motosiklete bor power

herkeze iyi akşamlar arkadaşlar forumdaki basliklari inceledim genellikle konu hep dağilmiş veya kullanmadan şöyle olur böyle olur demişler...kullanan arkadaşlar!,tahmini olanlar degil,deneyimlerini paylaşirlarsa sevinirim...

arkadasım crossuna koyduktan bir hafta sonra debriyaj balatası nı kacırmasından dolayı değiştirmek zorunda kaldı

hocam millet 50 ml den fazla koymazsan bisey olmuyo diyor....arkadasiniz kac litre yaga ne kadar koydu biliyormusunuz?

valla motorun kapasitesi 1.1 litre yag alıyor,

motor için üretilmiş küçük bir ambalajdı ama kac cc bilemiyorum

motorunun markası ne ? en kötü ihtimalle olmadı sende balata değişirsin

bor konan motorda max dı zaten
,
gerek yok benim kanaatimce

ben motora en az 1.1 litre yag yan camın ortasına gelecek kadar tamamlayarak yag koyuyorum bor a filan ihtiyacda duymuyorum

zaten benim makina modifiye 210cc

o zaman efendi efendi binelim sagiyla soluyla oynamayalim...zaten daha rodajda...peki arka demir varmi bu modellere uygun? Veya koruma demiri?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:12 ----------

210 cc icin tornaya girdimi yoksa sadece piston sekmanmi?..bide degdimi yani yakit cekis flan nasil?

krank silindir üst kapak dğiştim, birde debriyaj tası.

tornaya girmedi,karburatör de orjınal. 1 de stop ettiği rampaları 2de pati atarak cıkıyor

senin max nerde seninle birlikte adana da ise birlikte takılırız

bu pazar hakan la arazi yapıcaz iki max

benim max yaylada yatiyo ehliyeti alana kadar anca koy yolarinda dolasiyorum...ne kadara mal oldu hocam bu iş?

Hocam konular çok dağılmış diğer başlıklarda demişsin de, sen daha çok dağıtmışsın sanırım konuyu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar