Depo Üstü çanta magnet/vakum

Yalnız altındaki açıklamalara bakmamışsınız plastik yüzeyler için vakumlu metal yüzeyler için mıknatıslı olarak söylemişler metal yüzeye vakumluda olur ama pek iyi olacağını zannettem magnetli olan daha iyi bence abi.

yok elbetteki okudum ve metal-magnet , plastik-vakum biliyorum benim takıldığım nokta metale vakumlu alırsam vakum artı bağlama aparatları ile magnetin performansına erişebilir miyim. Yani fazladan 80 tl sırf magnet için vermek istemiyorum.

bilgisayar harddislerinin içindeki mıknatıstan bulup çantanınkiyle değişirseniz bağlamanıza bile gerek kalmaz

Eger istersen miktanisli hemde ayrica iki adet baglanti kemerleride var.

bir kere kullandim ve canta yeni oylece duruyor uygun fiyata verebilirim. Motor tarzi degistigim icin kullanmiyorum.

Ayrica senin baktiklarindan kat be kat gozleri ve genisligi var :) ha eger gunluk ufak tefek seyler icin kullanacagim dersen birsey diyemem.

http://mcdn01.gittigidiyor.net/15392/tn24/153927243_tn24_0.jpg

Son düzenleme:
bilgisayar harddislerinin içindeki mıknatıstan bulup çantanınkiyle değişirseniz bağlamanıza bile gerek kalmaz

çok teşekkürler hocam bu yararlı bilgi için. Bu şekilde yapıcam..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:12 ----------

Eger istersen miktanisli hemde ayrica iki adet baglanti kemerleride var.

bir kere kullandim ve canta yeni oylece duruyor uygun fiyata verebilirim. Motor tarzi degistigim icin kullanmiyorum.

Ayrica senin baktiklarindan kat be kat gozleri ve genisligi var :) ha eger gunluk ufak tefek seyler icin kullanacagim dersen birsey diyemem.

http://mcdn01.gittigidiyor.net/15392/tn24/153927243_tn24_0.jpg

ilginiz için teşekkür ederim fakat öyle çok büyük bir şey bakmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar