ilk yağ değişimi ile şaha kalkan motor

herkeze iyi aksamlar arkadaşlar bugun motorumun ilk bakimini yaptirdim(x treme max),yag degisimi vida sikilmasi vs...neyse islem bittiginde motoruma bindigimde inanamadim,hayvan resmen inanilmaz derecede rahatlamisti...ustada bas artik diyince vitesleri zorlamaya başladim,neyse nasil oldu bilmiyorum ama sanirim birinci vitesteyken ne yaptiysam motorun önü şaha kalkti..şaha kalkti derkende oyle tavan degil 50 cm flan,yaklasik 10 metre gittim ve gazi kisinca kendiliginden indi...simdi dusunuyorum ne yaptimda bu oldu die ama hala anlamadim..neyse cok tirstim bidaha olmaz insallah...

Arpası fazla gelmiş..
Debriyajı bırakırken gaz kolu açık olmasınnnn..

vay arkadas bi Xtreme maximiz yokki saha kaldiralim :queen:: aman dostum dikkatli ol tekerin duz bassin :)

saolun arkadaslar...tamam akrobasi guzeldirde profesyonelsen guzel...simdilik ben dik rampa tirmanim ama ciddi dik...o bana yeter...fazla aksiyona gerek yok :)..galiba debriyaji hizli biraktim ondan oldu...ama motor hareket halindeydi..bende Anlamadim :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Castrol Power1 10-50 dene birde.

arazide hayvanlasiyo yaaa :).rampa yukarida 60 dan asagi dusmedim daha ki ben 125 kiloyum rampada ciddi rampa hani :)

debbriyaji tokatlamak nedir bilsem yapmicamda onu bilmiyorum :)

Debraj tokatlamak :
İnsan terimleri merak ediyor değilmi..yahu nasıl oluyor nasıl gelişmiş bu terim nasıl oluşmuş
debriyaja tokat atmak ???? bu nasıl bir debriyaj ki tokatla çalışıyor yada işlem görebiliyor..demek istedikleri küçük ve hızlı bir çekişle(tokatlamak bu) işlem yaptırmak..yoksa en az 2 parmağını kullanman lazımki
bu debriyaj görevini yapsın normal kullanım anlarında..Böyle bir terim oluşmuş motosiklet kullananlar arasında..
.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar