Arama sonuçlarınız

1. F

Devir Saati Kafasına Göre Çalışıyor

Devir saati kafasına göre çalışıyor bu arada saat devir telsiz motor çalışmadığı halde devir saati 7 bin devirde kalıyor motoru çalıştırıyorum bazen normal çalışıyor bazen çalışmıyor kısa devre yapıp tesisat yanmıştı kabloların hepsini kontrol ettim sorun yok sizce sorun hagisinde tesisattamı...
  2. F

Çene Açılır Kaskmı Full Face Kaskmı Daha İyi ?

Hangisi daha iyi çene açılır kaskmı yoksa full face kaskmı nedenleriyle yazarmısınız
  3. F

Plakasız Motosiklete Nasıl Satış Verilir ?

plakasız motosikleti sattığımız zaman nasıl satış veriyoruz yada plakasız satış verilmiyormu ?
  4. F

Mercekli Ve Merceksiz Far Arasındaki Farklar Neler ?

Mercekli ve Merceksiz zenon farlar sis lambaları arasındaki farklar neler ?
  5. F

Motosiklet İçin Demir Çanta Önerirmisiniz

motosiklet için demir çanta önerirmisiniz.plastik ve deri olmasın plastik kırılıyor deri yırtılıyor ikisindende aldım taktım hepsi çöp oldu. fiyat 200 tlyi geçmesin. ---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:48 ---------- Güncel....
  6. F

480p'de Uzun Süre Güzel Çekim Yapan Kask Kameraları

Eken,Gopro,Sony,,Sjcam,Xiaomi bu markalardan en iyi hangisi 480p'de uzun süre güzel çekim yapıyor ? neden 480p diye soracak olursanız video boyutu büyük olmasın kalite arttıkça batarya çabuk biter şimdiki kameralar 480p'de bile güzel kayıt yapıyor
  7. F

Bobin'den Ateşleme Çok Zayıf Geliyor

Bobin'den ateşleme çok zayıf geliyor motosikletim çalışmıyor yeni bobin,beyin,buji taktım hala aynı arza statör'den olabilirmi ? yardımcı olanlara teşekkürler.
  8. F

Çelik Trifox 150 3 Lastikli Üstü Kapalı

Bu motosiklet nasıl sizce virajda devrilirmi ? Videosu https://www.youtube.com/watch?v=5exJFvoIfog
  9. F

Motosiklete Kasko Yapıyorlarmı ?

Motosiklete kasko yapıyorlarmı
  10. F

En Fazla 200'lük Absli Motosikletler

En fazla 200'lük absli motosikletleri yazarmısınız benim bildiğim bajaj pulsar 160 ns,200 ns,200 rs ve v15'de var başka yokmu bildiklerinizi yazarmısınız racing ve scooter hariç.
  11. F

Zenon Far Balastlarında 23.000 Volt Gerçekten Varmı

Zenon far balastlarında 23.000 volt yazıyor gerçekten 23.000 volt varmı bu çok yüksek dokunduğun an ölürsün
  12. F

Cree U5 Çakar Ve Düşük Modu İptal Etmek

Cree u5 sis lambasında sürekli Senkronizasyon sorunu yaşıyorum kablo uzunlukları kalınlıkları aynı çakar ve düşük modu iptal edip tek mod olarak yanmasını istiyorum nasıl yapabilirim
  13. F

Viraj Ve Yol Tutuşu İçin Dişli Lastikmi Yoksa Dişsiz Lastikmi Daha İyi ?

viraj ve yol tutuşu için dişli lastikmi yoksa dişsiz lastikmi daha iyi ?
  14. F

En İyi Motosiklet Aküsü Markası

En iyi motosiklet aküsü markası sizce hangisi ?
  15. F

Bajaj Pulsar Yedek Parça Fiyatları Pahalı

pulsar 200 ns almayı düşünüyorum yedek parça fiyatları çok pahalı mesela kaza olduğunda kırılabilecek yamulacak pahalı parçaların fiyatlarını yazayım kilometre saati 646 tl ön far 370 tl sinyal tanesi 32 tl far kulağı 92 tl ayna takım 63 tl Radyatör 640 tl ön jant 452 tl ön çamurluk...
  16. F

3 Tekerlekli Gilera Fuocco 500

3 tekerli güvenli,viraj denge motosikleti siz düşünüyorsunuz gilera fuocco 500 hakkında ben çok beğendim Gilera Fuoco 500 Teknik Özellikleri Motor Tek silindirli 4 zamanlı 4 sübaplı Silindir hacmi 492,7 cc Max güç 40 hp 7.250 rpm’de Max tork 46.5 Nm 5.200 rpm’de Yakıt Enjeksiyon Soğutma Sıvı...
  17. F

En Az 150'lik Absli Sağlam Motosikletler

En az 150'lik absli sağlam motosikletleri yazarmısınız pulsar hariç fiyat 10.000 tlyi geçmesin
  18. F

Telefonu Kaska Takmak İçin Aparat Varmı

telefonu kaska takıp video çekmek istiyorum bunun içi aparat varmı ?
  19. F

Jelli Kuru Sulu Akü En İyisi Hangisi ?

Jelli,Kuru,Sulu Akü hangisi daha iyi ?
  20. F

Üstü Kapalı Motosikletler

Yağmurda ıslanmamak için üstü kapalı motosiklet önerirmisiniz 2 lastikli olcak aralardan geçsin bildiğiniz varsa yazarmısınız

Yeni mesajlar