sonunda motoruma kavuştum :)

arkadaşlar herkeze merhaba..sonunda ilk motorumu aldim..hem goruntu hem saglamlik hemde bütçe olarak arastirmalarim bana mondial x treme max 150 aldirdi..motorum henuz rodajda henuz 100 km ama cidden cok iyi rampa tirmaniyo,vibrasyon cidden yok...tek sikintim jikleyi acinca stop ediyo bende anlamadim...motorumu almadan kendime kask dizlik dirseklik almistim zaten,motorun kaskla birebir ayni desenli cikmasi bambaska güzel oldu :)...hatta durdugum yerde 2 kerede düştüm motor cidden agir :)..neyse insallah alisicam :)

jikle motoru ısıtmak için boğuyordur
arkadaşlar herkeze merhaba..sonunda ilk motorumu aldim..hem goruntu hem saglamlik hemde bütçe olarak arastirmalarim bana mondial x treme max 150 aldirdi..motorum henuz rodajda henuz 100 km ama cidden cok iyi rampa tirmaniyo,vibrasyon cidden yok...tek sikintim jikleyi acinca stop ediyo bende anlamadim...motorumu almadan kendime kask dizlik dirseklik almistim zaten,motorun kaskla birebir ayni desenli cikmasi bambaska güzel oldu :)...hatta durdugum yerde 2 kerede düştüm motor cidden agir :)..neyse insallah alisicam :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Haydaaa hemen düşmesene :) hayırlı olsun.

herkeze cok tesekkurler :)..motor cok agir hocam yana yatarken tutamiyorum bende baktim olmuyo motorla tatli tatli yatiyorumm :)

motorun agır gelmesı biraz ilgimi çekti bende 1.69 boy 56 kilo yaş :18 biraz kücük kalmış tipli bi insanım ama mondial drift 125ti çok rahat tutuyorum :D durduk yere düşmem cok cok zor denilebilir...
fakat dizlik vs vs kıyafetlerini alman cok cok iyi olmuş neden dersen düştügünde aci cekmezsin dikiştir falan işin olmaz :)
drift :129 kilo
x-trememax : 135 kilo

Hayirli olsun tekerin düz bassın kazasız belasız inşallah hoşgeldin

Hayırlı uğurlu olsun. Düşme konusunda sorun motosiklette değil senin teknikte bence biraz alıştırma yapmalısın

hocam şimdi motor cidden yuksek ben 1.93 adamim tabanim tam degiyor yere...mesela rampa tirmandim yer mucur benimde geri donmem gerekiyo..on fren zaten kayiyo..sonra kifffffft die bi kayma sesi ,ikimizde yavvasca yerdeyiz...bide mondial driftle bunun yuksekligi ayri..kisa cubugun ustundeki agirligimi duz tutmak kolaydir uzun cubuktakinimi...sanirim kuvvet carpi kuvvet kolu gibi bisey oluyo o kilo oluyo yarim ton :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:10 ----------

motorun agır gelmesı biraz ilgimi çekti bende 1.69 boy 56 kilo yaş :18 biraz kücük kalmış tipli bi insanım ama mondial drift 125ti çok rahat tutuyorum :D durduk yere düşmem cok cok zor denilebilir...
fakat dizlik vs vs kıyafetlerini alman cok cok iyi olmuş neden dersen düştügünde aci cekmezsin dikiştir falan işin olmaz :)
drift :129 kilo
x-trememax : 135 kilo

Hayirli olsun tekerin düz bassın kazasız belasız inşallah hoşgeldin

Kardesim yorumun icin saol :)...iskembeden sallamamak icin baktimda yerden yuksekliklere bayaaa fark var :)..yuksek olunca tekerin ustune duz bastirana kadar canin cikiyo :)

tekerleklerini değiştirmeni tavsiye ederim ben yükseklik olarak cok farkı var onu bılıyorum mondial cross moto türünde birazcik abartmışlar boyu :D can güvenliğin için kıyafetsız bıneyım deme sakın tavsiye etmem :) önemli degil ne demek :)

tekerleri ne yapsam acaba?..aslinda orjinaller iyi yani memnunum ama dissiz tekermi taktirsam acaba diyede aklimdan gecmiyo degil :)

hayırlı olsun.. benim kullandıklarım baya titriyordu..sendeki vibrasyon suzmuş...

cidden ama cidden yok...bs 125 kullandim o buna göre traktör gibiydi..yukseklik iyi ayaginiz kiciniz agrimiyo surerken.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar