Arama sonuçlarınız

1. MotojeN

Castrol yağa iPone yag eklemek!?

Arkadaslar motorumun yagi eskidi 10 w 40 kullanyom içinde castrol var ve şimdi ipone 10 w 40 eklemek istiyorum sizce sakıncası olur mu?
  2. MotojeN

2003 model Fz6 Fazer

Arkadaslar 125 duke a nedense hep istanbuldan alici çıkıyor. Bundan dolayı satamadim. 2.el 2003 model fazer buldum kirmizi ve çok temiz duruyor fiyat 9.950 ne dersiniz ? ilan no 192 437 517 ---------- Mesajlar birleştirildi - 08:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:57 ----------...
  3. MotojeN

Önce Kontak mı kapatmak ? Önce Elektirik Düğmesini mi kapatmak?

Arkadaşlar çok kafamı karşıtıran bir olay bu Motor ile işimiz bittiğinde park etip Kontağı çevirerek mi motoru durdurcaz yoksa Sağdaki Kırmızı Elektirik Düğmesi ile mi?
  4. MotojeN

800 TL Bütçeye Kask tavsiyesi!!

Arkadaşlar benim Schuberth baya bir eksidi, yeni kask alma vakti geldi. Elimde 800 TL var bu işe ayırabileceğim. Aklımdan Shark Raw mat siyah kask geçiyor şekli çok hoşuma gitti ama güvenlik açısından nasıldır? Ayrıca sizin öneriniz nedir?
  5. MotojeN

Bana Lastik tavsiye edenlere sonsuz teşekkürler!

Arkadaşlar Motoruma Pirelli Diablo Rosso II takalı 1.000 küsür KM oldu ve bu lastiği seçmeme yardımcı oldğunuz içib teşekkür ediyorum. Yaz kış motosiklete binen biri olarak Motorumun orjinal lastikleriyle Kışın Yağmurda Rezil kepaze üniversiteye gidip geliyordum. ''Bir Lastik mi değiştirecek...
  6. MotojeN

Motoru satarken test sürüşü?

Arkadaşlar motoruma alıcı cikti. Incelemek ve test eetmek icin geldiğinde nasil olcak bu iş. Adam motoru alip kacsa veya düşse ne yaparım. Alıcı kişi de hakli tabiki almadan evel kullanmak isticek Lütfen bana akıl verin.
  7. MotojeN

Yamaha Viragodan anlayan şunu bir inceleyebilir mi?

Arkadaşlar aşağıdaki ilanı bir inceleyebilir misiniz? fiyatı nasıl durumu iyimi siz ne dersiniz? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-acil-2002-trafik-cikisli-93-model-virago-535-176184912/detay/
  8. MotojeN

Yabancıdan yabancıya araç satışı?

Arkadaslar okadar temiz ve güzel durumda araçlar buldumki sahibindende ama hepsi yabancidan yabanciya. Bi olay nasıl oluyor ben çifte vatandaşım hem Türk kimliği hem alman kimliği var ben alabilirmiyim bu şekilde bir arac?
  9. MotojeN

125,200,390 Duke icin 1290Duke Body kiti?

Arkadaslar 125, 200 ve 390 Duke icin KTM 1290 Superduke body kiti çıkıyormuş. Bilgisi olan varmı? Nette bikaç foto gördüm acayip güzel duruyor. 1290 Duke un on far kuyruk ve tank ı body kit olarak gelyomus. Fotoşop mu bilmiyorum ktm in Powerparts larinda görmedim lutfen bilgisi olan varsa...
  10. MotojeN

Alarm Motorun beynine zarar verir mi?

Arkadaşlar Alarm takmak istiyorum motora ve soyle bir araştırınca bazı konulara denk geldim. Adam Hyosung gv 250 ye alarm takmış motor bir sure sonra istop edip 30 dakika aradan sonra tekrar çalışıyormuş.Servis Alarmın beyni bozduğunu söylemiş.(pek inanmadim ama) Ya da bir baska arkadsimiz...
  11. MotojeN

Plaka sorgulayabilirmi birisi lütfen!

Arkadaşlar e devlet sifremi kabul etmiyor babam değiştirmis simdi gidip yenisinide alamadim henuz. Size zahmet olamz ise 2 tane plaka sorgulayabilir misiniz? 07 BIP 65 07 NZP 57 Bu ikisini sorgulayabilir misiniz lütfen.
  12. MotojeN

Honda Cbf 500 nasıldır?

Arkadaşlar ilk kez denk geldiğim ve merak ettigim icin soruyorum. Son hiz 201kmh deniyor sitede 56 beygir deniyor. Bu motor nasıldır cok yakar mı? Ve bu hıza gerçekten ulaşır mi?
  13. MotojeN

2013 Hyosung Gv 250 mi 2008 Kymco Venox 250 mi?

Arkadaslar baslitka belirttgim gibi bu iki motordan hangisi daha iyi? 2013 model Hyosung gv 250 mi 2008 Model Kymco Venox 250 mi? Hyosung 8500TL (8500KM de) Kymco 7500TL (21.000km de) Kymco karburatorlu ama su soğutmalı Hyosung enjeksiyonlu ama yağ soğutmalı beni düşündüren de bu iki...
  14. MotojeN

Hyosung Gv 250 Egzoz değişimi?

Öncelikle herkese hayırlı bayramlar(her ne kadar et yemesem ve hayvan katliamının nicin bayram olarak kutlandığını anlamasam da) Sorum şu arkadaslar Hyosung Gv 250 modelini inceliyorum bu aralar eski enjeksiyon suz modellerinde güzel bir ses çıkıyordu vtwin motor sağolsun fakat benim baktigim...
  15. MotojeN

250cc chopper kralı Hyosung mu?

Arkadaslar maxi scooter ve chopper arasi kaldim Chopper olarak Hyosung gv 250 yi inceledim sesi vs cok hosuma gitti model 2013 garantisi devam etmekte ve fiyatı 8500TL. Ne dersiniz baska chopper önerisi varmı ve Hyosung bu kategorinin en iyisi mi gerçekten?
  16. MotojeN

Peugeot Geopolis 400 hakkında Görüşleriniz?

Arkadaşlar Peugeot nun scooterını kullanan varmi aranızda? Bu Geopolis 400 nasil dır? Tek öğrendiğim hafif oluşu (160kg civari) ve bu kiloya göre baya baya güçlü oluşu (34 beygir) Cok yakar mi? Maxi Scooter sayılır mı?
  17. MotojeN

Kawasaki Er6n hakkında

Arkadaşlar Gelipde aaa bu kaçıncı konu demeden önce okuyun. Bu motoru ben değil arkadaşım alacak fakat kendisine aşağıdaki linkteki motoru 2009 model diye yutturmnuşlar tutturmuş bu 2009 diyo...
  18. MotojeN

Kymco kaliteli midir?

Maxi Scooterlara bakarken kawasaki j300 un motorunun Kymco tarafindan üretildiği ve Kymco downtown 300i ile 1e1 ayni motor olduğunu duydum incelemede. Şaşırdım açıkçası Kymco nasil bir marka arkadaşlar kullananlar memnunmu? Kalite oalrak Kymco downtown 300i nin eksik bir yanı varmı japon...
  19. MotojeN

Satılık 2011 125 duke !

2011 model 2012 trafiğe çıkışlı. 10.200km de. üzerinde orjinal ktm far maskesi(274euro) ve koruma demiri var. 10.145 km de iken 1.zincir +disliler değişti 2.Yag ve yağ filtresi değişti 3.Fren balatalari değişti 4.Pirelli Diablo Rosso 2 ÖN+ ARKA lastik takımı takıldı.(800TL) Motor aşırı...
  20. MotojeN

Maxi Scooter Önerisi?

Arkadaslar 125 cc den 250 ye gecmek istiyorum ve bu saaten sonra artik konfora ve bagaj hacmine bakacagim için scooter dışında bir seçenek kalmadı. Aklımda 2 model var: 1.Yamaha Xmax 250 Abs (2014 kasa) 2.Suzuki Burgman 200 Abs (2014 kasa) istediklerim : 1.Konforlu olsun 2.Bagaj büyük olsun...

Yeni mesajlar