Muayene de akü sorun olur mu ?

Arkadaşlar selamlar, daha önce muayene ile ilgili bir konu açılmış fakat bir nedenden dolayı kapatılmış. Ondan yeni konu açıp sormak istedim. Motorumun aküsü doğuştan ölü :pr: hep ayak marşıyla çalıştırıyorum. Muayene de sıkıntı çıkarırlar mı, var mıdır bilgisi olan bu konuda ?

Çıkarmazlar. Ayaktan çalışıyorsa sıkıntı yok. Farları, sinyalleri, stop lambalarını kontrol et, kornan çalışsın. Frenler sağlam olsun. Bunlara bakıyorlar.

Çıkarmazlar. Ayaktan çalışıyorsa sıkıntı yok. Farları, sinyalleri, stop lambalarını kontrol et, kornan çalışsın. Frenler sağlam olsun. Bunlara bakıyorlar.
mucit kardeş,bi soruda benden

benimde motorun muayenesi geldi,önde sis farları var ,çakarlı ,düz ,fasılalı bikaç modu olan sis farı,,muayenede bu sorun olurmu ,yoksa söküptemi gideyim,,ne dersin

farın ışık şiddetini ölçüyorlar o testi geçemezsin ama kusurlu olarak geçip geçmediğini bilmiyorum. Tüvtürkün sitesinde vardır.

sis farlarınıdamı ölçüyorlar,,sisler sonradan takma ama

Tüvtürkün sitesinde benim konuyla alakalı bişey göremedim

Hiiç sıkıntı yok sislere bakmıyorlar.

Ayrıca ek bilgi, far ampulu xenonmuş ledmiş halojenmiş ona da bakmıyorlar yansın yeter

Ben sıkıntı olur diye düşünüyorum ben girdiğimde motoru stop ettirip çalıştırmıştım marştan sonra motor çalışmıyorken ışıklandırmaları kontrol etmişlerdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar