalini

Bende kesinlikle vermem artci bile almiyorum ekipman yoksa, mal yerine gelir de can asla ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar