kardeşim ne olursa olsun bence mondial altındanda olsa bıde ilk motorun ben ilk motorumu aldım bende titreşim ne bılmıyordum ybr ydı benım ilk motorum mondial anlattı bana titreşimi ondan dolayı uzagım mondiala
valla mondialin tekerlekler rezalet kendi motorumdan biliyorumtekerleri ne yapsam acaba?..aslinda orjinaller iyi yani memnunum ama dissiz tekermi taktirsam acaba diyede aklimdan gecmiyo degil![]()
hocam şimdi motor cidden yuksek ben 1.93 adamim tabanim tam degiyor yere...mesela rampa tirmandim yer mucur benimde geri donmem gerekiyo..on fren zaten kayiyo..sonra kifffffft die bi kayma sesi ,ikimizde yavvasca yerdeyiz...bide mondial driftle bunun yuksekligi ayri..kisa cubugun ustundeki agirligimi duz tutmak kolaydir uzun cubuktakinimi...sanirim kuvvet carpi kuvvet kolu gibi bisey oluyo o kilo oluyo yarim ton
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:10 ----------
Yanlış anlamadıysam anlatayım karedeşim
Rampada dururken motorun önü yukarıda olduğunda ağırlık merkezi arkaya kaydığından arka frreni sıkman lazım arabadaki el freni mantığı gibi önü sıkarsan kalkamazasım motor kayar çünkü hem gaz ham fren aynı elde
Ayrıca çok düşük durmaya yakın hızlarda zemin ve motor ne olursa olsun ön fren sıkarsan gidon kitlenir ve düşersin hafifçe arka freni sıkman gerekirse debriyaja basman gerekir. Dönmeye yakın hızı sabitleyip hiç birine basmadan dönmek en iyisi tabii