dünki a2 direksiyon sinavi

arkadaşlar dün a2 ye giren oldumu?..bakiyorumda bi ben girdim galiba sinava bide yanimdaki 4 kişi..başka giren yokmu ya?

giren varsa ne yapacaksın :) tarikat grup birlikmi olacaksınız :)
senin sınavın iyi geçtiyse gerisini boşver.

gectim gectim...ehliyet ne zamana gecerki elimize araya bayramda giriyo...bayramdan sonraki hafta alabilirmiyim arkadaslar.

benımde aklımda bı soru var konu acmıyım hazır acılmısken . Sımdı ben gecen hafta kı sınava gırdım gectım B ehlıyetım var. bankaya bi harç parası yatırcakmısım 110 tl. Sonra dosya parası 101 tl yatırcakmısım kart parası dıyede gecıyormus. Benım B ehlıyetten dolayı dosyam var bidaha 101 tl yatırmak zorunda mıyım gene ? Yoksa o 101 tl Tekrar kart cıkartılcagı ıcın mı verılcek

benim b ehliyetim vardı yaklaşık 2 ay önce ona a2 ilave ettim.sürücü kursundan dosyaları aldınız diyelim.daha sonra EGM den randevu almanız gerekiyor. o randevuyuda almak çok kolay değil.ben randevu almak için 1 aya yakın uğraştım en sonunda araya bir polis sokup öyle aldım.tabi bunu istanbul için söylüyorum. daha sakin bir şehirde yaşıyorsanız sorun olmayabilir.diyelimki randevuyuda aldınız,hemen bankaya 110 tl yatırıp ,genelde İLÇE EMNİYETİN karşısında bulunuan dosya düzenleyicisine ( resmi adını hatırlayamadım ) makbuzla beraber dosyaları teslim ediyorsunuz birde 7-10 tl gibi bir para ödüyorsunuz. ( tamamen gereksiz,para tuzağı ). düzenlenmiş dosyayı oradan alıp ,ilçe emniyete,vezneye veriyorsuunuz. orada şöyle bir soruyla karşılaşabilkirsiniz. '' B ehliyetinizide buradanmı almıştınız '' eğer oradan almamışsanız kabul etmeyebilir. biraz polisin insafına kalıyorsunuz. bence B yi neren aldıysanız oraya gidin. neyse, uzun bir parmak izi alımı işleminden sonra vezneye dosyaları teslim ediyorsunuz,1 hafta sonrada ehliyetinizi teslim almaya aynı yere gidiyorsunuz. ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN

Hmm karakolda tanıdıklarım var benımde ben B yı alırken randevu sorunu yasamadım ama sundan dolayı yasamadım ehlıyet sınavına gırmıstım B ye 1 yıl sonra fln randevu alayımda ehlıyetı alayım dedım :D Çok umrumda deıldı B ehlıyet ama A2 yı hemen almak ıcın ugrasıcam sımdı dosya cıkar 1 hafta sonra . Sonra egm den randevu alıp ugrasıcaz demek kı .

Şimdi randevuyu aldık dıyelım bıze verdı tarih olarak 10 kasım(misal ) . Ben bankaya gıdıp parayı ne diye yatırıyorum bu 10 kasıma gelmeden ? Ziraat bankasına yatırıyoruz dımı ? bide randevu tarıhınden once yatırmamız gerek dımı o parayı

bankaya a2 ehliyet için para yatırmak istiyorum dediğin zaman onlar biliyor zaten. parayıda nezaman yatırdığının hiç önemi yok. randevudan önce yada sonra farketmez. ama dosya düzenlemeye gittiğin zaman o makbuz elinde olması lağzım.

bankaya a2 ehliyet için para yatırmak istiyorum dediğin zaman onlar biliyor zaten. parayıda nezaman yatırdığının hiç önemi yok. randevudan önce yada sonra farketmez. ama dosya düzenlemeye gittiğin zaman o makbuz elinde olması lağzım.

Hmm eyvallah dostum . :cat:

Ben 2 sene önce aldım ehliyeti motoru 10 kere stop ettirdim 95 ile geçtim ::cherry:

kardesim mufettis gelirse sictin adam cok ince eleyip sik dokuyor...ama normalde dubalara degme,donuslerde flan ayagini yere koyma kafi.bide demir seritten geciyosun ondan ne kadar suratli gecersen o kadar dengeli oluyo yavas gecenler hep dustu demirden..trafige cikariyolar toplamda yarim saat olmali sinavin...trafiktede 30 la sagdan git gel tamam yani bi numarasi yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar