- Konu Yazar
Mt25 motosikletime lastik alacağım. İRC ile olcak iş değil artık.
-Yol tutuşun artması
-Fren kabiliyetinin, mesafesinin iyi anlamda gelişmesi
-Tok görüntü
açısından 120-160 (mitas sport force) lastik taktırmayı düşündüm.
Mitas distribitörlüğü ile görüştüğümde şu yanıtı verdiler:
''Mt25 e bizim tavsiyemiz ve genelde verdigimiz ölcü
Sport force olarak
110/70-17
150/60-17
Takım
120-160 performansınızı düşürür. Taban genişledikce jant dar kalıyor. Ve yumurta şeklini alıyor. Yol tutuşunuda ister istemez etkiler.''
Yumurta şeklini alması neye bağlı bir şey? Hiç bir şey yapmasam da bir süre sonra yumurta şeklini mi alacak lastik?
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? 160 her türlü yumurta formunu alacaksa 150 almaz mı ?
(Viraj yapan birisi değilim ve performansla işim yok. Şehir içi 90 ı uzun yolda 120 yi geçen birisi değilim, top speed ve viraj kabiliyeti azalıyor lastik kalınlaştırınca onu biliyorum)
-Yol tutuşun artması
-Fren kabiliyetinin, mesafesinin iyi anlamda gelişmesi
-Tok görüntü
açısından 120-160 (mitas sport force) lastik taktırmayı düşündüm.
Mitas distribitörlüğü ile görüştüğümde şu yanıtı verdiler:
''Mt25 e bizim tavsiyemiz ve genelde verdigimiz ölcü
Sport force olarak
110/70-17
150/60-17
Takım
120-160 performansınızı düşürür. Taban genişledikce jant dar kalıyor. Ve yumurta şeklini alıyor. Yol tutuşunuda ister istemez etkiler.''
Yumurta şeklini alması neye bağlı bir şey? Hiç bir şey yapmasam da bir süre sonra yumurta şeklini mi alacak lastik?
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? 160 her türlü yumurta formunu alacaksa 150 almaz mı ?
(Viraj yapan birisi değilim ve performansla işim yok. Şehir içi 90 ı uzun yolda 120 yi geçen birisi değilim, top speed ve viraj kabiliyeti azalıyor lastik kalınlaştırınca onu biliyorum)