Arama sonuçlarınız

1. B

dünki a2 direksiyon sinavi

arkadaşlar dün a2 ye giren oldumu?..bakiyorumda bi ben girdim galiba sinava bide yanimdaki 4 kişi..başka giren yokmu ya?
  2. B

predator kask

arkadaslar allien vs predator daki predatorun kaskindan yapmislar bikac model var saçli flan..cok hoş olmuş yanlarinda işiklari vs...turkiyede veya nette satan varmi biliyomusunuz?..ayriyetten halo 4 teki adamin kaskindan ciksin hemen alirim ama sanirim oda yok..
  3. B

motosiklet çantasi mi? Eski usül heybe mi?

herkeze iyi aksamlar..arkadaslar cross motor aldim ama bilirsinizki esya tasimak sorun!..gezdiğimiz yerlerden taze taze sebze meyve alsak koyacak yer bulamiyoruz...ilk başlarda yük demiri taktirip bi topcase takmayi düşündüm ama benim motora uyan(x treme max) bi yük demiri yok...ayrica sanayide...
  4. B

ilk yağ değişimi ile şaha kalkan motor

herkeze iyi aksamlar arkadaşlar bugun motorumun ilk bakimini yaptirdim(x treme max),yag degisimi vida sikilmasi vs...neyse islem bittiginde motoruma bindigimde inanamadim,hayvan resmen inanilmaz derecede rahatlamisti...ustada bas artik diyince vitesleri zorlamaya başladim,neyse nasil oldu...
  5. B

bi öyle bi böyle?..

herkeze iyi aksamlar...motorum x treme max..600 km oldu,anlamadigim sey bigun 4 le ciktigi rampayi baska bi gun 3 le zor cikiyor..benzinden dicem ama ayn depoyla yapiyo bunlari..walla anlamadim?..
  6. B

motor ne zaman açilir?

herkeze iyi akşamlar..yaklasik bir ay once 150 cc bi motor aldim km 350 oldu yag degisimi yapmadim fakat bu haliyle cok zayif geliyo,hafif rampada bayilmalar,gec hizlanmalar vs...bazilari ilk yag degisiminden sonra atiklesir,bazilarida 2 binden sonra uçarsin flan diyo ama hic oyle gorunmuyo...
  7. B

motosiklete bor power

herkeze iyi akşamlar arkadaşlar forumdaki basliklari inceledim genellikle konu hep dağilmiş veya kullanmadan şöyle olur böyle olur demişler...kullanan arkadaşlar!,tahmini olanlar degil,deneyimlerini paylaşirlarsa sevinirim...
  8. B

cross kask işiklandirmasi...

herkeze iyi gunler...arkadaşlar dun bir cross kask gordum yanak havalandirmalarinda 2 şer tane optikli led lamba vardi hani diskolarin gece havaya tuttuklarindan...ama inanilmaz şik bişey ve mukemmel bi aydinlatmasi vardi..trafikten dolayi yanina gidip soramadim..bu konuda bilgisi olan...
  9. B

mersinli arkadaşlar..yol tarifi...

arkadaşlar mersin köylerinden diger illere geçişler varmiş mesela aslanköyden konyaya,tepeköyden karamana gibi...boyle yollari biliyomusunuz?..bide otobana girmeden tekire nasil gideriz?..cevaplar icin simdiden saolun..
  10. B

motorcu motorcuya bunu yaparsa....

yaklasik bir saat önce motorumla sakin sakin geziyodum,sag seridin en saginda bombos yolda motoruma tatli tatli rodaj yapiyodum..derken yanimdan 16,17 yaşlarinda(bedeni oyle gorundu) bagiran egzoslu bi genc oyle yakin gectiki az daha dengemi kaybediyodum yol ise bommmboştu,belliki amaci pislik...
  11. B

ekim ayinda mersin-konya-ankara-bartin-karadeniz turu

herkeze selamlar...arkadaşlar yeni motorum mondial x treme max 150 ile yanima cadir,mat,battaniye,çamaşir alip bir haftalik bi tura cikmayi planliyorum(mezuniyetimi kutlicam)..simdiye kadar en fazla 150 km yol yaptim ama hiiiic yorulmadim(kanuni bs 125 ile)...sizce nelere dikkat etmeliyim baska...
  12. B

sonunda motoruma kavuştum :)

arkadaşlar herkeze merhaba..sonunda ilk motorumu aldim..hem goruntu hem saglamlik hemde bütçe olarak arastirmalarim bana mondial x treme max 150 aldirdi..motorum henuz rodajda henuz 100 km ama cidden cok iyi rampa tirmaniyo,vibrasyon cidden yok...tek sikintim jikleyi acinca stop ediyo bende...
  13. B

boy sorunu...(yine)

herkeze iyi aksamlar..arkadaslar ben 1.93 boyunda biriyim..forumda bu konudaki hemen hemen her yorumu konuyu okudum..genellikle insanlar yere basamamaktan sikayetci ama benim sorunum bambaska,sorunum su genellikle boy-motor iliskisinde ayaklarin yere rahatca basmasini tavsiye ediyolar,bende...
  14. B

FORUMDAKI ILGINÇ YAKLAŞIMLAR

herkese iyi aksamlar,ben siteye yeni uye oldum ve ilk motorumu alacagim..buradaki deneyimli insanlardan biraz yardim almak niyetiyle butcemi ve isteklerimi yazip yardimci olmalarini bekledim..ama karsilastigim sey japonlarin çinlileri aşagilamasi,çinlilerin japonlara kafa tutmasindan başka bişey...
  15. B

cross kask ve korumalik

herkeze iyi gunler...uygun fiyatli cross kaski ve koruma ekipmanlari olarak ne tavsiye edersiniz?.
  16. B

2000 - 2500 tl arasi crosss

herkeze selamlar..buradaki deneyimli arkadaslar bu fiyata baslangic icin hangi motoru önerirsiniz?

Yeni mesajlar