Arama sonuçlarınız

1. avmert

Disk kilidi anahtarı kaybetmek? Yenisi çıkarılabilir mi ?

Disk kilidi anahtarını kaybettim. yedeği de yok. disk kilitlerinin anahtarları farklı biliyorsunuz bir anahtarcı arkadaşa sordum çöp oldu kilitler dedi. belki daha önce kaybedip çıkaran vardır bir umut sormak istedim.
  2. avmert

İzmir'de ceket ihtiyacı olan var mı ?

Herkese merhaba. Elimde prosev m beden bir ceket var. Ceket 3 yıllık son bir yıldır giymedim ama durumu ne iyi ne kötü ... Atmaya kıyamadım. Cidden ihtiyacı olan biri varsa gelsin alsın benden. Korumalı işini görsün en azından.
  3. avmert

Bu nasıl bir EGZOZ sistemi? Tuşlu sistem. (RoyalJordanian Nuda900R)

https://www.youtube.com/watch?v=7k1ZsCxElUI
  4. avmert

2016 MT-25 - 5900 KM (HAZİRAN 17 ÇIKIŞ ) /// 3200 TL AKSESUAR VAR. FIRSAT ARACI

Marka: Yamaha Model: MT 25 KM: 5900 Renk: Siyah Fiyat: 18.250 İl/İlçe: İzmir / Karşıyaka İletişim: 0553 485 25 93 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2017cikis-lastik-pluscanta-pluskoruma-demiri-full-aksesuar-3210tl-ekstra-523832940/detay/ https://youtu.be/uKHatvvvh7s
  5. avmert

Bu debriyaj fren manetleri Universal mı oluyor?

Arkadaşlar mt25 in debriyaj maneti motor yana düştü ucundaki topuz gibi olan kısım kırıldı sadece . işlevsellikde sıkıntı yok fakat gönül değiştir diyor. orjinal mt25 r25 maneti 70 tl tanesi bunlar universalmı oluyor bu katlanır ayarlanabilir manetler tek tip bildiğim kadarıyla bunları alanlar...
  6. avmert

ABATEK MOTOR hakkında

Arkadaşlar merhabalar herkese. Konuyu biraz geç olsa da açıyorum. Yaklaşık 1-2 ay arası süre önce n11 den MT BLADE SV modeli kask bakıyordum. Uygun fiyatlı olarak Abatek Motorun ilanını görüp kendileriyle iletişime geçmek istedim. 2 adet kask alacağımı söyleyip stok sordum. Telefonu Nilgün...
  7. avmert

MT25 -> XMAX 250 / 400

Merhaba herkese Mt25 5. motosikletim (ybr-r125-cbr250-rx3ievo-mt25) Hayalimdeki motosikletler -dl1000 -dl650 -r1200gs -s1000xr -nc700/750x -versy650 ... .. . Diye gidiyor az çok anladınız. Büyük, hacimli, çantalı, %80,90 yol motoru kısmen de hafif toprak yollara gelebilecek motorları...
  8. avmert

Demir ayak pegleri üstüne bir şey koyup titreşimi önlemek?

Merhaba arkadaşlar. Mt25 motorun ayak pegleri şu şekilde demirden. Daha önceki motorum olan cbr250 de üstünde kauçuk mu diyim bir parça vardı resimde görünüyor: mt25 de ayak kısmında ufak bir zırıldı gibi çok az titreşim oluyor yüksek devirlerde. bunu engellemek için şu kauçuk parça olsa...
  9. avmert

MT25 -> 120/160 ebat lastik takmak?

Mt25 motosikletime lastik alacağım. İRC ile olcak iş değil artık. -Yol tutuşun artması -Fren kabiliyetinin, mesafesinin iyi anlamda gelişmesi -Tok görüntü açısından 120-160 (mitas sport force) lastik taktırmayı düşündüm. Mitas distribitörlüğü ile görüştüğümde şu yanıtı verdiler: ''Mt25 e bizim...
  10. avmert

İNTERKOM için KASK kulak kısmındaki KÖPÜĞÜ oymak?

arkadaşlar merhaba interkomum geldi. mt blade kaskımın interkom kulaklığı için boşlukları vardı fakat çok ufaktı anlamadım bende. birazcık çevresini genişletmem gerekiyordu. kulaklığın ölçüsünü alarak sanırım 1.5 mm kadar çevresini genişlettim neşter tarzı bir aletle. köpüğün tamamen altına...
  11. avmert

Yeni Kask ve Bulanık Görme / Yüksekte Hissetme / Hafif Baş Dönmesi

Merhaba arkadaşlar herkese. Öncelikle şunu belirteyim 4 yıldır motosiklet kullanıyorum ve 50bin küsür kilometre geçirdim motosiklet üstünde. Ekipmanlara kasklara vs yeni birisi değilim ondan belirtmek istedim. 2 gün kadar önce MT BLADE SV kask aldım. (internet üzerinden) 2 yıldır belkide daha...
  12. avmert

IXON Markası nasıldır?

IXON Markası nasıldır? ceketini almayı düşünüyorum eager modeli ne diyorsunuz. fransız markasıymış kendileri ürünlerini kullanan ve kalitesinden bahsedebilecek arkadaşlar varmıdır?
  13. avmert

VENOM D1 veya VENOM D2 Ceketler Kışın Kullanılabilir Mi? Tecrübe eden var mıdır?

VENOM D1 veya VENOM D2 Ceketler Kışın Kullanılabilir Mi? Tecrübe eden var mıdır? Suni deri görünümüyle göze hoş gelen slim fit kesim yakışıklı bir mont modeli ikisi de. İzmir kışı için nasıl olur sizce arkadaşlar ?
  14. avmert

OXFORD Melbourne 2.0 Ceketi bilen var mıdır? Linkli Fc.Moto 380 TL

Arkadaşlar merhaba kışlık ceket bakıyorum. Fcmotoya üyelik ile girdiğinizde aşağıda linkini vermiş olduğum OXFORD MELBOURNE 2.0 CEKET 380 TL gibi bir rakama geliyor. %20 gümrük vergisi 72 TL ve 70 küsür lirada kargo ücreti ile 520 gibi bir rakama geliyor. Bu ceket kış için uygun mudur...
  15. avmert

KIŞLIK Motosiklet Ceketi Tavsiyesi

Kışlık motosiklet ceket tavsiyesi olan var mıdır? Türk markaları istemiyorum kesimleri ve tasarımları hoşuma gitmiyor. Fakat alpinestars ın veya dainese nin üst düzey pahalı ceketlerinden de bahsetmiyorum. Orta sınıfa hitap eden İzmir ayazında üşütmeyecek bir ceket tavsiyesi istiyorum...
  16. avmert

GİDON YÜKSELTME APARATI / BOYUNU AZALTMA?? SSLİ

Merhabalar aliexpressden gidon yükseltme siparişi geçtim. ben ilanı yanlış anladım 35MM yükseltenden almışım. Taktım fakat gidonu en sağa çevirince gaz teli sıkışıyor gaz takılı kalıyor bu da tehlike arz ediyor. Usta ile hesaplamasını yaptık ve 25MM takanlarıda gördüm sıkıntı yaşamamışlar...
  17. avmert

Mt 25 gidon yukseltme / gaz teli yetmedi

Arkadaslar merhaba. Mt 25 motosikletime gidon yukseltme aparati alip uyguladim cok guzel oldu. Kablolar yetisti bir sorun cikmadi. Sadece gazteli haric. Gidonu saga cevirince gaz kilitleniyor cok tehlikeli bunu halletmem gerek. Bu hafta bakima gidicem zaten. Gaz teli icin ne yapilabilor? Uzatma...
  18. avmert

HJC CS 14 hakkında

hjc nin cs 14 kaskı hakkında ne düşünüyorsunuz. MT revenge kaskım yıprandı artık miladını tüketmiştir sanırım 1.5 2 yıl oldu. uygun fiyatlı bilindik marka olarak bu dikkatimi çekti. çok fazla da yorum yok forumda ve sitelerde
  19. avmert

Radyatör koruma - kendin yap

MT 25 motoruma radyatör koruma bakıyordum. Facebook ta TNT250 sayfasında bir arkadaşımız İSUZU marka kamyonetin hava filtresini kullanarak çok güzel bir radyatör koruma yapmış. Bende araştırdım. PASLANMAZ aliminyum saç bulacağım yarın izmir organize sanayiden. 2-3 lira birşey tutar sanırım. Ne...
  20. avmert

MT25 / KORUMA DEMİRİ Mİ? KORUMA TAKOZU MU?

Sizce koruma demiri mi taktırmak motosikleti düşmede darbede vs daha iyi korur zarar görmesini engeller Yoksa Koruma takozu mu? Ayrıca koruma takozu takınca ön ve arka aks koruma takozları da takılıyor bunlar ne işe yarıyor ? Koruma demiri takılsa bu ön arka aks korumaları da ekstradan takmak...

Yeni mesajlar