benim b ehliyetim vardı yaklaşık 2 ay önce ona a2 ilave ettim.sürücü kursundan dosyaları aldınız diyelim.daha sonra EGM den randevu almanız gerekiyor. o randevuyuda almak çok kolay değil.ben randevu almak için 1 aya yakın uğraştım en sonunda araya bir polis sokup öyle aldım.tabi bunu istanbul için söylüyorum. daha sakin bir şehirde yaşıyorsanız sorun olmayabilir.diyelimki randevuyuda aldınız,hemen bankaya 110 tl yatırıp ,genelde İLÇE EMNİYETİN karşısında bulunuan dosya düzenleyicisine ( resmi adını hatırlayamadım ) makbuzla beraber dosyaları teslim ediyorsunuz birde 7-10 tl gibi bir para ödüyorsunuz. ( tamamen gereksiz,para tuzağı ). düzenlenmiş dosyayı oradan alıp ,ilçe emniyete,vezneye veriyorsuunuz. orada şöyle bir soruyla karşılaşabilkirsiniz. '' B ehliyetinizide buradanmı almıştınız '' eğer oradan almamışsanız kabul etmeyebilir. biraz polisin insafına kalıyorsunuz. bence B yi neren aldıysanız oraya gidin. neyse, uzun bir parmak izi alımı işleminden sonra vezneye dosyaları teslim ediyorsunuz,1 hafta sonrada ehliyetinizi teslim almaya aynı yere gidiyorsunuz. ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN